Bok cure! Nova sam sa LH trakicama pa imam, mozda vama glupo pitanje:)
Menstruacija mi pocinje u periodu od 31-34 dana ciklusa, sto znaci da je i ovulacija pomaknuta. Prije godinu dana sam isprobala LH trakice i detekirale su mi ovulaciju tijekom jednog ciklusa 18.dan.
Ovaj mjesec sam kupila par trakica i prvi puta sam mjerila 17. dan. Iako se nazirala ta druga crtica, bila je puno svjetlija od kontrolne. Danas, 19.dan sam napravila test i ponovno, druga crtica je svjetlija od kontrole.
Zanima me, kada prode ovulacija, da li se uopce nazire ta druga crtica? Ne kuzim da li mi ovulacija tek dolazi ili je vec prosla…
Hvala puno na svim dogovorima! 🥰
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test
Bok cure! Nova sam sa LH trakicama pa imam, mozda vama glupo pitanje:)
Menstruacija mi pocinje u periodu od 31-34 dana ciklusa, sto znaci da je i ovulacija pomaknuta. Prije godinu dana sam isprobala LH trakice i detekirale su mi ovulaciju tijekom jednog ciklusa 18.dan.
Ovaj mjesec sam kupila par trakica i prvi puta sam mjerila 17. dan. Iako se nazirala ta druga crtica, bila je puno svjetlija od kontrolne. Danas, 19.dan sam napravila test i ponovno, druga crtica je svjetlija od kontrole.
Zanima me, kada prode ovulacija, da li se uopce nazire ta druga crtica? Ne kuzim da li mi ovulacija tek dolazi ili je vec prosla…
Hvala puno na svim dogovorima! 🥰
Trebaš malo ranije krenuti sa trakicama, i radis jednu dnevno, onda kad vidiš da tamni radi po dvije dnevno da uhvatiš pik. Ovako sada ne znaš je li ti bila O ili nije. Ali javit ce ti se iskusnije djevojke sa trakicama, ja sam nesto kratko koristila.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav nova sam ovdje.
Prvo svima želim sreću da ugledaju toliko željeni plus.
Moj M i ja pokušavamo malo više od godine dana. Ciklusi 32-34d, ovulacije uredne svaki mj, praćene dosta jakim bolovima na jednom jajniku, i pozitivnom LH trakicom.
Odnose smo imali 4 dana prije ov, dan prije, i na sam dan ov.
Mullerov test blaga blaga crtica, clerblue takodjer, digitalan negativan -3 dana prije očekivane menstruacije. Ima li nade još ili je to to?
Inače papa uredan, brisevi, spermio, štitnjača. Predložena potpomognuta od jeseni.
Pozdrav nova sam ovdje.
Moj M i ja pokušavamo malo više od godine dana. Ciklusi 32-34d, ovulacije uredne svaki mj, praćene dosta jakim bolovima na jednom jajniku, i pozitivnom LH trakicom.
Mullerov test blaga blaga crtica, clerblue takodjer, digitalan negativan -3 dana prije očekivane menstruacije. Ima li nade još ili je to to?
Inače papa uredan, brisevi, spermio, štitnjača. Predložena potpomognuta od jeseni.
Nade ima sve dok ne dobiješ M.
Ponovi svakako test ako ti M zakasni, držimo fige 🍀
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav nova sam ovdje.
Hvala ti puno. Iako podsvjesno i sama znam odgovor nakon digitalca , ali eto, ona neka zadnja mrva nade... Vi sve najbolje znate kakav je to osjećaj.
https://ibb.co/3SfQCFR
Cure je li ovo niska beta danas sam trebala dobiti M, obično kažu da je na dan M beta obično oko 100.
Dobra beta 😍☺
Stvarno???? Si sigurna?
Ja sebi nisam nikad vadila betu, ali po iskustvu s foruma prosjecna beta...iako ni ne znaš kad ti je bila O...ali za svoj mir kao što si rekla ponovis dva puta I bit će ti lakše 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo mene vratili moju mrvu 🎉🎉🎉
Malo mi je bilo iskreno taumaticno i dugo je trajala, kopala je po meni jednostano nije mogla uci u maternicu jer imam ostar kut ulaska, radili su pod uzv ali neki doktori ne rade pod uzv tako dam me malo bolilo i malo je krvi bili jer se namucila 🫣🫣
Pitala sam za normabel rekli su da ga mogu uzeti.
Bebolinarade i nedjeljom, tako da su stalno tamo ako nekome padne na te dane nesto.
Cure Hvala svima na podrsci❤️❤️
Sad cekamo 🙏🙏
Sisyponovi za dva dana ako se dupla onda je dobro nemoj misliti dali je prva beta dobra ili nije, nije kod svakog isto bitno da se dupla ali i izvadi progesteron kako ti je i Bella napisala da vidis jel ok i sretno 🤞
Sad iscekivanje 🥰 sretno 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Pozdrav nova sam ovdje.
Hvala ti puno. Iako podsvjesno i sama znam odgovor nakon digitalca , ali eto, ona neka zadnja mrva nade… Vi sve najbolje znate kakav je to osjećaj.
Stavi nam sliku tih di je blaga crtica...volimo mi hvatati sjene 😊😆
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Imam jedno pitanje, mozda je i malo glupo a mozda je i neki tracak nemam pojma al mota mi se po glavi i posto niko ne zna ni da sumnjam nemam koga pitati osim vas..
posto sam gledala sad, ciklusi su mi 35 dana, O je znaci bila izmedju 4-6.7, danas je znaci 9 ili 10 dpo, jel moguce da sad tek dolazi do implatacije? Imam glavobolju, znaci nije strasna da kazem da me boli i mogu bez tablete, nije konstantna bol nego povremena, pulsira tu i tamo, imam i probadanje danas kroz sredinu i na lijevu stranu ( do jucer 90% na desnoj strani) imam iscjedak do zuckastw boje( bez mirisa, bez grudica, onako mlijecan).. vec sam pisala da sam radila jutros test i da je bio neg.. ali mozda je prerano nemam pojma a mozda mi je sve i od ove vrucine.. ali znam da u srcu imam neki drugi osjecaj ( koji ne mora znaciti da je tocan)
Uvjek postoji nada dok ne dobiješ M , držim palceve da dobiješ svoj plus a ne M ja se nemam čemu nadati jer sam procurila pošteno , ja ću vas pratiti i bodriti a sad pauza do 9 mj 😏😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
https://ibb.co/4PgZ4wF [ibb.co]
Imam samo ovu, sa druge teme, iako se uživo bolje vidjelo. Druge dvije slike sam odmah obrisala , nakon negativnog digitalca od muke i jada. 😂
Sve mi je jasno ko dan, ali hvala cure. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji