Hope cestitam iako sam nova nisam bas dosta upratila toga, al vidim da se radi o trudnoci i borbi.
Zelim ti sav blagoslov u novoj trudnoci i da vas Bog cuva. ❤️
Negdje sam procitala za jadrankin jod, ako nekog zanima ja ga pijem ima tjedan i nesto.
Dala mi je protokol, pa cemo vidjet sta i kako dosta sam iscitala na njenoj stranici.
Cure kakve su situacije kod vas koje ste u iščekivanju?
Moja O je bila prije 8 dana, unazad 2 dana pa i danas malo slabije, sam imala neke grčeve ko pred M. Ali sad treba ne doći tek za 6 dana. Od danas ujutro počele boljeti cicke.. Totalno se ne nadam ničemu jer i prošli mj isto ti grčevi, poslije su mi dva testa od Beti pokazala pozitivno, a iz ljekarne negativno i dobila sam M na dan točnu.. Uvijek imam jako izražene O tak da ne znam, valjda treba vremena i čekati..
Pusa svima 😘🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
HOPE ČESTITKE!!!! Ne mogu vjerovati ovo su predivne vijesti nadam se da će sve proći u najboljem redu,ja sma presretna
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Bella1985,
Sinoc sam prije odnosa provjeravala cerviks, bio je napola otvoren i visoko. Upraticu koliko ce to dugo trajati. Molim te da me stavis na listu 08.10.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Bella1985,
Sinoc sam prije odnosa provjeravala cerviks, bio je napola otvoren i visoko. Upraticu koliko ce to dugo trajati. Molim te da me stavis na listu 08.10.
Kako provjeravas cerviks?🙈
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Aristea,
Prvo dobro operem ruke i kad se tusiram gurnem prste unutra i trazim cerviks. Onda pipnem da vidim tvrdocu i visinu, i tada zakljucujem sta je po srijedu. Imas na googlu mnogo bolje objasnjenje. U svakom slucaju treba da bude visoko i da je mekan i malo otvoreniji, tada je O blizu. 😊
Prenosim ti svoja iskustva i zakljucke ako sam ja to ispravno razumjela. Ali iscitaj i ti, ili neka ti objasni neka upucenija djevojka od mene. Ja to provjeram neka dva mjeseca, ali ne bas svaki dan.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
Aristea,
Prvo dobro operem ruke i kad se tusiram gurnem prste unutra i trazim cerviks. Onda pipnem da vidim tvrdocu i visinu, i tada zakljucujem sta je po srijedu. Imas na googlu mnogo bolje objasnjenje. U svakom slucaju treba da bude visoko i da je mekan i malo otvoreniji, tada je O blizu. 😊
Prenosim ti svoja iskustva i zakljucke ako sam ja to ispravno razumjela. Ali iscitaj i ti, ili neka ti objasni neka upucenija djevojka od mene. Ja to provjeram neka dva mjeseca, ali ne bas svaki dan.
Hvala na odgovoru! Ko zna kaj ja budem napipala 😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Aristea,
tako i ja. samo što kod žena koje su već rodile, često vrat maternice bude iovako malo otvoreniji. ugl, kad je O i oko O je vrat visok, skraćen, mekan i otvoreniji, i ako dođe do T, tada cerviks ostaje tako visoko. Ako ne, spušta se niže, i postaje tvrđi, usljedit će M. Osjetiš razliku pri pipanju. Eto seljački objašnjeno.😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
Simba,
Odlicno objasnjeno. S tim da se meni cerviks spusti tek pred ciklus, najranije dva dana pred M.
Mi cemo pokrivati jos 5 dana, pa koji dan pauze. Navadice se muz, pa sta cu kasnije. 😂
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
September hvala ti od srca na tolikom romanu i izdvojenom vremenu! 🤗 Bas si 💗.
Moja prica sa stitnjacom pocinje prije 10 godina kad su mi nakon 3-4 mjeseca simptoma (nisu znali sta mi je)🤦🏼♀️ napokon postavili dijagnozu. Ustvari, moja mama se sjetila da bi mogla biti stitnjaca, pa sam izvadila hormone. I bili su van svake pameti. Imala sam hipertireozu. Bila na 7-8 tableta dnevno, vadila krv svakih nekoliko dana, nisam reagirala na terapiju, dobila alergiju, izgubila mengu, pila tablete za srce jer je puls bio prejak, opalo mi pola kose, na WC-u 6-7 puta na dan, svako malo na hitnoj jer sam spala na 43 kg, pa napokon pogodjena terapija i nakon godinu dana hormoni su se normalizirali do dan danas. Stvorili su se čvorici, radila punkciju, hvala Bogu dobrocudni. Sad antitijela su mi previsoka, i ako je hashimoto to znači da bi trebala prijeci na hipotireozu. Vjerojatno se stitnjaca osušila doslovno. Vidjet cu sto mi kaze endokrinolog, jer ako budem uzimala hormone, strah me da se hipertireoza ne vrati. 😔
-
Brazilski orah uzimam vec 2-3 godine jedan dnevno. Gluten bas i ne konzumiram, kruh ne jedem, tjesteninu slabo....skatkise nikako. Secer nemam uopće doma.
-
Vitamin D: zivim u Dalmaciji gdje je suncano skoro cijelu godinu. Ali ga opet pijem par mjeseci tijekom zime. Velike količine znaju biti toksične pa se mora paziti.
-
Ja sam vegetarijanka vec 15 godina, i kao trebala bi uzimati vitamin B12 jer ne jedem meso. I ja ga uzimala u ogromnim količinama. Isla nedavno provjeriti koliki mi je status, i imam ga 4x vise nego je normalno. Jer sam uzimala na svoju ruku. 🤦🏼♀️
-
Jod- ima ga u soli. A ja stvarno pretjeram sa soli. Volim slano, tako da mi ni toga ne fali.
-
Zao mi je sto imas policisticke jajnike. Ne znam nazalost puno o tome. Ja sam jednom imala cistu na jajniku od 4 cm ali je srecom pukla. Inace sam puna nekih cista svuda. 🤦🏼♀️
---
Mogu pitati sta radis u Americi? U kojoj si drzavi? 😊
I jos jednom puno ti hvala na izdvojenom vremenu da mi pomognes.🤗💗
—
Cerviks ajme ja sam pregadljiva, pa kad moram npr staviti vaginaletu pripremam se pola sata. A kod ginica se stisnem skroz. 😅Ne volim nista dolje gurati 😂 tako da svaka vam cast kad mozete pipati taj cerviks. 🙈
---
Aristea, Marta, NanaJ, Simba, Kiki, Kambiana, Sarah, Atina, Luna….. i nase novopečene trudnice 🤗🤗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji