Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    23. Rujan 2021. 14:45

Pozdrav cure,oprostite sto malo upadam ko padobranac,ali posto vi imate isustva sa trakicama i ovolucijama me zanima sljedece
    Znaci ako mi se danas pojavila ona sluz ko bjelanjak i pocela sam dns tek osjecat lagano probadanje u jajniku  a sutra bi mi  trebala biti ovolucija u pravilu dal je to sad znak da se ovoluvija vec desila ili tek slijedi??
    Oprostite ak je suvisno pitanje,al mnogo bi mi znacilo da mi odgovorite,hvala🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Garawa¤
    23. Rujan 2021. 15:09

zoeeuzoee

Pozdrav cure,oprostite sto malo upadam ko padobranac,ali posto vi imate isustva sa trakicama i ovolucijama me zanima sljedece
    Znaci ako mi se danas pojavila ona sluz ko bjelanjak i pocela sam dns tek osjecat lagano probadanje u jajniku a sutra bi mi trebala biti ovolucija u pravilu dal je to sad znak da se ovoluvija vec desila ili tek slijedi??

Sluz kao bjelanjak najavljuje O.. jel radite trakice.. O bi mogla biti i danas i sutra.. sve ovisi kako vam se tijelo ponaša.. netko ima jedan dan taj egg a netko par.. kod mene je O kada sluz bude vodenasta.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• molypoly
    23. Rujan 2021. 16:49

https://ibb.co/3sdXN6v
    Bas sam nekako besna. Ova moja O ni danas, prosli mesec je bila 18dc. Pijem inofolic. 

zoeeuzoee

Znaci ako mi se danas pojavila ona sluz ko bjelanjak i pocela sam dns tek osjecat lagano probadanje u jajniku a sutra bi mi trebala biti ovolucija u pravilu dal je to sad znak da se ovoluvija vec desila ili tek slijedi??

Meni je kao i Garawa, voden sekret kad je O. Prosto nekad pomislim kao da sam pisnula u ves i tako bude 2 dana. 
    Evo i juce i danas curka vodica, al lh skoka na trakicama nema!

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

• molypoly
    23. Rujan 2021. 16:59

kiki13

Meni stigli nalazi, mobiluncus spp na jednom, ostalo sve negativno 🙎🙎 nece mene mimoic nista… zna tko ista o tome? Popodne zovem gin 😢

Jel imas kakvo pecenje, iritaciju,svrab, drugaciji miris,nadrazaj posle odnosa? 

👠 29g 👞 45g
    👶 2017.g
    ▶️06.'21.

bebica1992
    23. Rujan 2021. 17:31

Cure nova sam i ne znalazim se bas...zanima me koliko su pouzdani testovi za plodnost? I daa zelim jakoo bebu…i zanima me dal mogu ostat trudna samo u plodnim danima ili.???? 

Luna93
    23. Rujan 2021. 17:58

Bebica1992,
    Ako mislis na trakice za ovulaciju njih pocnes koristiti u zavisnosti od trajanja ciklusa. Ukoliko su ti skolski ciklusi od 28 dana, i ovulacije redovne plodni prozor je od 10 dana ciklusa pa do 16. Moras napisati detaljnije, kako bi ti se bolje objasnilo. Sto se tice trakica ja bih pocela sa 10-tim danom, ali svakako ce ti cure koje se mnogo bolje razumiju javiti i objasniti. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Atina25
    23. Rujan 2021. 19:59

Kiki13 ako je bakterijska vaginoza to nije nista strasno pa ja mislim da 2x godisnje imam tako nesto 🤦🤦🤦🤦 više sam se vaginaleta dole nagurala nego ičeg drugoga 🤣🤣🤣🤣🤣 samo da prođe i opet u akciju🤞🤞🤞🤞
    Bebica da samo u tvojim plodnim danima mozes ostat,pišem tvojim jer nisu sviđa plodni dani isti,najbolje je pratiti malo tijelo u vidjet kad bi bila ovulacija i onda 5-6 dana prije toga su plodni dani.. 
    Ja ležim na kauču i neka temp me lovi bas sam koma jedva čekam ići spavati 🤦🤦🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

maybenewmom
    23. Rujan 2021. 20:29

Hey curke ja nikako O da uhvatim možda sam i okasnila s testovima ovaj mjesec. Nego imam Dr problemčić već par dana imam vodenast icjedak u malo većim količinama. Bez mirisa ,svraba , boli itd. Jeli se to dešava nekome?! Meni nije do sada nikada pa mi je čudno 🤔🤔🤔🤔🙄

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

Aristea
    23. Rujan 2021. 20:50

maybenewmom

Hey curke ja nikako O da uhvatim možda sam i okasnila s testovima ovaj mjesec. Nego imam Dr problemčić već par dana imam vodenast icjedak u malo većim količinama. Bez mirisa ,svraba , boli itd. Jeli se to dešava nekome?! Meni nije do sada nikada pa mi je čudno 🤔🤔🤔🤔🙄

Meni tako bude nakon ovulacije. 

Ja sam bas danas dobila mengu tocno dok sam sjela u cekaonu kod ginekologice. Kaze da nemam uopce nikakve ciste. Neznam jel moze biti zbog toga kaj pisem taj gynositol. Doduse tek sam krenula. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

maybenewmom
    23. Rujan 2021. 21:20

Vidim da si i ti sličan Problem imala kao i ja da ti je jedan jajnik uklonjen. Nisam imala prilike nikada upoznati nekog sl.meni. Ja od tada sam nekako skroz drugačija 😒😒😒😒

👩 34🧒40
    👫9
    💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
    12.04.2024 borba sa AML

1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
    Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
    Čaj vrkuta,folna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.