Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    24. Rujan 2021. 08:53

simba

Garawa

Jutro cure..
    Evo kod mene minus na 10dpo.. i temperatura se opet skondala dolje 😩

Svi znamo da je 10dpo rano, nekome može bit sjenica a nekome ne mora. A da prestaneš mjerit tu temp nakon O, vidim da te ona baš opterećuje. E možda si pisala, ali nisam zapamtila, da li ti je muž ponovio nalaze?

Mislim da bi je trebala prestati mjeriti 😂
    Nije ništa ponavljao kada smo odlučili da nećemo dalje.. ako bude bude.. 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

simba
    24. Rujan 2021. 09:34

Atina25

Bella Ja ću napravit test najranije u pon ako do tad ne dođe jer nemam pojma kad mi je O bila mozda je ovo rani datum da m dođe, to sam bubnula tako po doktorovim riječima tako da moguće da je pravi datum očekivane malo veći..
    Simba to ti jako lako doputuje, npr kad se brišeš nakon nužde isto tako moze bez problema doć, masa nas ima tako nes da ni ne znamo upravo zato jer se brisevi ne rade osim ako inzistiraš. Šta se tiče ureaplasme moja frendica ju imala 2x u trudnoći, sve bilo ok, masa ih ostane i trudna s tim da ni ne zna i na kraju bude sve OK, nije onda mora izazvati pobačaj i sl. da li ti za to mora i partner pit tbl? koje tablete si dobila?

ma nisam mislila da ureoplazma MORA uzrokovat pobačaj, nego da može i da često zna radit probleme. Mislim, tako je meni med. sestra objašnjavala jutros, jer sam ju pitala za razliku. Ova moja fekalna bakterija😂😂😂😂, nije spolno prenosiva, tako da partner ne treba piti ništi i da se možemo sexati bez problema😄

👩33g
    👨42g
    👦4g

Atina25
    24. Rujan 2021. 09:40

Simba ajde super barem nesto bolje fekalna neg spolna

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

kambiana
    24. Rujan 2021. 09:58

Aristea

maybenewmom

Vidim da si i ti sličan Problem imala kao i ja da ti je jedan jajnik uklonjen. Nisam imala prilike nikada upoznati nekog sl.meni. Ja od tada sam nekako skroz drugačija 😒😒😒😒

U kom smislu mislis da si drugacija? Ja isto nikoga ne poznam da je ostao bez jajnika. Ja sam sa 25 g ostala bez njega..i dan danas kao neznaju zasto dok jedna ginekologica tvrdi zbog preburnih ovulacija…Ja sam na primjer primjetila da vise nemam iscjedak kroz cijeli ciklus ni blizu obilno kao nekada.. ono gotovo nista.. Menstruacije uopce vise nisu bolne ni ovulacije. Prije sam se frkala od boli, sopala tabletama i suze lila od muke… sad da li ima veze sa porodom neznam. Ja sam odma ostala trudna nakon vadenja jajnika. Luda sreca! Uvijek kazem da je moj djecak pravo cudo kakav je sok tijelo dozivjelo i da je uspjelo iz jednog jedinog odnosa taj mjesec nakon operacije.

jedno možda glupo pitanje (oprosti ako je neprimjereno)... ako nemaš jedan jajnik jel onda menstruriraš svako drugi mjesec ili se tijelo prilagodi pa jedan jajnik odradi posao svaki mjesec? Nisam troll majkemi, nego nisam nikad razmišljala o tome do sad kad sam ovo pročitala.

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

SAYURI
    24. Rujan 2021. 10:45

simba

ma nisam mislila da ureoplazma MORA uzrokovat pobačaj, nego da može i da često zna radit probleme. Mislim, tako je meni med. sestra objašnjavala jutros, jer sam ju pitala za razliku. Ova moja fekalna bakterija😂😂😂😂, nije spolno prenosiva, tako da partner ne treba piti ništi i da se možemo sexati bez problema😄

Tvoja fekalna bakterija jeste itekako spolno prenosiva, izvini ali krivo su te informisali, ako prakticirate analni seks ili partner....jbg izvinj ali mkras znati da se analnim seksom prenosi. Ako ne prakticirate analni, pitaj muza jel sarao okolo bez kondoma 😁

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 11:46

Pozdrav cure 🤗🌞 Petaaak jeeee 🥳
    Nadam ste da ste dobro.☺️
    Samo da vas pozdravim sve na brzinu, i zazelim vam lijep vikend, i sretno s plusicima! 🥂🌞🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

simba
    24. Rujan 2021. 12:42

SAYURI

simba

Tvoja fekalna bakterija jeste itekako spolno prenosiva, izvini ali krivo su te informisali, ako prakticirate analni seks ili partner….jbg izvinj ali mkras znati da se analnim seksom prenosi. Ako ne prakticirate analni, pitaj muza jel sarao okolo bez kondoma 😁

Ne prakticiramo to uopće. Pisala sam o tome kako me muče hemići i kako to mažem sa raznim kremama. I vjerujem da je tako i došla tamo di je. Ne znam, da li sad tebi da vjerujem ili svom doktoru? hm🤔🙄 Nadam se da isčitavaš tu sarkazam. I aludirati da me muž vara samo zato jer imam to što imam (bakteriju koja živi u debelom crijevu i koja je eto došla tamo di nije trebala) je pomalo bezobrazno. Isto tako, možda tvoj šara okolo jer ne može više trpiti tvoje trudničke hormone.😮 I isto tako, pozdravljam sve cure sa ureaplazmom i ostalim bakterijama. Pitajte muževe gdje jebu okolo bez kondoma. wtf.😂😂😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    24. Rujan 2021. 12:52

Atina25

Bella Ja ću napravit test najranije u pon ako do tad ne dođe jer nemam pojma kad mi je O bila mozda je ovo rani datum da m dođe, to sam bubnula tako po doktorovim riječima tako da moguće da je pravi datum očekivane malo veći..
    Simba to ti jako lako doputuje, npr kad se brišeš nakon nužde isto tako moze bez problema doć, masa nas ima tako nes da ni ne znamo upravo zato jer se brisevi ne rade osim ako inzistiraš. Šta se tiče ureaplasme moja frendica ju imala 2x u trudnoći, sve bilo ok, masa ih ostane i trudna s tim da ni ne zna i na kraju bude sve OK, nije onda mora izazvati pobačaj i sl. da li ti za to mora i partner pit tbl? koje tablete si dobila?

e partner ne mora ništa piti, a tek idem kasnije po antibiotik pa ću vidjeti o kojem je riječ. Nije mi preko tel rekla naziv.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Kamilica ♡
    24. Rujan 2021. 13:07

Simba ignoriraj doticnu. ☺️ Ona prosipa otrov skoro na svakoj temi. 🐍😅

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

SAYURI
    24. Rujan 2021. 13:27

simba

SAYURI

simba

Tvoja fekalna bakterija jeste itekako spolno prenosiva, izvini ali krivo su te informisali, ako prakticirate analni seks ili partner….jbg izvinj ali mkras znati da se analnim seksom prenosi. Ako ne prakticirate analni, pitaj muza jel sarao okolo bez kondoma 😁

Ne prakticiramo to uopće. Pisala sam o tome kako me muče hemići i kako to mažem sa raznim kremama. I vjerujem da je tako i došla tamo di je. Ne znam, da li sad tebi da vjerujem ili svom doktoru? hm🤔🙄 Nadam se da isčitavaš tu sarkazam. I aludirati da me muž vara samo zato jer imam to što imam (bakteriju koja živi u debelom crijevu i koja je eto došla tamo di nije trebala) je pomalo bezobrazno. Isto tako, možda tvoj šara okolo jer ne može više trpiti tvoje trudničke hormone.😮 I isto tako, pozdravljam sve cure sa ureaplazmom i ostalim bakterijama. Pitajte muževe gdje jebu okolo bez kondoma. wtf.😂😂😂

Ljuti se ti koliko zelis , to ti je istina. Preko kreme ne moze doci jer bi ne krema unistila, a doktor ti nece reci ovakve stvari...nema nikakvog sarkazma, djaba se nadas...
    Ne aludiram.nista, samo ti govorim koji su jos nacini transmisije, a znam jer je prijateljici ista situacika bila pa su nasli suprugu tu bakteriju u ejakulatu i dalje znas nastavak....A mislim ti se tjesi, pa kad se vrati, onda ces valjda shvatiti poentu...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.