Hope tiho cestitam i drzim 🤞🤞 za pozitivan ishod 😍
Cure citam vas i pratim samo ne pišem, cekam prvi pregled u ponedjeljak pa se javim 💕
Sretno u hvatanju peaka i samo se keksajte 🤩
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Vecer zene moje, nova sam ovdje malo sam vas citala i pratila, al eto nisam se javljala.
Planiramo i radimo na bebici, duze vrijeme al nisam se usudila radit lh trakice 🤷
Krenula sam jucer s lh trakicama, pojavila mi je se druga linija al' blijeda, nisam bas ocekivala da ce se odmah pojavit. 😅 Kontam i danas cu napravim opet u isto vrijeme ona je jos blijedja. Jucer sam imala probadanje lijevog jajnika, tako je i danas kroz citav dan pritisak u trbuhu i lijevog jajnika. Sad me zanima ako netko zna reci jel prosla ovulacija ili.? Posto sam nova i neznam bas o tom. Hvala ❤️
Sve ovisi koji dan ciklusa si krenula s testiranjem.. koliko su ti dugi ciklusi.. kod mene uvijek budu dvije.linije kao i kod većine.. kod LH se samo peak računa..
Moras nam dati mali više informacija.
Imam plocisticne jajnike,ciklus mi nekad varira, nekad kasni 5 dana i tako, malo mi je se sad unormalio. Do sad nije uranila ili slicno. Radila sam papa ima 20 dana cekam jos sta je snjim,ako bude sve ok idem na briseve, pa prohodnost, klomifen tablete.
Spermio je malo ispod normale, sad pije tablete. Reko je doktor da ponovo spermio uradi za mj ipo, da vide oce li se poboljsat ili otic na gore.
Od menstruacije je proslo 12 dana, jucer sam prvi put napravila trakicu pa sam se iznenadila.
Ugl blijedja je od kontrolne, i danas isto napravim i ona je blijedja jos vise nego jucer. Pa ja sve mislim da mi nije proso glavni pik.
Koliko traje inače ciklus ,okvirno.. 26,28,32 dana?
Mislim da peak još nije prošao i da trebaš nastaviti umakati trakice.. znam da je zbunjujuće no svi smo to prošli, to upoznavanje s trakicama.. mene i dan danas znaju zbuniti..
Svakako nastavi pratiti trakice pa ćemo skupa vjecati sta i kako 🤗
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Imala sam neke neodgodive obaveze kroz popodne i muz mi je jaukao,zgrabila ga viroza kao i mene kroz vikend a i same znate kakvi znaju bit kad su bolezljivial eto me sada da vas popratim
Luna93hvala ti
kako napredujes ti s ciklusom? u kojoj smo fazi, sva sam zadnjih tjedan dana izgubljena nemoj zamjeriti. Ne znam vise tko je u pracenju pika, tko je u dpo danima ne znam nista
NanaJja bi ti svakako preporucila da ponovite nalaz gdje je raden prvi. Mi smo isto planirali tako, medutim vjerojatno nece biti potrebno ponavljanje, ja se nadam da nece iako je strah neki tu i sva sam se povukla u sebe zbog svega, ali mu ipak ne popustam da stane piti kad sam vec to platila 600+kn. Sto tvoj muz uzima za spermio? samo prirodno ili si mu uzela profertil/fertilup?
Lavica168da ispalo je da je beta pozitivna pa sad sva strepim od straha kako i sto dalje iako sam svjesna da je tako kako je i kako bude bit ce. Mogu se samo nadati najboljem mogucem ishodukako si ti? kako tvoj ciklus napreduje?
Sarahhposto kazes da je blijeda nego jucer a u skladu sa simptomima moguce je danas cak i ovuliras kad osjetis tu bol. Imas li mozda slikice da uploadas na imgbb.com i zaljepis linkic da vidimo jel negdje medu njima pik da bude jasnije? Kakvi su ti inace ciklusi? Tip top ili imas neke nepravilnosti,jel imas kakvu dijagnozu, jesi mozda ikada radila neke pretrage ili nesto? Zatrpala sam te pitanjima, oprosti,ali to je okvirno da te malo upoznamo, odnosno curke ovdje s kojima ces se druziti i nadam se ubrzo docekati plusicGarawajel inace znas imati dip na 7DPO kao danas? Samo mi pokazuje jedan kalendar pa ne znam kako je bilo u proslosti, jer ovako cist lijepo izgleda grafic
planiras umakati nesto uskoro? Hoces cekati da zakasni iliiii?
simbaa ti? budes piskila ili isto cekas da zakasni pa onda? ponadala sam se da cu vidjet neku tempicu kad otvorim graf, al eto ga davle kad ju ne mjeris i dalje
Čestitam ti od srca ❤️ Samo smireno i hrabro dalje, dan po dan uz tebe smo pogotovo ja jer jako dobro znam taj strah i to povlacenje u sebe.
Moj pije profertil evo vec 3 mj tj ulazimo u 3, prehrana je tako i tako vec odavno korigirana jer nazalost ima psorijaticni artritis koji najvise drzimo pod kontrolom upravo prehrano. Nadam se da ce sve biti ok i da smo bar malo sa tim profertilom popravilo, vidjet cemo 🤞🏻
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hope tiho cestitam i drzim 🤞🤞 za pozitivan ishod 😍
Cure citam vas i pratim samo ne pišem, cekam prvi pregled u ponedjeljak pa se javim 💕
Sretno u hvatanju peaka i samo se keksajte 🤩
Pozdrav, fališ ovdje na temi.. ali neka si otišla na veselije teme.. svakako se javi s novostima ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Hope,
Draga moja, presrecna sam. Sta je rekao uz? Napisi nam malo detalja.
Mi smo vrlo aktivni ovih dana, O je za tri dana.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Hope čestitam i sretno! ❤️
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Hope cestitam ti! 😍😍😍🎉🎉🎉 drzim ti fige da sve prode dobro!
Hvala ti,ja se nadam da ce ovaj put biti sve okej kako treba ☺️ Ja drzim fige tebi uskoro za jedsn veliki debeli plusic ☺️☺️☺️☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hope pa cestitam tiiii 🥰🥰 i ja ti drzim fige da bude sve super sa malom mrvicom… javi nam ako ti se bude dalo 😂 🤷🏼♀️ 🙈 🤗
Ah ja cekam, po ap bi trebala ne dobiti 30…a po mojim racunima (po bjelanjku😂😂) oko 26.-27… stalno imam probadanja dole…kao da svaki cas moram dobiti, bijeli gusti iscjedak svako tolko, tj svaki put kad idem na vc vidim… ahh 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Jucer sam bila na uzv vrata.. stitnjaca je dobro… ali imam neke cvorove 11mm..pa moram ponoviti KKS i za 3 mj.opet uzv…
Razmisljala sam, vec kad idem vadit krv, da pitam dr.da mi da uputnicu i za vitamin d…i ne znam sta za jos, ideje? 🙈
Hvala ti od srca,ja se isto nadam i vec sam valjda 200 puta rekla i muzu i sebi samoj da me strah ali to je nesto sto ne mogu promijeniti i samo se mogu nadati najboljem 🤞🏻 Tvoji simptomcici zvuce dobro obzirom da si zabazila u drugu polovicu DPO dana pa drzim fige najvece da bude dobitno bas sve to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ako ces vaditi vitamin d tj ako izda uputnicu,ne bi bilo lose da provjeris vitamin B6 i B12 plus folnu kiselinu,ja sam to u kompletu s hormonima i stitnjacom provjeravala jer su i oni vazni za lucenje tih nekih hormona kolko sam negdje uspjela procitati pa ako ce bit darezljiva i to si dodaj na popis 😂😂
Simba pa kakve to veze ima sa mnom, ja sam rekla Hope da treba napisat na forum kao i sve ostalo sto pisemo i dijelimo, ja bih napisala, pogotovo da sam aktivna ovdje kao i ona.. a ona nije htjela odmah sinoc napisat, pa nije na meni to da prenosim😬
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
hope, čestitam na neočekivanim vijestima! Izgleda da čuda postoje. Želim ti ovaj put konačno sretan završetak!😊👶moram priznati da te ne razumijem i da sam pomalo ljuta. Znam da je ovo samo anoniman forum i da svatko može dijeliti što želi a što ne. ALI, baš zato što je ovo sve anonimno, ne razumijem. O svemu si otvoreno pisala, o zadnjem pregledu.. Svi smo s tobom bili u isčekivanju, nadali se, bodrili. I onda odjednom muk. Zapravo ne muk, nego neki aludirajući a opet čudni postovi. I onda još Zoisa tim komentarom. Ne znam. To su meni kao dječje igre. Čemu? Zar nije onda logičnije povući se na neko vrijeme i javit se kad i ako budeš spremna?! Mislim, šta točno mi možemo sa tom informacijom da je tamo neka Hope sa foruma trudna? Jel ja tu informaciju mogu negdje prodati?😂😂
Razumijem te skroz,ali to je malo kompliciranije nego kao sto izgleda. Zadnjih tjedan dana sam imala takav rolercoaster emocija od super do duboke depresije uz sav pritisak drugih ljudi oko mene da pisam sad pa sad da jednostavno reagiram ili povlacenjem dok se ne skuliram pa kazem sto je ili se odmah direktno sukobim na mrtvo ime. Izgleda da je nekad oboje krivo al sto drugo napraviti. Meni se od jucer popodne dok sam rekla doktoru da da nesto za poticanje jer sam izgubila osjecaj da sam T i sumnjam da je to u pitanju,preko pritiska i tudih analiza,do hitne kasno u noc zivot promijenio nemormalno. I dalje imam osjecaj da je sve san i da ce me svako malo alarm probudit,sve mi je ovo daleko i nestvarno i dalje. Nemoj se ljutiti da se ne bi ja naljutila na tebe i tvoje nemjerenje bazalne 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji