Kamilica To je i moj komentar za cerviks, grozim se kad moram vaginaletu ili tampon,uzas
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Kamilica To je i moj komentar za cerviks, grozim se kad moram vaginaletu ili tampon,uzas
Ajde nisam jedina 😅 btw ja tampon stavila jednom u životu, i bas iz tog razloga nikad više. 🙈
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope znala sam! Cim si ti bila bolesljiva to je to. Meni je prva trudnoca pocela sa prehladom, kao i svim mojim drugaricama! Prehlada simptom trudnoce 😂 Cestitam od srca
👠 29g 👞 45g
👶 2017.g
▶️06.'21.
Kiki ti si prva koju znam da je imala hiper, obicno su sve hipo. Meni je nisu vadili jer se stanje smirilo, i vec 9 godina ne pijem terapiju. Iako imam te cvorice koji se moraju pratiti. A kad je izvadis trebas piti hormone cijeli život, tako su mi rekli. 🤷🏼♀️ Kakvo je tebi sad stanje? Hormoni uredni? 😊
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hope,
Vec 10-ti put provjeravam da li si se oglasila i vise ne mogu da izdrzim da ne pitam kakvi su rezultati? I da li si radila CB sa tjednima?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Heeej curkeeeee sad dok vas malo popratim,puno ste aktivnije nego prije 😎
Simbama sinoc sam navecer umocila digitalac pa sta bude i uplasila sam se kad mi je na onu betu pokazao samo 1-2 i plusic mi se uopce nije cinio kakvim bi trebao bit. Da samo bude sve dobro i bojkotiram cb za drugu trudnocu ako uspijemo doc do druge 😂 dugo sam bila ovisna o umakanju i sad jednostavno malo je cudno kad nista ne umaces. Ovo je nadam se bilo zadnje da se pozdravim s testovima na neko vrijeme ☺️ A robice imam za decke od jedne starije sestre,za curku isto od druge seke pa sad budem vidjela sto ce mi pasat i nesto navo bas nabavim,al to je jos daleko,za to cu se brinuti tamo kada zavrsi ono kriticno vrijeme 🙈
September cula sam se s doktorom popodne za betu i sta dalje pa je rekao da nakon druge bete u petak popodne dodem njemu pred kraj radnog vremena da ce ostat duze 5min ako tako ispadne da pogleda hocemo li nesto nac na uzv-u pa se nadam da ce se nesto vidjeti,bilo kakva mala tockica da budem mirna 🙈
MissR sretno na prvom pregledu i doc cu zavirit sto je bilo,nadam se da ces doc javiti kako je bilo,samo hrabro,bit ce sve okej ☺️☺️
kambiana hvala ti na lijepim zeljama,ja se nadam iskreno da ce biti sve okej ovaj put ☺️☺️
Sarahh hvala ti na zeljama,osobno nisam jod koristila,al cula sam za Jadrankinu otopinu od nekih zena da je pomoglo,drugima je pak poremetilo sve hormone tako da ne znam sto rec na to,ako ti pomaze samo naprijed 💪🏻💪🏻
Atina25 draga hvala ti puno ☺️☺️ kako tvoj ciklus? Gdje smo sada?
Luna93 ja sam zadnjih ne znam jedno 2,3 ciklusa pratila cerviks i bas sam bila primijetila da mi bude pred samu o kako su bar trakice pokazivale i temp potvrdila da ga maltene ne mogu ni nac,kao da mi nestane i onako nema zapreke da prodes kroz njega ne znam kak da to bolje objasnim 😂 nakon toga bi mi se jedno 2,3 dana pred M spustio i bas bi bio tvrd i nekad cak onako jako osjetljiv kao da me zapecne pa sad ne znam 🙈
Kamilica vidim da cu napustiti ovu temu jer ipak vise ne spadam na ovu temu,ali jedna si od onih koje se bas raspisu i drago mi je sto cete ti i september pisat romane jer bar nisam jedina vise koja je pisala romane 😂😂 sto se tice oraha,stitnjace i svega,kuc-kuc nisam imala problema s time pa nemam sto pametno rec na to 🙈
molypoly ja sam nekako prije pregleda par dana imala osjecaj da sam cudna i sva nekako drugacija al pripisala sam to promjeni vremena i ovim virozama koje haraju vani i ta uspavanost jer dolazi jesen i onda sam se zapitala sto ako je mozda T pa onako sama sebi ne ne ma nema sanse evo,pa ides na MPO imat ces 6 pokusaja pa kako ispadne. Nakon toga me ginekolog potresao na pregledu jer kaze moze bit da je T jer ne izgleda da ce M uskoro i da se javim jel ako ne dode do ponedjeljka i onda sam samo cekala kreni kreni i u pon sam ga nazvala i rekla mu neka pusti nesto za poticanje jer sumnjam da je T,da nemam uopce vise osjecaj da je T kao sto mnoge govore da su osjetile da su T i da mogu izvaditi betu nije mi problem al ja bi rade nesto za poticanje pa je rekao da ce mi pustiti duphaston jer ce bit dobar u slucaju da je T i ako nije,kako god bilo trebao bi pomoci. Bila sam u jako velikom stresu tih tjedan dana ne u lagati i ne znam jel to moglo uzrokovati neke bolove pa je tako ispalo,ali sad bar znam na sto trebam pripaziti ako nista ☺️ hvala tiiii ☺️
Kikiti si prva koju znam da je imala hiper, obicno su sve hipo. Meni je nisu vadili jer se stanje smirilo, i vec 9 godina ne pijem terapiju. Iako imam te cvorice koji se moraju pratiti. A kad je izvadis trebas piti hormone cijeli život, tako su mi rekli. 🤷🏼♀️ Kakvo je tebi sad stanje? Hormoni uredni? 😊
Da ja svako jutro tableticu i to je to. 10 god su mi hormoni bili skroz normalni i sad pred bozic podivljalo sve opet pa u 3 navrata povecavala terapiju i sad je sve opet u normali 😂 nadam se da ce i ostati 😂 svakako mi je ovako lakse i jednostavnije
Ajde bas mi je drago da je sada sve uredu. Držim fige da ti tako i ostane 🤞🤗
Hope meni su super tvoji romani, i opcenito volim kad se zene raspišu tu 😅 Nadam se da kad odes s ove teme, ces opet nekad svratit, da nas neces zaboraviti. 😊 E da, ako Bog da bude sve u redu, jesi pod proljetne ili ljetne trudnice? 🤰🤷🏼♀️🤗
Luna93 beta je danas 483,77 i malo sam down zbog toga jer nije uduplana ali opet nije proslo ni 48 sati od zadnjeg vadenja jer sam si riktala ds izvadim opet u petak nakon 2 dana jer vikendom ne radi labos i sad ne znam. To me malo bacilo u bed al tako je kako je. Doktora sam nazvala popodne da mi pusti uputnicu za ponavljanje u petak pa mi je rekao odmah u petak na kraju radnog vremena da dodem da ce me ugurat makar ostao on 5min duze njemu nece puno znaciti,a zna da sam ja na iglama i rekao je da bi se svakako nesto trebalo vidjeti u petak jer bi beta trebala ici vec na 1000 i preko i trebalo bi se nesto vidjeti kako god ako je sve okej pa drzi fige da bude sve okej. Test sam radila sinoc predvecer i opet sam bila u bedu jer mi nije jasno kako su cure rekle da treba pokazat na tu betu 2-3,a meni je pokazao samo 1-2 i plus ko da je bio puno slabiji nego sto treba i ne znam..sve mi se cini da do petka predvecer necu odahnuti dok ne pogleda on na uzv jel ce se sto vidjeti ☹️
Evo linkica:
https://ibb.co/tYVjd64
Sortiraj odgovore
Najstariji