Piski li ko danas?
Ja ću prvi sutra.. jedino ako temperatura baš ne sronda dolje pa me obesrabri.. aha 😂
A mogao bi netko i danas pišnuti nešto 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa,
Drzim fige. 😊
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Garawa,
Drzim fige. 😊
Hvala ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro drage moje,
Hope Čitam tvoje komentare i mislim se nešto, e kad čuejem za neku trudnoću izvan foruma bude pissed off, a kad vidim tu za ovakve slučajeve sretna sam do nema, lude žene onda se mislim mozda ni ne znamo s kakvim se problemima ljudi bore pa sve olako shvatimo a ima svakakvih slučajeva među nama. Šta se tiče bete ne znam sta bi ti rekla, rekla bi opusti se al nakon tih biokemijskih ne znam ni koliko bi sama bila opuštena tako da vjerujem d ati nije lako, al razmišljaj na način da će sve biti super i da na sve mozes utjecati samo pozitivnom vibricom.. Ja link na test otvorit ne mogu al vjerujem da će proć sve super. Ja zaista ovaj mj nisam nista pratila i ne znam a i ono kad sam bila kod ginića bila mi je kasnila O tako da nemam pojma kad bi trebala NE dobit
Sretno svima koji piške ovih dana
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hope evo da te utjesim malo jer si rekla da mislis da CB pokazuje slabi plus. Ovo mi je kuma poslala kad je bila 20 dpo, za vikend treba rodit tako da je bilo skrolanja po galeriji do 1.mjeseca 😆 njezin CB i ne znam koji je ovaj drugi ali nevjerojatna razlikahttps://ibb.co/hRNCCjF
Izvini sta je tacno ovdje na ovim testovima " nevjerovatna razlika?"🤔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hope evo da te utjesim malo jer si rekla da mislis da CB pokazuje slabi plus. Ovo mi je kuma poslala kad je bila 20 dpo, za vikend treba rodit tako da je bilo skrolanja po galeriji do 1.mjeseca 😆 njezin CB i ne znam koji je ovaj drugi ali nevjerojatna razlikahttps://ibb.co/hRNCCjF
Izvini sta je tacno ovdje na ovim testovima " nevjerovatna razlika?"🤔
Pa na CB je dosta slabiji plus nego na ovom drugom. Mislim da je ovaj drugi Prima test. A ovo je iz istog urina
Ne gleda se cijeli plus nego ova uspravna linija samo u lijevom prozoru ona je testna na Hcg...ostale dvije su slabije jer nije dovoljno urina upilo. Testne hcg linije na oba testa su jednake jacine i sasvim odgovarajice za 20dpo...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
sa ovim ju sigurno nisi utješila!😬🙉😂 nju muče cb testovi, na jednom je blaga crtica, a digitalni je pokazao 1-2tj a očekivali smo kao više. A opet, ništa ne znamo, ni kad je točno O bila, niti svaka žena ima isti porast bete, svi možemo samo nagađati. hope ne radi više nikakve testove radi unutarnjeg mira!
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav cure. Na jednoj temi pitam za sebe a kod vas za kolegicu koja nije na forumu :D Znači njoj menstruacija kasni 20 dana. Testirala se par dana nakon kašnjenja i test na trudnoću je bio negativan. Zatim je dobila tablete duphaston i njih pije evo danas već 10 dana a od menge ni m. Iz znatiželje je napravila lh trakicu jer su cijelo vrijeme bili aktivni i ispalo je da trakica vrišti. Kontrolna je uredna a testna ..stvarno ne znam jel može bit tamnija od ovog koliko je tamna. Moje/njeno pitanje...utječu li tablete duphaston na rezultat lh trakica?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ne utječe duphaston na Lh.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Pozdrav cure. Na jednoj temi pitam za sebe a kod vas za kolegicu koja nije na forumu :D Znači njoj menstruacija kasni 20 dana. Testirala se par dana nakon kašnjenja i test na trudnoću je bio negativan. Zatim je dobila tablete duphaston i njih pije evo danas već 10 dana a od menge ni m. Iz znatiželje je napravila lh trakicu jer su cijelo vrijeme bili aktivni i ispalo je da trakica vrišti. Kontrolna je uredna a testna ..stvarno ne znam jel može bit tamnija od ovog koliko je tamna. Moje/njeno pitanje…utječu li tablete duphaston na rezultat lh trakica?
a zašto ona jednostavno ne napravi ponovno test? da li je ponavljala? Ako je imala kasnu O, moguće je da je T. Ne razumijem šta sa tom Lh trakicom nakon 20 dana kašnjenja?! da li su joj inače M točne? koliko joj traje M ciklus inače?!
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji