Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    04. Svibanj 2021. 22:37

I da, uživo su punooo tamnije nego na slikama.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    04. Svibanj 2021. 23:35

Kod tebe su baš wow.. 
    Nije prvi puta, ali ovaj puta me baš nerviraju 😂😂

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

05. Svibanj 2021. 07:06

Jutro!
    Garawa svejedno,tamnije jesu ali se vidi razlika iz dana u dan,nije bas pik pik ali polako opada kako i treba,jos koji dan testiraj ako imas da se potvrdi opadanje i ne bi trebalo bit problema!
    Doris 🤗🤗😘 
    Mislim da sam nocas ovulirala,tj u ranojutarnjim satima jer sam se probudila oko 5 i tempica je bila 36.2 a sada kad sam se probudila je isla skorooooo na 36.4 😎 vidjet cemo sutra na pregledu ako se vidi zuto tijelo,Lucky onda ces mi jedan dan manje upisat na listi ali to cu ti jos javiti 💃🏻🥳🥳😎
    Ugodan radni i neradni dan svima! 😁

Garawa¤
    05. Svibanj 2021. 07:21

Jutro!! 
    Hope ja sam tako nestrpljiva za pregled sutra..  nadam se isto kao i ti da će vidjeti žuto tijelo da odahnem 😂
    Pošto je prvi pregled, ne znam ni što da očekujem, ne znam da li će samo obaviti razgovor, pogledati nalaze ili će raditi i pregled i uzv 😬

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

05. Svibanj 2021. 07:24

Garawa

Jutro!!
    Hope ja sam tako nestrpljiva za pregled sutra.. nadam se isto kao i ti da će vidjeti žuto tijelo da odahnem 😂
    Pošto je prvi pregled, ne znam ni što da očekujem, ne znam da li će samo obaviti razgovor, pogledati nalaze ili će raditi i pregled i uzv 😬

A gle,to sve oni prema procjeni. Svakako da nalaze prvo uzima na hrpu i proucava sve to je neupitno,ali probaj natuknuti da se boris s trakicama i da temperatura pokazuje malo da je ovulacija,malo da nije jel bi imao/la vremena skicnuti samo jel ima zuto tijelo da odahnes. Vjerojatno ta minuta nikome nece ovisiti o zivotu,a tebi bi psihicki znacilo mnogo! Jaoooo drzim fige da budu dobre vijesti,koliko god to glupo zvucalo jer je to humana,ali da bas stanje nije toliko katastrofalno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 U koliko je pregled?

Kaća
    05. Svibanj 2021. 07:26

Garawa gdje ideš na konzultacije? Ja sam ti u MPO u splitskom rodilištu. Meni je prvi pregled kod specijaliste bio isključivo konzultacija. Pregledala mi je sve papire i ponudila opcije pa da odlučim sama u kojem smjeru. Tj clomifen pa prirodno ili clomifen pa inseminacija. I onda smo na temelju moje odluke dalje djelovali. Dogovorila je terapiju i folikulometriju. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Garawa¤
    05. Svibanj 2021. 07:28

Mislim da sam u prednosti jer sam skupila sve nalaze, hormone, spermiogram, papa.. sve što mi je palo na pamet da bi moglo trebati pa da ne odgađam još dalje.. ovaj pregled sam čekala 3 mj.u međuvremenu završila u izolaciji jer je muž koronu dobio.. i propustila prvi termin..zvala da se ispričam i sestra mi ponudila 7 mj.🥴🥴🥴🥴
    Nekako sam uspjela doći do doktora, objasniti mu situaciju pa me je naručio za sutra 🤗
    U 8:40 je termin 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Joli 🌟
    05. Svibanj 2021. 07:29

Jutro cure 💜 
    Evo je moj FF odlučio da sam ipak imala O, iako ja mislim da nisam, ali eto vidit ćemo tko je bio u pravu ovisno kada ću dobiti M.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Garawa¤
    05. Svibanj 2021. 07:31

Kaća  idem kod nas u Brodu. Nadam se da će mi ponuditi opciju da pokušamo sa terapijom prvo, da nas neće u startu prekrižiti i poslati za Zagreb ☹

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Kaća
    05. Svibanj 2021. 07:31

Naši su prvi nalazi bili svi savršeni. Naknadno su na inseminaciji uvidjeli muški faktor, vojnici spori, pijano lelujaju oko svoje osi. Odma sam prebačena sa inseminacije na ivf. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.