Cure, danas beta 183,6, čini mi se ok za sada.
E napravila sam maloprije jedan problem sama sebi, dok sam obavljala neke obaveze u bolnici, prošla sam kroz radiologiju, hodnikom ispred vrata gdje se obavljaju snimanja, toliko sam sada u panici da sam se ozračila da to nisu istine.
Čestitam draga Sisy da bude sve uredu i nemoj se sekirati 💕🐞🍀💚
https://ibb.co/BzDtQPD 😞😞😞
Tonu ovakvih testova sam imala i dosla do plusa, ni sada nije sve gotovo, dok ispratim betu da se podupla, dok srce prokuca, dok prođe famoznih 12 tjedana i prenatalni test…
I to nije sve, jer cijeli zivot brigu nosiš, završava bezbrižno vrijeme i opustenost, do kraja života, znam šta pričam jer imam već 14ogodišnjaka. Ali to je sve zivot.
Zato uzivajte u životu dok pravite bebu
Ali mi se pojavila jako tanka linija uspravna jel moguće da bude pozetivan
https://ibb.co/kX1JwY4
Jel vidi neko ili mi se pričinjava
Ta crta se pojavljuje nakon nekog vremena , ne želim di davati lažnu nadu 😏😏 daj boze da si trudna ali ovo nije pozitvno .
Znam ali nije baš puno ni prošlo. Uradit ću ponovo za dan dva
Postala je sad baš vidljiva plava ali tanka
Ja iskreno ne vidim sjenicu, mozda je to do mog vida..
ja sam vam pisala sta mi se jutros desilo, evo krvarenje skroz slabo, kad se obrisem, od ujutro 7-13:30 dnevni ulozak mi se malo napunio, nisam imala ni ulozaka a nisam mogla prije do trgovine, skoro nista.. ne znam sta se desava
https://ibb.co/b1nVsGr
Nemam pojma ja nisam dobila ali imam grčeve i neko grčenje i u maternici. Veze nemam 🤣
Meni to isto izgleda kao evaporacijska😐
Da , to je negativan test . Probaj sutra neki drugi , tj najbolje digitalni i stim si crno na bijelo
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Jesam li samo ja mislila da na digitalnom testu vječno svijetli plus 🤣
Ja sam ga uredno ostavila za uspomenu a na njemu danas ništa, ne piše ništa 🙄
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
hahaah kupi onaj crveni pa da imaš s trakom 🥰💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Cure imam pitanjce, pocela sam koristiti Premom aplikaciju i danas mi je 13 dc, ocitanje s trakica je i dalje slabo, oko 0.26 uglavnom bude, testiram se jednom dnevno. Prema aplikaciji bi mi ovulacija trebala biti 21.07. tj 17dc al zar nebi onda LH vec sada trebao biti veci a ne low? Imam PCOS ali redovite menstruacije 🤔 Jel je kojoj od vas ovulacija jako kasno u ciklusu?
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Na žalost samo 24h 😏
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure imam pitanjce, pocela sam koristiti Premom aplikaciju i danas mi je 13 dc, ocitanje s trakica je i dalje slabo, oko 0.26 uglavnom bude, testiram se jednom dnevno. Prema aplikaciji bi mi ovulacija trebala biti 21.07. tj 17dc al zar nebi onda LH vec sada trebao biti veci a ne low? Imam PCOS ali redovite menstruacije 🤔 Jel je kojoj od vas ovulacija jako kasno u ciklusu?
Samo nastavi sa testiranjem. Kod mene setaju O od 17dc do čak 25dc...naravno folikularna faza može da seta, ali ti je bitno da je lutealna uvijek jednako duga (12 do 16dana od O do M)
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Samo nastavi sa testiranjem. Kod mene setaju O od 17dc do čak 25dc…naravno folikularna faza može da seta, ali ti je bitno da je lutealna uvijek jednako duga (12 do 16dana od O do M)
Nisam to znala, baš cu popratit ako uopce dodje do O. Danas sam prvi put koristila One step trakicu i tamo je crtica jedvaaaa vidljiva a na nekim noname rozim s ebaya se crtica vidi puno bolje ali je svejedno ocitanje low 😏
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Samo nastavi sa testiranjem. Kod mene setaju O od 17dc do čak 25dc…naravno folikularna faza može da seta, ali ti je bitno da je lutealna uvijek jednako duga (12 do 16dana od O do M)
Nisam to znala, baš cu popratit ako uopce dodje do O. Danas sam prvi put koristila One step trakicu i tamo je crtica jedvaaaa vidljiva a na nekim noname rozim s ebaya se crtica vidi puno bolje ali je svejedno ocitanje low 😏
I da zbog pcos ćeš vjv trebati malo vremena dok vidiš koje ti trakice najbolje pasu
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Vidjela sam da je neko pisao tu da ima Endometriozu.. ne znam ko, al jel se to ustanovi normalnim ultrazvukom ili necim posebnim? Kad se vratim za njem, trazit cu da od dr da me posalje da pregledam, jer nemoguce da imam takve uzasne bolove a da je sve okej, barem ja tako mislim..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Vidjela sam da je neko pisao tu da ima Endometriozu.. ne znam ko, al jel se to ustanovi normalnim ultrazvukom ili necim posebnim? Kad se vratim za njem, trazit cu da od dr da me posalje da pregledam, jer nemoguce da imam takve uzasne bolove a da je sve okej, barem ja tako mislim..
Možda misliš na mene, ali sam pisala da imam miom endometrija, ne endometriozu. Meni je miom otkriven ultrazvukom na redovnoj kontroli.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji