I da, uživo su punooo tamnije nego na slikama..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Kod tebe su baš wow..
Nije prvi puta, ali ovaj puta me baš nerviraju 😂😂
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro!
Garawa svejedno,tamnije jesu ali se vidi razlika iz dana u dan,nije bas pik pik ali polako opada kako i treba,jos koji dan testiraj ako imas da se potvrdi opadanje i ne bi trebalo bit problema!
Doris 🤗🤗😘
Mislim da sam nocas ovulirala,tj u ranojutarnjim satima jer sam se probudila oko 5 i tempica je bila 36.2 a sada kad sam se probudila je isla skorooooo na 36.4 😎 vidjet cemo sutra na pregledu ako se vidi zuto tijelo,Lucky onda ces mi jedan dan manje upisat na listi ali to cu ti jos javiti 💃🏻🥳🥳😎
Ugodan radni i neradni dan svima! 😁
Jutro!!
Hope ja sam tako nestrpljiva za pregled sutra.. nadam se isto kao i ti da će vidjeti žuto tijelo da odahnem 😂
Pošto je prvi pregled, ne znam ni što da očekujem, ne znam da li će samo obaviti razgovor, pogledati nalaze ili će raditi i pregled i uzv 😬
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro!!
Hope ja sam tako nestrpljiva za pregled sutra.. nadam se isto kao i ti da će vidjeti žuto tijelo da odahnem 😂
Pošto je prvi pregled, ne znam ni što da očekujem, ne znam da li će samo obaviti razgovor, pogledati nalaze ili će raditi i pregled i uzv 😬
A gle,to sve oni prema procjeni. Svakako da nalaze prvo uzima na hrpu i proucava sve to je neupitno,ali probaj natuknuti da se boris s trakicama i da temperatura pokazuje malo da je ovulacija,malo da nije jel bi imao/la vremena skicnuti samo jel ima zuto tijelo da odahnes. Vjerojatno ta minuta nikome nece ovisiti o zivotu,a tebi bi psihicki znacilo mnogo! Jaoooo drzim fige da budu dobre vijesti,koliko god to glupo zvucalo jer je to humana,ali da bas stanje nije toliko katastrofalno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 U koliko je pregled?
Garawa gdje ideš na konzultacije? Ja sam ti u MPO u splitskom rodilištu. Meni je prvi pregled kod specijaliste bio isključivo konzultacija. Pregledala mi je sve papire i ponudila opcije pa da odlučim sama u kojem smjeru. Tj clomifen pa prirodno ili clomifen pa inseminacija. I onda smo na temelju moje odluke dalje djelovali. Dogovorila je terapiju i folikulometriju.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Mislim da sam u prednosti jer sam skupila sve nalaze, hormone, spermiogram, papa.. sve što mi je palo na pamet da bi moglo trebati pa da ne odgađam još dalje.. ovaj pregled sam čekala 3 mj.u međuvremenu završila u izolaciji jer je muž koronu dobio.. i propustila prvi termin..zvala da se ispričam i sestra mi ponudila 7 mj.🥴🥴🥴🥴
Nekako sam uspjela doći do doktora, objasniti mu situaciju pa me je naručio za sutra 🤗
U 8:40 je termin 🤞🤞
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro cure 💜
Evo je moj FF odlučio da sam ipak imala O, iako ja mislim da nisam, ali eto vidit ćemo tko je bio u pravu ovisno kada ću dobiti M.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Kaća idem kod nas u Brodu. Nadam se da će mi ponuditi opciju da pokušamo sa terapijom prvo, da nas neće u startu prekrižiti i poslati za Zagreb ☹
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Naši su prvi nalazi bili svi savršeni. Naknadno su na inseminaciji uvidjeli muški faktor, vojnici spori, pijano lelujaju oko svoje osi. Odma sam prebačena sa inseminacije na ivf.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji