Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    04. Kolovoz 2023. 07:32

Draga Lunolina pročitala sam tvoj komentar. Prije 7 dana mi je rodila prijateljica koja ima pravu dvorogu maternicu. Na prije par godina rodila je dvojke zamisli. Samo da se  ono uhvati bilo bi to sve dobro. Pozz 

meriii3
    04. Kolovoz 2023. 09:44

meriii3

Lejla97

meriii3

Lejla97

Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?

Imaš li kakve grčeve ili neke druge simptome? Jesi radila test?

A bolilo me povremeno, a vec par dana mi se zeludac povremeno digne ali to pripisujem vrucini, moru i suncu..
    nisam radila test, cekam Mengu oce li ili nece

Hmm ne znam šta da kažem, u sličnoj smo situaciji, mi smo po trakicqma baš uhvatili peak, sad mi je 7 DPO, a trebam dobiti za 7 dana i sve se mislim ujutro čim se ustanem trg u ljekarnu kupiti clearblue za rano utvrđivanje trudnoće, jer nekako ima dva tri dana baš osjećam grečeve i kao neko probadanje u stomaku, slično menst. bolovima ali nijee, šta misliš jel rano? Možda može nešto pokazati

Upravo sam napravila test, znam da je prerano, 7DPO i trebam dobiti za 7 dana.. iz la sam clearblue za rano utvrđivanje trudnoće i kao da vidim sjenicu nekakvu, sad evo ne znam, pokušala sam uslikati ali na slici se nista ne vidi.. za vikend idem na more pa ću se opustiti i nakon moram uradim test opet. .

Bebolina2024
    04. Kolovoz 2023. 10:40

Dobro jutro ☀️,
    https://ibb.co/tcpKr8B
    ovdje je ta mala točkica koja mi je ulila bar malo nade da bi moglo biti to to.
    Caliopi baš je situacija ili ili. Hvala ti na podršci kao i svim ostalim curama ovdje. Naravno da bi bilo super da ode u pozitivnom smjeru ali bit će kako mora biti. Ako i nije sada to to, neka bude sada kad idem u sljedeći postupak a nadam se od ponedjeljka.
    Muž ni ne zna ni nitko osim vas kroz šta prolazim. Jer ako bude sve dobro da najava trudnoće može biti onako kako bi organizirala kao pravo iznenađenje. A sada o tom potom.
    Anchyyy krivo si me skužila, u pon imam UZV i ako danas dobijem do 17 sati onda bi se pon računao kao 4.dan i vrlo vjerojatno kasno za početak stimulacije. Ali ako dođe nakon 17 sati ili sutra onda je pon 3.dan a tada još bez problema mogu krenuti u stimulaciju.
    Lunolina temp mi danas nije baš vjerodostojna jer sam se probudila oko 4 i stavila toplomjer bila je 36.13, ali sam se probudila jer mi baš bilo hladno jer sam spavala otkrivena uz otvoren prozor a i menga bolovi bili jaki pa sam mislila da će krenuti. Inače mjerim oko 7.30 i kad sam se tada probudila bila je 36.74, tako da neću zapisati ni jednu ni drugu jer mi ne primaju.
    Za sada srećom bolovi puno popustili, tek toliko osjetim, ujutro je baš šerafilo tako da ima još nade da neće prije 17. Ionako su mi rekli da se za prvi dan ne računa dok bude smeđe ili nešto u tragovima nego baš kad krene lijevati prava crvena krv, tako da sam optimistična da i ako se uskoro pokaže da ne bude krenula baš lijevati. Znači do 17 sam na iglama još.
    Pozdrav svima, oprostite što baš ne komentiram druge situacije ali skroz sam pod stresom. Bit će nadam se lakše čim prokrvarim ili ako ne prokrvarim da će biti lakše nakon UZV u pon. 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    04. Kolovoz 2023. 10:40

primaju=štimaju

08/24 spontani pobačaj

Bebolina2024
    04. Kolovoz 2023. 10:43

meriii3

meriii3

Lejla97

meriii3

Lejla97

Pozdrav mame! Mengu moram dobiti 11.08 a danas mi je par puta na papiru bilo lagano rozo.. na moru sam vec 5 dana i ne vjerujem da je do promjene klime, a u prvoj trudnoci nisam imala nikakvo krvarenje.. jel moguce da je implatacijsko ?

Imaš li kakve grčeve ili neke druge simptome? Jesi radila test?

A bolilo me povremeno, a vec par dana mi se zeludac povremeno digne ali to pripisujem vrucini, moru i suncu..
    nisam radila test, cekam Mengu oce li ili nece

Hmm ne znam šta da kažem, u sličnoj smo situaciji, mi smo po trakicqma baš uhvatili peak, sad mi je 7 DPO, a trebam dobiti za 7 dana i sve se mislim ujutro čim se ustanem trg u ljekarnu kupiti clearblue za rano utvrđivanje trudnoće, jer nekako ima dva tri dana baš osjećam grečeve i kao neko probadanje u stomaku, slično menst. bolovima ali nijee, šta misliš jel rano? Možda može nešto pokazati

Upravo sam napravila test, znam da je prerano, 7DPO i trebam dobiti za 7 dana.. iz la sam clearblue za rano utvrđivanje trudnoće i kao da vidim sjenicu nekakvu, sad evo ne znam, pokušala sam uslikati ali na slici se nista ne vidi.. za vikend idem na more pa ću se opustiti i nakon moram uradim test opet. .

Clearblue testove su na potpomognutpj proglasili najgorima jer bacaju evaporacijske crte. Preporučaju testne trakice iz Muellera (dvije su u paketu cca 30,35kn) za njih kažu da su one stvarno točne ali mislim da ne bi još ovako rano pokazale. Sretno!

08/24 spontani pobačaj

Bebolina2024
    04. Kolovoz 2023. 10:51

Sad sam dobila nalaz bete piše <2, po ovome nalazu nije ni biokemijska. Nema veze, tako je kako je. Bit će da je ta neka točkica nešto drugo bilo a nije vezano za trudnoću.

08/24 spontani pobačaj

Garawa¤
    04. Kolovoz 2023. 10:57

Bebolina2024

Sad sam dobila nalaz bete piše &lt;2, po ovome nalazu nije ni biokemijska. Nema veze, tako je kako je. Bit će da je ta neka točkica nešto drugo bilo a nije vezano za trudnoću.

Ja mislim da bi se nešto vidjelo na ultrazvuku beta mora biti punomoć veća.. preko 1000 sigurno a možda i veća..
    Držim fige da M čim prije dođe da možeš u postupak 🥰🥰

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    04. Kolovoz 2023. 10:59

*puno.. nikakva punomoć 😅

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Bebolina2024
    04. Kolovoz 2023. 11:07

🖤Garawa🖤

Bebolina2024

Sad sam dobila nalaz bete piše &amp;lt;2, po ovome nalazu nije ni biokemijska. Nema veze, tako je kako je. Bit će da je ta neka točkica nešto drugo bilo a nije vezano za trudnoću.

Ja mislim da bi se nešto vidjelo na ultrazvuku beta mora biti punomoć veća.. preko 1000 sigurno a možda i veća..
    Držim fige da M čim prije dođe da možeš u postupak 🥰🥰

Tako su mi na potpomognutoj rekli da je to gestacijska vrećica da bi beta trebala biti preko 1500 a crta na testu itekako tamna. Hvala na odgovoru, definitivno ispada što god da je to ipak nema veze s trudnoćom.

08/24 spontani pobačaj

Lunolina
    04. Kolovoz 2023. 11:19

Jelusicka znas mozda da li je ona imala tu pregradu? I da li ju je uklanjala.
    Anne91 svakako cu ici. Kako idem privatno tako cu traziti da mi rade sve. U rujnu se sve mora napraviti (takav je moj plan😬).
    Joooj! Najezila sam se kad sam citala sto slijedi u ponedjeljak! Sretno! Sretno! Sretno! Neka se mala mrva primi 🥰
    Bebolina bas mi je zao. Kad sam vidjela UZV sliku pomislila sam ‘a to je to’ nema sto drugo biti. No nema veze. Matram u mislima da ti M dodje sutra🤭
    .
    Cure koje ste spolne hormone vadile preko HZZO-a u Zagrebu, koliko ste cekale za narucivanje i kasnije za nalaze? Cisto si razmisljam isplati li se bar to odraditi preko hzzo-a ili da i to uzmem privatno pa dobijem sve za tren.🤷🏻‍♀️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.