Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    17. Srpanj 2023. 08:44

Ja imam od prvog dana bolne menstruacije, i to onako nekad da mi dodje bas lose, evo jutros, grcevi uzasni, proljev, povracanje, znaci znoj me prelio, onako uzas uzas uzas.. i ja sam vec hodala na preglede i sve radi toga, jedino sto mi nude da mi bude bolje je kontracepcija (sto naravno necu ) i nista drugo..

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

bubamara.88
    17. Srpanj 2023. 11:18

Ivyyyy

Ja imam od prvog dana bolne menstruacije, i to onako nekad da mi dodje bas lose, evo jutros, grcevi uzasni, proljev, povracanje, znaci znoj me prelio, onako uzas uzas uzas.. i ja sam vec hodala na preglede i sve radi toga, jedino sto mi nude da mi bude bolje je kontracepcija (sto naravno necu ) i nista drugo..

Kod mene ništa 😞 debeli minus

sisy
    17. Srpanj 2023. 11:22

Cure, danas beta 183,6, čini mi se ok za sada.
    E napravila sam maloprije jedan problem sama sebi, dok sam obavljala neke obaveze u bolnici, prošla sam kroz radiologiju, hodnikom ispred vrata gdje se obavljaju snimanja, toliko sam sada u panici da sam se ozračila da to nisu istine. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    17. Srpanj 2023. 11:24

sisy

E napravila sam maloprije jedan problem sama sebi, dok sam obavljala neke obaveze u bolnici, prošla sam kroz radiologiju, hodnikom ispred vrata gdje se obavljaju snimanja, toliko sam sada u panici da sam se ozračila da to nisu istine.

Čestitam draga Sisy da bude sve uredu i nemoj se sekirati 💕🐞🍀💚

bubamara.88
    17. Srpanj 2023. 11:24

bubamara.88

sisy

https://ibb.co/BzDtQPD 😞😞😞

sisy
    17. Srpanj 2023. 11:37

bubamara.88

bubamara.88

sisy

Tonu ovakvih testova sam imala i dosla do plusa, ni sada nije sve gotovo, dok ispratim betu da se podupla, dok srce prokuca, dok prođe famoznih 12 tjedana i prenatalni test...
    I to nije sve, jer cijeli zivot brigu nosiš, završava bezbrižno vrijeme i opustenost, do kraja života, znam šta pričam jer imam već 14ogodišnjaka. Ali to je sve zivot.
    Zato uzivajte u životu dok pravite bebu 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

bubamara.88
    17. Srpanj 2023. 11:46

sisy

bubamara.88

bubamara.88

sisy

Tonu ovakvih testova sam imala i dosla do plusa, ni sada nije sve gotovo, dok ispratim betu da se podupla, dok srce prokuca, dok prođe famoznih 12 tjedana i prenatalni test…
    I to nije sve, jer cijeli zivot brigu nosiš, završava bezbrižno vrijeme i opustenost, do kraja života, znam šta pričam jer imam već 14ogodišnjaka. Ali to je sve zivot.

Ali mi se pojavila jako tanka linija uspravna jel moguće da bude pozetivan

• mariposa1510
    17. Srpanj 2023. 11:48

Ne brini se, nije to zračenje visoke energije ni da si ušla u prostoriju, a kamoli što si samo prošla pored vrata, neće se ništa dogoditi. 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

bubamara.88
    17. Srpanj 2023. 11:51

bubamara.88

sisy

bubamara.88

bubamara.88

sisy

Tonu ovakvih testova sam imala i dosla do plusa, ni sada nije sve gotovo, dok ispratim betu da se podupla, dok srce prokuca, dok prođe famoznih 12 tjedana i prenatalni test…

Ali mi se pojavila jako tanka linija uspravna jel moguće da bude pozetivan

https://ibb.co/kX1JwY4 

Jel vidi neko ili mi se pričinjava

Martina1931
    17. Srpanj 2023. 12:11

sisy

Govorim kao ing med rad, nemoguce da si se ozracila jer su sve to olovni zidovi i vrata i dosta kolegica radi trudno a da ni ne zna prva 2tjedna...
    Eto , nadam se da sam te umirila bar oko toga🙂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani