Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    01. Kolovoz 2023. 16:00

eni233

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Meni bi sutra trebala biti O, a testovi negativni 🤷‍♀️ sad ili je vec bila, ili ce biti kasnije ili nece uopce..

Možda će ti biti kasnije ili ti je prošla koji si dc ? Znaci meni jako šeće ovulacija , po aplikaciji bi trebala biti tek za dva dana ? A ja sam dobila pozitivan test u nedelju u 11 u jutro , sto znaci da mi je bila ili jučer ili danas . Zato pratite svoje tijelo tj dobro ga slušajte , a ja sam išla raditi test jer sam imala sluzi ko u prici i nekako sam imala bolove kao da ću mengu dobiti a ne bol jednog jajnika kako to biva kod drugih žena , a prije nisam na to obazirala pažnju.

Danas sam 16 dc.. mada ja nisam ni pratila od pocetka jer sam se vratila sa go, pa posao ovo ono, hopsali smo samo tri put od pocetka mj, i tako jucer napravim O trakicu i nista, reko mozda je proslo, ili ce tek biti ne znam🤷‍♀️

Možda tek bude , ne mora značiti da ti je prošla ..meni je danas 18dc

Ma svejedno, ja sam od ovog ciklusa vec digla ruka, ima mnogo posla na poslu, i dodjem kuci premorena, nije nam volja do nicega, a i nejde nam, uzela sam odmor od svega ovaj mj.. i zasad mi je dobro islo, do nocas, dok nisam sanjala pozitivan test, i to tri, plakala trcala muzu da mu kazem i danas sam malo u bedu nekom🥹

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• eni233
    01. Kolovoz 2023. 16:13

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

eni233

Ivyyyy

Meni bi sutra trebala biti O, a testovi negativni 🤷‍♀️ sad ili je vec bila, ili ce biti kasnije ili nece uopce..

Možda će ti biti kasnije ili ti je prošla koji si dc ? Znaci meni jako šeće ovulacija , po aplikaciji bi trebala biti tek za dva dana ? A ja sam dobila pozitivan test u nedelju u 11 u jutro , sto znaci da mi je bila ili jučer ili danas . Zato pratite svoje tijelo tj dobro ga slušajte , a ja sam išla raditi test jer sam imala sluzi ko u prici i nekako sam imala bolove kao da ću mengu dobiti a ne bol jednog jajnika kako to biva kod drugih žena , a prije nisam na to obazirala pažnju.

Danas sam 16 dc.. mada ja nisam ni pratila od pocetka jer sam se vratila sa go, pa posao ovo ono, hopsali smo samo tri put od pocetka mj, i tako jucer napravim O trakicu i nista, reko mozda je proslo, ili ce tek biti ne znam🤷‍♀️

Možda tek bude , ne mora značiti da ti je prošla ..meni je danas 18dc

Ma svejedno, ja sam od ovog ciklusa vec digla ruka, ima mnogo posla na poslu, i dodjem kuci premorena, nije nam volja do nicega, a i nejde nam, uzela sam odmor od svega ovaj mj.. i zasad mi je dobro islo, do nocas, dok nisam sanjala pozitivan test, i to tri, plakala trcala muzu da mu kazem i danas sam malo u bedu nekom🥹

Ma ja sam se isto bezveze testirala
    Čisto da vidim kako mi se je O kreće . Jer smo dragi i ja do drugog tjedna razdvojeni , ovaj ciklus nam je propao nažalost . Mislim imali smo odnose ali izvan plodnih dana , a to je šansa mala da bude išta od tog 😏😏😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    01. Kolovoz 2023. 16:14

Martina1931

Jel itko kad ulovio ovulaciju odmah poslije menge, tipa 6.dan ciklusa?

Znala sam kod nekih cura vidjeti da im
    Je O rana , oko 10,11dc ali 6 neznam bas …. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Petra110622
    01. Kolovoz 2023. 17:14

Ja danas 27dc, nije jos dosla M...zadnjih 6mj dolazi na danasnji dan... simptomi klasicni pms, prije par dana me jako zapeklo u jajniku kad sam kihnula, jedino to sam uocila, drugo sve kao i svaki mjesec... ako sutra ne dode, piskit cu 🤷🏻‍♀️

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

Lunolina
    01. Kolovoz 2023. 20:46

Martina1931

Koliko znam, ovulacija prije 10. DC nije dobra jer jajna stanica ne moze kvalitetno sazrijeti. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

meriii3
    01. Kolovoz 2023. 23:56

Ja sam prošla dva mjeseca radila one trakice, one step ja mislim (zelene) i uvijek je nekakva blijeda crtice bila, jedva da se vidjela i sad ovaj mjesec kupim clearblue, jest da su malo skuplji ali pokazali su mi ovulaciju, ali 19 DC što me baš iznenadilo, pokrili smo se dan prije, taj dan i dan poslije pa ćemo vidjeti.. 
    Kad najranije mogu test napraviti, kakvo su oni clearblue za rano otkrivanje, pišu čak šest dana prije, kak je to moguće?

Ivyyyy
    02. Kolovoz 2023. 05:15

meriii3

Ja sam prošla dva mjeseca radila one trakice, one step ja mislim (zelene) i uvijek je nekakva blijeda crtice bila, jedva da se vidjela i sad ovaj mjesec kupim clearblue, jest da su malo skuplji ali pokazali su mi ovulaciju, ali 19 DC što me baš iznenadilo, pokrili smo se dan prije, taj dan i dan poslije pa ćemo vidjeti..
    Kad najranije mogu test napraviti, kakvo su oni clearblue za rano otkrivanje, pišu čak šest dana prije, kak je to moguće?

I meni su uvijek blijedo pozitivni jer valjda ima prisutnost lh u mokraci, al sad mi cak ni to nisu, znaci da mi je O ili prosla ili ce da bude bas kasno.. ne znam, iskreno ovaj mj od posla ne znam ni gdje mi je glava, nek bude sta biti mora..🤦‍♀️🤷‍♀️

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    02. Kolovoz 2023. 05:47

Lunolina

Martina1931

Koliko znam, ovulacija prije 10. DC nije dobra jer jajna stanica ne moze kvalitetno sazrijeti.

Mislim da je to ima smisla s obzirom da sam cistu dobila nakon takve ovulacije 😅
    Vjv su mi hormoni jos zbrckani od spontankg

meriii3

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    02. Kolovoz 2023. 07:01

https://ibb.co/FmbBD3c
    Dobro jutro, ne znam jel što vidite jer ju ja uživo vidim bolje. Ne znam jel greška u testu jer ju je skoro pa odmah pokazalo. Inače sam te testove nekoliko puta radila i uvijek bi bilo sve čisto bijelo. Imam neku sjenu, danas mi je 11.dpo i 24.dc.  Ako je točan test onda i mi imamo svoje malo čudo. 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    02. Kolovoz 2023. 07:30

Bebolina2024

https://ibb.co/FmbBD3c
    Dobro jutro, ne znam jel što vidite jer ju ja uživo vidim bolje. Ne znam jel greška u testu jer ju je skoro pa odmah pokazalo. Inače sam te testove nekoliko puta radila i uvijek bi bilo sve čisto bijelo. Imam neku sjenu, danas mi je 11.dpo i 24.dc. Ako je točan test onda i mi imamo svoje malo čudo. 🤗

Wooowwww ja vidim crtuuuu 🥰🥰🥰🥰 čestitke draga 🥹😘🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.