Jelusicka znas mozda da li je ona imala tu pregradu? I da li ju je uklanjala.
Anne91 svakako cu ici. Kako idem privatno tako cu traziti da mi rade sve. U rujnu se sve mora napraviti (takav je moj plan😬).
Joooj! Najezila sam se kad sam citala sto slijedi u ponedjeljak! Sretno! Sretno! Sretno! Neka se mala mrva primi🥰
Bebolina bas mi je zao. Kad sam vidjela UZV sliku pomislila sam ‘a to je to’ nema sto drugo biti. No nema veze. Matram u mislima da ti M dodje sutra🤭
.
Cure koje ste spolne hormone vadile preko HZZO-a u Zagrebu, koliko ste cekale za narucivanje i kasnije za nalaze? Cisto si razmisljam isplati li se bar to odraditi preko hzzo-a ili da i to uzmem privatno pa dobijem sve za tren.🤷🏻♀️
Hvala draga.
Što se tiče hormona, radila sam ih na Svetom Duhu, nije bilo naručivanja u laboratorij ( naručivanje i za lab kreće od 28.8. i kod njih) samo sam čekala da mi krene ciklus i negdje 3.dan otišla izvaditi krv, nalaze sam čekala ma samo par dana.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Anchyyy ne znam kako sam propustila glavnu vijest, sretno u ponedjeljak 🤞🙏. Ti i Tratinčica ćete se baš pratiti kad je ona dan nakon tebe. Baš mi je drago što ubrzo krećeš, navijam da ti bude lakši transfer nego zadnji put.
08/24 spontani pobačaj
Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?
Imaš li kakve grčeve ili neke druge simptome? Jesi radila test?
A bolilo me povremeno, a vec par dana mi se zeludac povremeno digne ali to pripisujem vrucini, moru i suncu..
nisam radila test, cekam Mengu oce li ili nece
Hmm ne znam šta da kažem, u sličnoj smo situaciji, mi smo po trakicqma baš uhvatili peak, sad mi je 7 DPO, a trebam dobiti za 7 dana i sve se mislim ujutro čim se ustanem trg u ljekarnu kupiti clearblue za rano utvrđivanje trudnoće, jer nekako ima dva tri dana baš osjećam grečeve i kao neko probadanje u stomaku, slično menst. bolovima ali nijee, šta misliš jel rano? Možda može nešto pokazati
Upravo sam napravila test, znam da je prerano, 7DPO i trebam dobiti za 7 dana.. iz la sam clearblue za rano utvrđivanje trudnoće i kao da vidim sjenicu nekakvu, sad evo ne znam, pokušala sam uslikati ali na slici se nista ne vidi.. za vikend idem na more pa ću se opustiti i nakon moram uradim test opet. .
Clearblue testove su na potpomognutpj proglasili najgorima jer bacaju evaporacijske crte. Preporučaju testne trakice iz Muellera (dvije su u paketu cca 30,35kn) za njih kažu da su one stvarno točne ali mislim da ne bi još ovako rano pokazale. Sretno!
Kupim ih sutra onda, al sad odlučila da cu sačekati još par dana jer je ovo bilo baš prerano...
Lunolina znam da je ona imala bas dijagnozu dvoroga maternica. Nikad ništa nije imala od zahvata nikakve operacije ništa. Eto i opet se desilo dvije trudnoće iznesene do kraja. Ali očito da je kod je ferceralo zato dobro sve ostalo ovulacije menzes sve.
Cure, meni je danas 8dc, i 2folikula od 17mm i 15mm. Je li to preveliko za taj dan ciklusa? Dr nije spominjala debljinu endometrija, samo je rekla da je ovulacija moguca vec preko vikenda cak.. eventualno pocetkom iduceg tjedna
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure, meni je danas 8dc, i 2folikula od 17mm i 15mm. Je li to preveliko za taj dan ciklusa? Dr nije spominjala debljinu endometrija, samo je rekla da je ovulacija moguca vec preko vikenda cak.. eventualno pocetkom iduceg tjedna
Da su preveliki bi i dr već rekla. Vi doma pokrivate ili?
Moja M još nije stigla, tako da sam na konju. Sad može doći kad god želi jer u pon je za sada 3. dan ciklusa ako dođe sutra do 17, ako dođe kasnije onda je pon 2.dc a oba mogu krenuti s pikalicama.
Nadam se da u pon bude sve čisto na UZV i da krećemo odmah u akciju.
08/24 spontani pobačaj
Moja M još nije stigla, tako da sam na konju. Sad može doći kad god želi jer u pon je za sada 3. dan ciklusa ako dođe sutra do 17, ako dođe kasnije onda je pon 2.dc a oba mogu krenuti s pikalicama.
Bravoooo! Bas sam sretna sto ti nije stigla kad nije trebala🤭
Kako ces odleprsati uskoro na proljetne bebe🤰🏼
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drago mi je zbog tebe, i velikooo sretno s cijelim postupkom, bum to dobro ❤️
Da,da doma pokrivamo
Sretnoooo🤞🤞🙃
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je danas kao dan O, imam lagane bolove u jajniku ali mi je Ovu trakica skroz svjetla.. radila sam i negdje oko sredine ciklusa isto bila neg i nije bilo druge linije uopce, sad je ima al je svjetla.. ili sam propustila O ili cu je dobiti tek, al danas mi je vec 20 dc
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji