Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    03. Kolovoz 2023. 17:51

Lejla97

Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?

Koji si dpo ? Može biti , nisu sve trudnoće iste 

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

meriii3
    03. Kolovoz 2023. 21:18

eni233

Lunolina

Bebolina2024

Lunolina

Bebolina2024

Obavila sam pregled i dr je vidjela u maternici neku točkicu za koju je rekla da sumnja da je gestacijska, vadila sam betu ali je ipak negativna. U pon moram opet na UZV, sad samo da M ne dođe prije subote jer se onda stignem još u pon početi pikati. Ako dođe prije, onda mi propada ovaj ciklus. Baš se sada sve zakompliciralo.

Mozda se primilo pa se prestalo razvijati🤷🏻‍♀️
    Vjerujem da je bila igra zivaca kad si isla vaditi betu☹️
    .
    Oprosti na mozda glupom pitanju, ali zasto propada ciklus ako dobijes prije subote?
    .
    Drzim palceve da dobijes M onda kad ce ti odgovarati☺️

Ma sad mi je sto pitanja u glavi. Nisu mi rekli kolika je beta, baš ću vidjeti kroz dan dva kad bude vidljiva na egrađani. Baš mi je bilo napeto iščekivanje, jer si mislim je u maternici je nešto ali temp mi je pala. Tako da mi je baš bilo koma. A opet danas mi je tek 12.dc, mislim si možda kasnija implatacija i možda se nije stigla beta početi duplati ili štogod. Bilo bi mi lakše da je bilo sve čisto na UZV, da sam uzela pikalice i čekala M.
    Ako dođe u subotu onda mi je u pon 3.dan ciklusa a to je zadnji dan da krenem sa stimulacijom. Sutra da mi dođe onda mi je u pon 4. pa ne mogu u stimulirani.
    Baš mi ženska u labu danas rekla kako se njenoj frendici dogodilo da je test bio pozitivan a da joj beta tek nakon 2 tjedna se pokazala kao pozitivna. Ne znam kako je to moguće i sad si mislim možda ima šanse za čudo kod mene.

Da, kuzim. Kako je to glupo da ovisis o danu menge da li ces taj mjesec ici u postupak ili ne😐
    .
    Ja se nadam da neces ni trebati postupak vec ce ti se mrva primiti🤭 znam da sanse nisu velike kao kuca, ali cuda uvijek postoje. Bas me zanima kolika ti je beta.

Ja se još uvijek nadam da se nešto kuha , možda Beta
    Se nije stigla poduplati , daj nam rezultate bete kad stignu ? Jer se znalo desiti da je Beta 3 pa ti kažu da je negativna i onda krene rasti , tako da ja sam sigurna da ima nešto tu jer nebi dobila onu sjenicu 🤞🤞🧐🧐🧐

Cure ja danas u gužvi, malo neaktivna.. ali drago mi je čuti ove vijesti, i nadam se da će završiti povećanjem bete i bebicooom ❤️
    Obavezno javi šta kažu u ponedjeljak

meriii3
    03. Kolovoz 2023. 21:20

Lejla97

Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?

Imaš li kakve grčeve ili neke druge simptome? Jesi radila test? 

Bebolina2024
    03. Kolovoz 2023. 22:02

Cure ja danas u gužvi, malo neaktivna.. ali drago mi je čuti ove vijesti, i nadam se da će završiti povećanjem bete i bebicooom ❤️

Bilo bi baš lijepo da ispadne sve super iz svega toga. Ali ako i ne bude bitno da M ne urani pa da mogu normalno u postupak s ovim ciklusom.
    Sad sam na iglama zbog dolaska M kao i od pon od tog UZV.
    Sretno svima!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lunolina
    03. Kolovoz 2023. 23:06

Bebolina2024

Bilo bi baš lijepo da ispadne sve super iz svega toga. Ali ako i ne bude bitno da M ne urani pa da mogu normalno u postupak s ovim ciklusom.
    Sad sam na iglama zbog dolaska M kao i od pon od tog UZV.
    Sretno svima!

Mislim da ces biti pametnija sutra kad izmjeris temperaturu. Ako zaroni jos nize onda znas da nista od toga, a ako skoci onda znas da se mozda ipak nesto kuha.

Bilo kako bilo, vjerujem da ce ti ta opcija ili ova iduci mjesec uspjeti!☺️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    03. Kolovoz 2023. 23:12

Mene je malo iznenadio ginekolog na sistematskom. Imam urođenu manu na bubregu koja za sobom vuce mane na maternici (Mullerovi kanali) - ja imam blago dvorogu maternicu i to znam vec dugo no cesto ona za sobom vuce pregradu duzinom cijele maternice, a to se cesto ne vidi na ultrazvuku vec samo pregledom kada u maternicu uvuku kameru i tako pogledaju. Bar on tako tvrdi.
    Cure, da li je ijedna imala takvu situaciju? Da li vam je to bilo lako rjesivo?
    Sve cu znati u rujnu kad cemo krenuti u pretrage (hormoni, prohodnost jajovoda, brisevi…), ali evo, ne mogu vjerovati da mi do sad niti jedan ginekolog nije spomenuo mogucnost te glupe pretrage. Bit ce super ako ju imam i potratili smo puste mjesece bezveze. Mogla sam to rjesiti davnih dana.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lejla97
    04. Kolovoz 2023. 00:06

meriii3

Lejla97

A bolilo me povremeno, a vec par dana mi se zeludac povremeno digne ali to pripisujem vrucini, moru i suncu.. 
    nisam radila test, cekam Mengu oce li ili nece

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

meriii3
    04. Kolovoz 2023. 00:22

Lejla97

meriii3

Lejla97

A bolilo me povremeno, a vec par dana mi se zeludac povremeno digne ali to pripisujem vrucini, moru i suncu..

Hmm ne znam šta da kažem, u sličnoj smo situaciji, mi smo po trakicqma baš uhvatili peak, sad mi je 7 DPO, a trebam dobiti za 7 dana i sve se mislim ujutro čim se ustanem trg u ljekarnu kupiti clearblue za rano utvrđivanje trudnoće, jer nekako ima dva tri dana baš osjećam grečeve i kao neko probadanje u stomaku, slično menst. bolovima ali nijee, šta misliš jel rano? Možda može nešto pokazati 

Jelušićkaa
    04. Kolovoz 2023. 07:32

Draga Lunolina pročitala sam tvoj komentar. Prije 7 dana mi je rodila prijateljica koja ima pravu dvorogu maternicu. Na prije par godina rodila je dvojke zamisli. Samo da se  ono uhvati bilo bi to sve dobro. Pozz 

meriii3
    04. Kolovoz 2023. 09:44

meriii3

Lejla97

meriii3

Lejla97

Hmm ne znam šta da kažem, u sličnoj smo situaciji, mi smo po trakicqma baš uhvatili peak, sad mi je 7 DPO, a trebam dobiti za 7 dana i sve se mislim ujutro čim se ustanem trg u ljekarnu kupiti clearblue za rano utvrđivanje trudnoće, jer nekako ima dva tri dana baš osjećam grečeve i kao neko probadanje u stomaku, slično menst. bolovima ali nijee, šta misliš jel rano? Možda može nešto pokazati

Upravo sam napravila test, znam da je prerano, 7DPO i trebam dobiti za 7 dana.. iz la sam clearblue za rano utvrđivanje trudnoće i kao da vidim sjenicu nekakvu, sad evo ne znam, pokušala sam uslikati ali na slici se nista ne vidi.. za vikend idem na more pa ću se opustiti i nakon moram uradim test opet. .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI