Pozdrav cure,oprostite sto malo upadam ko padobranac,ali posto vi imate isustva sa trakicama i ovolucijama me zanima sljedece
Znaci ako mi se danas pojavila ona sluz ko bjelanjak i pocela sam dns tek osjecat lagano probadanje u jajniku a sutra bi mi trebala biti ovolucija u pravilu dal je to sad znak da se ovoluvija vec desila ili tek slijedi??
Oprostite ak je suvisno pitanje,al mnogo bi mi znacilo da mi odgovorite,hvala🥰
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav cure,oprostite sto malo upadam ko padobranac,ali posto vi imate isustva sa trakicama i ovolucijama me zanima sljedece
Znaci ako mi se danas pojavila ona sluz ko bjelanjak i pocela sam dns tek osjecat lagano probadanje u jajniku a sutra bi mi trebala biti ovolucija u pravilu dal je to sad znak da se ovoluvija vec desila ili tek slijedi??
Sluz kao bjelanjak najavljuje O.. jel radite trakice.. O bi mogla biti i danas i sutra.. sve ovisi kako vam se tijelo ponaša.. netko ima jedan dan taj egg a netko par.. kod mene je O kada sluz bude vodenasta..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
https://ibb.co/3sdXN6v
Bas sam nekako besna. Ova moja O ni danas, prosli mesec je bila 18dc. Pijem inofolic.
Meni je kao i Garawa, voden sekret kad je O. Prosto nekad pomislim kao da sam pisnula u ves i tako bude 2 dana.
Evo i juce i danas curka vodica, al lh skoka na trakicama nema!
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Meni stigli nalazi, mobiluncus spp na jednom, ostalo sve negativno 🙎🙎 nece mene mimoic nista… zna tko ista o tome? Popodne zovem gin 😢
Jel imas kakvo pecenje, iritaciju,svrab, drugaciji miris,nadrazaj posle odnosa?
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Cure nova sam i ne znalazim se bas...zanima me koliko su pouzdani testovi za plodnost? I daa zelim jakoo bebu…i zanima me dal mogu ostat trudna samo u plodnim danima ili.????
Bebica1992,
Ako mislis na trakice za ovulaciju njih pocnes koristiti u zavisnosti od trajanja ciklusa. Ukoliko su ti skolski ciklusi od 28 dana, i ovulacije redovne plodni prozor je od 10 dana ciklusa pa do 16. Moras napisati detaljnije, kako bi ti se bolje objasnilo. Sto se tice trakica ja bih pocela sa 10-tim danom, ali svakako ce ti cure koje se mnogo bolje razumiju javiti i objasniti.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Kiki13 ako je bakterijska vaginoza to nije nista strasno pa ja mislim da 2x godisnje imam tako nesto 🤦🤦🤦🤦 više sam se vaginaleta dole nagurala nego ičeg drugoga 🤣🤣🤣🤣🤣 samo da prođe i opet u akciju🤞🤞🤞🤞
Bebica da samo u tvojim plodnim danima mozes ostat,pišem tvojim jer nisu sviđa plodni dani isti,najbolje je pratiti malo tijelo u vidjet kad bi bila ovulacija i onda 5-6 dana prije toga su plodni dani..
Ja ležim na kauču i neka temp me lovi bas sam koma jedva čekam ići spavati 🤦🤦🤦
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hey curke ja nikako O da uhvatim možda sam i okasnila s testovima ovaj mjesec. Nego imam Dr problemčić već par dana imam vodenast icjedak u malo većim količinama. Bez mirisa ,svraba , boli itd. Jeli se to dešava nekome?! Meni nije do sada nikada pa mi je čudno 🤔🤔🤔🤔🙄
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hey curke ja nikako O da uhvatim možda sam i okasnila s testovima ovaj mjesec. Nego imam Dr problemčić već par dana imam vodenast icjedak u malo većim količinama. Bez mirisa ,svraba , boli itd. Jeli se to dešava nekome?! Meni nije do sada nikada pa mi je čudno 🤔🤔🤔🤔🙄
Meni tako bude nakon ovulacije.
Ja sam bas danas dobila mengu tocno dok sam sjela u cekaonu kod ginekologice. Kaze da nemam uopce nikakve ciste. Neznam jel moze biti zbog toga kaj pisem taj gynositol. Doduse tek sam krenula.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Vidim da si i ti sličan Problem imala kao i ja da ti je jedan jajnik uklonjen. Nisam imala prilike nikada upoznati nekog sl.meni. Ja od tada sam nekako skroz drugačija 😒😒😒😒
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji