Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sisy
    16. Srpanj 2023. 05:41

Ja na svim ovim testovima vidim sjene, meni su vid pokvarili ovi testovi ali i psihu. 
    Kada sam kupovala prije par dana test bila je gužva u ljekarnoj uglavnom muškadija, a ja sa posla u uniformi, nekako mi bilo neugodno tražiti test za trudnoću i ja nekako šapnem teti i ona tamo spakuje u vrecicu. Kada sam došla kući i vidila da je digitalni nekako mi je bilo drago, nema hvatanja sjenica ni ludila. I eto, pokazao je plus u roku odmah. 

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Ivyyyy
    16. Srpanj 2023. 10:12

sisy

Ja na svim ovim testovima vidim sjene, meni su vid pokvarili ovi testovi ali i psihu.
    Kada sam kupovala prije par dana test bila je gužva u ljekarnoj uglavnom muškadija, a ja sa posla u uniformi, nekako mi bilo neugodno tražiti test za trudnoću i ja nekako šapnem teti i ona tamo spakuje u vrecicu. Kada sam došla kući i vidila da je digitalni nekako mi je bilo drago, nema hvatanja sjenica ni ludila. I eto, pokazao je plus u roku odmah.

Kako si ti?? Simptomi?🤗

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

sisy
    16. Srpanj 2023. 12:09

Ivyyyy

sisy

Kako si ti?? Simptomi?🤗

Simptomi ništa spešl, malo glava i malo mucnina pri vožnji, i ono što mrzim je neki kratkotrajni bolovi, žigovi po donjem trbuhu, jajnicima, mrzim ovo.
    Na Duphastonima sam, sutra vadim drugu betu 🤞🏼🍀

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

Ivana555
    16. Srpanj 2023. 12:34

sisy

I najbolje tako. Jer te sjenice izlude. Čestitke na plusu ☺️

Bebolina2024
    16. Srpanj 2023. 15:05

thinkpurple

Cure javljam da sam rodila… malo je bio tezi porod i komplikacije za mene al bebica je super, ja cu se vec oporaviti.
    Bebolina, Tratincice, Anchy, Ana uletim jos da vas ispratim na trudnicke teme, drzim fige da to bude sto prije! 🙏

Čestitam draga na dolasku prinove 💐❤️🎊🎉, tebi želim brz oporavak i da uživaš u majčinstvu 😘
    Nadam se da ćeš nas ubrzo sve ispratiti na trudničku temu.
    Sretno svima!

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• mariposa1510
    16. Srpanj 2023. 16:05

Inače imam cikluse, 28-29 dana UVIJEK bez ikakvih bolova tijekom M. U svibnju mi se produljio na 33 dana koje sam pripisala putovanju u drugu vremensku zonu. Mjesec iza toga opet sve lijepo normalno. Ovaj ciklus primijetim pad u bazalnoj temperaturi 11DPO ponadam se da je implantacijski 🙏. Dan poslije toga (jučer) opet pad u BTT i dobijem M i to 23. dan ciklusa uz jake bolove. Ima li koja slična iskustva?

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

Aneee
    16. Srpanj 2023. 16:18

thinkpurple

Cure javljam da sam rodila… malo je bio tezi porod i komplikacije za mene al bebica je super, ja cu se vec oporaviti.
    Bebolina, Tratincice, Anchy, Ana uletim jos da vas ispratim na trudnicke teme, drzim fige da to bude sto prije! 🙏

Čestitam na bebici 😍🤱🏼🥳 a tebi želim brz oporavak 🥰🥰❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    16. Srpanj 2023. 20:11

mariposa1510

Inače imam cikluse, 28-29 dana UVIJEK bez ikakvih bolova tijekom M. U svibnju mi se produljio na 33 dana koje sam pripisala putovanju u drugu vremensku zonu. Mjesec iza toga opet sve lijepo normalno. Ovaj ciklus primijetim pad u bazalnoj temperaturi 11DPO ponadam se da je implantacijski 🙏. Dan poslije toga (jučer) opet pad u BTT i dobijem M i to 23. dan ciklusa uz jake bolove. Ima li koja slična iskustva?

Pa neke cure su navele da ukoliko dođe do trudnoće bi trebala rasti BT ili ? Nisam shvatila sad  baš zašto bi pad označavao implantaciju ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• mariposa1510
    16. Srpanj 2023. 20:51

eni233

mariposa1510

Pa neke cure su navele da ukoliko dođe do trudnoće bi trebala rasti BT ili ? Nisam shvatila sad baš zašto bi pad označavao implantaciju ?

Zato jer se pri implantaciji kod oko 75% slučajeva primijeti pad u BTT koja nakon toga ponovno počne rasti. Mislila sam da je i to kod mene slučaj dok se pad nije dogodio i idući dan, tad sam znala da to nije to. Problem zbog kojeg sam pisala je taj da inače imam redovne cikluse, koji su se poremetili i sada mi je zadnji ciklus trajao samo 22 dana. 🥺

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌

• eni233
    16. Srpanj 2023. 21:18

mariposa1510

eni233

mariposa1510

Pa neke cure su navele da ukoliko dođe do trudnoće bi trebala rasti BT ili ? Nisam shvatila sad baš zašto bi pad označavao implantaciju ?

Zato jer se pri implantaciji kod oko 75% slučajeva primijeti pad u BTT koja nakon toga ponovno počne rasti. Mislila sam da je i to kod mene slučaj dok se pad nije dogodio i idući dan, tad sam znala da to nije to. Problem zbog kojeg sam pisala je taj da inače imam redovne cikluse, koji su se poremetili i sada mi je zadnji ciklus trajao samo 22 dana. 🥺

Aha razumijem , pa neznam ciklus se zna poremetiti iz razno raznih razloga , ali ukoliko ciklus ne traje duže od 35 dana , nije nešto za zabrinut se . Meni inače bude ciklus od 32-34 jedino što je malo teže hvatati ovulaciju jer onda ona šeće . Ali zato postoje trakice pa si možemo pratiti . Mislim da se ciklus s vremena na vrijeme poremeti i to barem jednom godišnje  ali u koliko se  vrati u normalu mislim  da se ne trebaš uopće brinuti  ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.