Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simba
    05. Svibanj 2021. 15:29

Tonia

simba

https://ibb.co/1Xq3f6k

danas mi je 6 dc! Ponavljam, 6 dan ciklusa! Šta je ovo? kakve su ovo trakice? menga mi je trajala 3-4 dana. I danas idem kao popišat jednu, znam da je rano, preerano, ali et. Na pregledu sam bila u 3 mj, papa uredna, nikakve ciste tada.
    Trakica je stajala oko sat vremena, bila u dvorištu. Al cim sam ju popišala, počela se vec pojavljivat testna. Totalno sam zbunjena. Inače, imam duže cikluse. Oko 35 dana.😳

Simba imaš koji test za trudnoću, meni ti je tako bilo impl.krvarenje 3-4 dana koje sam zamijenila za trudnoću, nakon krvarenja veliki plus imala na testu, odmah idući dan

ee a šta te nagnulo da pišaš test? šta ti je bilo drugačije?

👩33g
    👨42g
    👦4g

05. Svibanj 2021. 15:30

Tonia i mene zanima, bas cemo vidjeti🙊
    Nadam se da cemo tu negdje uloviti taj pik i skupa odbrojavati😄
    Anchy nasa❤️ Brzo su mi prosla 2 mjeseca tvoje terapije, znam da tebi kao vjecnost traju, ali jos malo i onda slazes plan za dalje, jedva cekamo😄😘
    _
    Simba precudno, imas kakve druge popratne simptome O? Bas previse rano za O😒 kakve su te trakice inace? Jel se vidi druga testna? Ja koristim easy at home i tu su obe crtice bas jake uvijek

simba
    05. Svibanj 2021. 15:33

Anchy_23 🌈

simba

danas mi je 6 dc! Ponavljam, 6 dan ciklusa! Šta je ovo? kakve su ovo trakice? menga mi je trajala 3-4 dana. I danas idem kao popišat jednu, znam da je rano, preerano, ali et. Na pregledu sam bila u 3 mj, papa uredna, nikakve ciste tada.
    Trakica je stajala oko sat vremena, bila u dvorištu. Al cim sam ju popišala, počela se vec pojavljivat testna. Totalno sam zbunjena. Inače, imam duže cikluse. Oko 35 dana.😳

Hmm da bas je tamna…ne znam pisni jos jednu sad popodne da vidimo hoce li biti ista ili tamnija…

budem, predvecer. U biti sam osjetila nekakvu bol u maternici/jajnicima, nist strašno, ali osjetila, pa rekoh idem popišat. krenut polako, da vidim kad ću uhvatit pik.i baš me iznenadi. koja je osjetljivost ovih trakica?

👩33g
    👨42g
    👦4g

Tonia♥️
    05. Svibanj 2021. 15:37

simba

Tonia

simba

Simba imaš koji test za trudnoću, meni ti je tako bilo impl.krvarenje 3-4 dana koje sam zamijenila za trudnoću, nakon krvarenja veliki plus imala na testu, odmah idući dan

ee a šta te nagnulo da pišaš test? šta ti je bilo drugačije?

Pišala sam baš zato jer sam pišala LH i bile su crte skoro iste jačine, nakon toga jedva ispišala par kapi nove mokraće, 2.ili 3. mokraća taj dan i CB test veliki pravi plus... Zato ti kažem, napravi test... jesi imala bolove za vrijeme m?

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Joli 🌟
    05. Svibanj 2021. 16:17

Lala.land ja sam te koristila u početku dok nisam znala za druge i meni nikad nije bio nevažeći rezultat. Naprotiv, odlične su mi bile, ali su dugoročno neisplative.
    Zoi hvala 🥰
    Kaćo slažem se sa Zoi, prenijela si nam svoje pozitivno iskustvo, pa nam je lakše, jer možda ćemo i mi krenuti tim vodama.... Hvala 🙃

Tonia brisevi će biti super i ideš u lov na O... 🤞🤞 Ma da, zbunjujuće je to s tempicom, pogotovo što prvi mjesec mjerim, ali vidit ćemo hoće li se FF predomisliti... 😅
    Simba te su najosjetljivije, a meni su užasne jer mi ništa nisu pokazivale. Znam po Hope da su te njoj uvijek dosta tamne... Moje su s nekom greškom, a ostalo mi ih je dosta i sve ću ih morati baciti....

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• lala.land
    05. Svibanj 2021. 17:01

Hvala svima na odgovorima,svakako cu pogledat na njuškalu i narucit 😀

💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️

05. Svibanj 2021. 17:04

Pine ma to je klasika za kraj ciklusa i pms, ja uvijek tako, bas budem bezvoljna i nikakva, a cim dodje 1dc odmah razradjujem nove planove i nova nada se rodi. Tako da, bit ce bolje❤️ Ja sam si vec s mengom izracunala potencijalni termin poroda🤣🤣 5.2.2022.🤣🤣🤞🏻🤞🏻🙊

chiAn
    05. Svibanj 2021. 17:18

Di ste djevojkee? Lucky? Anchy? Hope?  😄🙋🏼
    Kakva je situacija? 
    Dugo me nije bilo...malo se pripremam za porod...
    Jos malo i to je to...beba je velika...po uzv veca za 2 tjedna...ima 2900g...kaze dr ako dođem do termna da će to biti 4kg 😲
    Al kako za sada stoji čini mi se da neću doći do termina...glavica je jako nisko i siječe me kroz rodnicu...pa nekako mislim da bi mogla uskoro i roditi...
    Inače sve u redu, školska trudnoća...
    Kako vi napredujete? Nisam stigla popratiti baš...ima li sjenica?

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

05. Svibanj 2021. 17:33

chiAn

Di ste djevojkee? Lucky? Anchy? Hope? 😄🙋🏼
    Kakva je situacija?
    Dugo me nije bilo…malo se pripremam za porod…
    Jos malo i to je to…beba je velika…po uzv veca za 2 tjedna…ima 2900g…kaze dr ako dođem do termna da će to biti 4kg 😲
    Al kako za sada stoji čini mi se da neću doći do termina…glavica je jako nisko i siječe me kroz rodnicu…pa nekako mislim da bi mogla uskoro i roditi…
    Inače sve u redu, školska trudnoća…
    Kako vi napredujete? Nisam stigla popratiti baš…ima li sjenica?

Pa jebote zeno di siiii? Propala u zemlju i nema te nema! Ajme vec si 35tt 😱😱😱😱 bravo bravo. Mozda rodis na majcin dan sad u subotu,taman lijepo prikladno 🤗 bitno da ste i ti i beba okej. Kod nas jos nema nista,izgleda da sam uspjela ulovit O,sutra je pregled kod ginica pa se nadam da ce rec kako vidi zuto tijelo 😎 za ostale curke prepustam njima rijec da kazu kakvo je stanje! Obavezno nam se javi ako ne prije,kad rodis da znamo da je sve proslo okej! Jesi spremna za porod,jesi sve nakupovala sto ti treba kad dode beba? 🤗🤗🤗

simba
    05. Svibanj 2021. 17:36

Joli 🌼

Lala.landja sam te koristila u početku dok nisam znala za druge i meni nikad nije bio nevažeći rezultat. Naprotiv, odlične su mi bile, ali su dugoročno neisplative.
    Zoihvala 🥰
    Kaćoslažem se sa Zoi, prenijela si nam svoje pozitivno iskustvo, pa nam je lakše, jer možda ćemo i mi krenuti tim vodama…. Hvala 🙃

Toniabrisevi će biti super i ideš u lov na O… 🤞🤞 Ma da, zbunjujuće je to s tempicom, pogotovo što prvi mjesec mjerim, ali vidit ćemo hoće li se FF predomisliti… 😅
    Simbate su najosjetljivije, a meni su užasne jer mi ništa nisu pokazivale. Znam po Hope da su te njoj uvijek dosta tamne… Moje su s nekom greškom, a ostalo mi ih je dosta i sve ću ih morati baciti….

najosjetljivije? a jbmu, onda mi je krive poslala. kak da tu uhavim pik? 😐
    ne razumijem po kojem principu onda funkcioniraju? piškit ću dalje pa ću vidjeti. Sva sreća pa ih imam samo 20 komada. 
    Ugl, potvrdila sam testom da nisam trudna. Radila sam ga i sama se sebi smijala😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.