Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    22. Rujan 2021. 07:05

September ja imam frendicu sa hasimotom i prvi put je imala pobacaj, pa mjesec dana mensturaciju i sad je opet trudna i sve je okej :)

Mene zanima o policisticnim jajnicima :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

NanaJ
    22. Rujan 2021. 07:11

Hope Razumijem te u potpunosti i necu ti lagati i govoriti pa opusti se bla bla bla jer znam da ne mozes jer ti kroz glavu prolazi valjda 101 scenari, sve sto cu ti reci polako guraj dan po dan, a ako budes bilo sto trebala tu sam pa makar i da se pojadas ❤️ 

Rekla sam muzu nek ovaj tjedan rijesi uputnicu, pa se javim u petrovu mailom i brzo se dobije termin, prosli put u roku tjedan dana, pa mislim da bude i sad bilo isto tak. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

☯️
    22. Rujan 2021. 07:24

Curke,da vas ne nabrajam svaku posebno,hvala Vam na podrsci i na svemu. Ja sinoc legla da cu spavat i razmisljam ako odem za dva dana pak vadit betu ravnajuci se da su ti nocni sati bili utorak,to ispada cetvrtak,a onda opet za 2 dana subota kad zapravo ne rade labosi osim na hitnoj ili eventualno neki privatno i onda sam odlucila otic jutros. Maloprije su mi izvadili krv i nadam se da ce biti nalazi kroz 3,4 sata gotovi. Nekak sam nestrpljiva cekam popodne dok mi ginic krene radit pa cu ih mozda direktno zvat ako odmah ne bude na portalu zdravlja,sto nekako sumnjam da bude. I onda jos jedno ponavljanje u petak za kraj tjedna 🙈 cak sam si i mislila mozda otic privatno negdje na pregled i dat kolko god treba ako bi se nesto vidjelo na uzv,jer ionako moram traziti datum prvog pregleda kod svog socijalca koji ne znam kad ce bit. Tako mi je nekako plan,pa sam u napadu od jutra. Drago mi je sto je forum zivnuo,sto vas ima sve vise i svakoj vam od srca zelim jedan veliki debeli plusic! E i da,zna li koja ima li koji digitalac osim CB-a a da baca tjedne? Jer naravno ja ne bi bila ja sad kad su mi radili betu da ne umocim test makar digitalac i da vidim sta ce bit iako je doktorica rekla da mozda bolje ne da se oslanjam i cekam samo betu,ali ne razumije ona koje su to muke iscekivanja i nacekivanja sad 🤔🙈

simba
    22. Rujan 2021. 07:35

Lida 🌼

Garawa i vi meni falite, sve cemo kad tad biti na ljepsim temama 🤗🤗 citam vas svaki dan, bez brige mi budite 💕😍
    Hope simptoma nazalost nemam nikakvih osim bolnih sisa. Bas sam nervozna i nemogu docekat ponedjeljak. Sve bih dala barem za jednu mucninu cisto da znam da je sve ok i da beta raste. Iskreno, ne mogu se jos veseliti dok ne prode pregled. 🤞 Javim vam obavezno ovdje. Drz se i odmaraj 🥰

ne budi luda! mučnina nije nikakva garancija. Ja sam kao ti imala bolne sise, mučnine nisam imala uopće. tj tamo u 7-8 tj neke ultra blage ujutro ako nepojedem odmah nešto, ali zapravo ni spomena vrijedno. Trudnoća savršena! Nisu mi ni mirisi smetala. Nećakinja od prvog dana pa do tam 15 tj SVAKI dan povraćala, a sto problema u trudnoći, evo je u 33 ili 34, opet neku upalu ima. Kažem, ne prizivaj bezveze. Sve će to biti ok😊😘

👩33g
    👨42g
    👦4g

☯️
    22. Rujan 2021. 07:48

September Evo ne znam al kopkalo me a kolko znam CB jedini ima tjedne,do sad nisam naletila na neki drugi. E ja sam ti 2.9. Imala uuuuuzasnu bol u jajnicima tokom odnosa i to je bio zadnji odnos jer je muz radio spermio 6.9 pa smo se cuvali za taj 2.9. A iscjedak je krenuo taj dan kad je on radio spermio sad jel od soka,jel zato sto se nesto sjebalo jel,evo ne znam i ja sam racunala jes to je to dolazi M i onda je stalo pa krenulo cokoladno smede kao crno i bile neke sluzave niti nemam pojma eto 🤷‍♀️ Po meni nije logicno da krene nesto tako rano i tolko se proteze a s druge strane kaze doktorica ako je bila teza O,moze izac u obliku krvi ili iscjetka nekome to van,a ja znam tu i tamo imat doslovno krvavu O pa pitaj Boga sad..nista oslanjamo se na betu sad,valjda po tome mogu odrediti kad je mogla biti O i jel sve ok 🤷‍♀️

☯️
    22. Rujan 2021. 07:50

simba

Lida 🌼

Garawa i vi meni falite, sve cemo kad tad biti na ljepsim temama 🤗🤗 citam vas svaki dan, bez brige mi budite 💕😍
    Hope simptoma nazalost nemam nikakvih osim bolnih sisa. Bas sam nervozna i nemogu docekat ponedjeljak. Sve bih dala barem za jednu mucninu cisto da znam da je sve ok i da beta raste. Iskreno, ne mogu se jos veseliti dok ne prode pregled. 🤞 Javim vam obavezno ovdje. Drz se i odmaraj 🥰

ne budi luda! mučnina nije nikakva garancija. Ja sam kao ti imala bolne sise, mučnine nisam imala uopće. tj tamo u 7-8 tj neke ultra blage ujutro ako nepojedem odmah nešto, ali zapravo ni spomena vrijedno. Trudnoća savršena! Nisu mi ni mirisi smetala. Nećakinja od prvog dana pa do tam 15 tj SVAKI dan povraćala, a sto problema u trudnoći, evo je u 33 ili 34, opet neku upalu ima. Kažem, ne prizivaj bezveze. Sve će to biti ok😊😘

Slozit cu se s ovime. Ajmo se vodit mislju da je svaka trudnoc drugacija i to sto jedna ima ovo ili ono ne znaci nuzno da mora i druga,treca,cetvrta.. sve ce biti dobro,jos malo prvi pregled i onda ces vidjeti mrvicu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

simba
    22. Rujan 2021. 07:54

hope, ne troši đabe na digitalac jer na tu betu će ti pokazat 2-3 ili vjerojatnije 3+. Šta točno možeš sa tom informacijom? to znaš i sama. Radije čuvaj za bebinu robicu, trebat će ti puno svačega.😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    22. Rujan 2021. 08:06

Hope ☯️

simba

Lida 🌼

Slozit cu se s ovime. Ajmo se vodit mislju da je svaka trudnoc drugacija i to sto jedna ima ovo ili ono ne znaci nuzno da mora i druga,treca,cetvrta.. sve ce biti dobro,jos malo prvi pregled i onda ces vidjeti mrvicu 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

od nas pet djevojaka na poslu koje su bile T, dvije nisu imale nikakve mučnine, za jednu se ne sjećam, jer je bilo prije 5 god, jedna je imala (izdržive, ponekad), a ova jedna je povračala do valjda samog poroda.
    i da nadodam malo narodna vjerovanja koja su kod nas pogodila. Nas tri prve navedene smo rodile dječaka, a ove dvije curice.

I sad da vam pokvarim računicu, necakinja koju sam spominjala, koja je baš imala jake mučnine sa povračanjem, eh ona nosi dječaka😂😂😂
    Hope, mislis da je onda 2.9 kod tebe bila O?

👩33g
    👨42g
    👦4g

missR
    22. Rujan 2021. 08:45

Lida isto nam je. Vise mi je mucno nekad u pmsu bilo nego sad..
    Ali evo kad sam imala spontani sam imala i mucnine i gadost na sve moguce mirise pa cak i na boje neke, a nista nije bilo dobro. Tako da nema garancije. 
    Ja sam sutra na pregledu pa cu se javiti ❤️ 
    Simba i mene si utjesila!🙌🏻😚

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

kambiana
    22. Rujan 2021. 08:48

Hope ČESTITAM! Koja radost kad najmanje očekuješ 😀
    Želim ti školsku T i da sve bude u redu 🤗

👩26
    👨27
    🤞pokušavamo od 3/2021
    Ciklusi 29 dana
    Hashimoto hipertireoza - stabilno ✅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.