Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2021. 13:10

lala.land dobrodosla i sto prije otisla😄 ja kada sam krenula koristiti trakice sam prvo pocela s CB digitalnim, ali mi je to bila preskupa opcija pa sam odustala.
    Sjecam se da nisam piskila direktno na stapic iako se moze i tako, nego bih umakala u urin, i onda u onaj aparatic i na ravnu podlogu dok mi ne ocita rezultat, i svaki put je ucitalo normalno. 
    Ja nemam redovne ovulacije pa je meni to bas bila skupa opcija, a na kraju krajeva, svake trakice skuzis i lako ocitas pik i s ovih jefitnijih😄

Tonia♥️
    05. Svibanj 2021. 13:41

Hey ženske, tek vas sad uhvatila... ja sutra ponavljam briiiiissssss wuhuuuuu  držimo fige da je uredan :D
    lala.land ja sam isto prije te koristile dok stvarno nisam shvatila da nisu isplative i često ti budu kao tako neispravne... Ja sam skužila kad ih polegnem da mi to često tako bude, iako na uputama piše da se moraju poleć...ja ti njih onako nagnem na nešto visoko i onda bude ok, onaj dio testni zatvorim s poklopcem i taj mi bude dole a onaj pokazatelj smile-a gore...često čašu koristim za to i onda ok pokaže :/
    Garawa nemoj se sekirati, sve mi imamo istu želju-dijete, bilo to prvo ili peto...želja je ista :) Kaća ti je sve krasno napisala, tako da što god trebaš, tu smo 
    JOli meni je prvo stavio O dva dana nakon pika, pa onda po tempici vratio dva dana nazad kad je pik bio, i onda kad sam M dobila opet pomaknuo na prvo   Iako vjerujem da je tu negdje bila O odmah iza pika :/
    Pine joj taj najgori osjećaj, kad čekaš samo da vrijeme prođe da možeš s daljnjim radnjama 
    HOpe isčekujem tvog ginića sutra 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

05. Svibanj 2021. 13:53

Tonia🥳🥳🥳🥳 bit ce uredan bris i onda, 3,2,1 akcija❤️

Tonia♥️
    05. Svibanj 2021. 14:22

Taman si računam dobijem nalaze do ponedjeljka najkasnije i taman hvatam onda O 
    Jedva čekam ovaj tvoj ciklus sa Gynositolom, baš sam ti optimistična i vjerujem da će te iznenaditi kao i mene :) Ja ga počela piti negdje tjedan dana prije one predzadnje O, i znači za mj dana korištenja mi je O bila na 19.dc :D Tak ćeš i i ti imati lijepo pravi pik i hopsaš dragoga ovaj mjesec na najjače ko i ja 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Svibanj 2021. 14:50

Tonia

Jedva čekam ovaj tvoj ciklus sa Gynositolom, baš sam ti optimistična i vjerujem da će te iznenaditi kao i mene :) Ja ga počela piti negdje tjedan dana prije one predzadnje O, i znači za mj dana korištenja mi je O bila na 19.dc :D Tak ćeš i i ti imati lijepo pravi pik i hopsaš dragoga ovaj mjesec na najjače ko i ja

I ja imam dobar osjecaj za tebe! Mislim da ce biti i dobitan 

simba
    05. Svibanj 2021. 14:55

https://ibb.co/1Xq3f6k

danas mi je 6 dc! Ponavljam, 6 dan ciklusa! Šta je ovo? kakve su ovo trakice? menga mi je trajala 3-4 dana. I danas idem kao popišat jednu, znam da je rano, preerano, ali et. Na pregledu sam bila u 3 mj, papa uredna, nikakve ciste tada. 
    Trakica je stajala oko sat vremena, bila u dvorištu. Al cim sam ju popišala, počela se vec pojavljivat testna. Totalno sam zbunjena. Inače, imam duže cikluse. Oko 35 dana.😳

👩33g
    👨42g
    👦4g

Tonia♥️
    05. Svibanj 2021. 14:57

simba

danas mi je 6 dc! Ponavljam, 6 dan ciklusa! Šta je ovo? kakve su ovo trakice? menga mi je trajala 3-4 dana. I danas idem kao popišat jednu, znam da je rano, preerano, ali et. Na pregledu sam bila u 3 mj, papa uredna, nikakve ciste tada.
    Trakica je stajala oko sat vremena, bila u dvorištu. Al cim sam ju popišala, počela se vec pojavljivat testna. Totalno sam zbunjena. Inače, imam duže cikluse. Oko 35 dana.😳

Simba imaš koji test za trudnoću, meni ti je tako bilo impl.krvarenje 3-4 dana koje sam zamijenila za trudnoću, nakon krvarenja veliki plus imala na testu, odmah idući dan

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Tonia♥️
    05. Svibanj 2021. 15:17

Anchy_23 🌈

Tonia

I ja imam dobar osjecaj za tebe! Mislim da ce biti i dobitan

Ancica vječna pozitivka, daj Bože da nam svima krene napokon 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

simba
    05. Svibanj 2021. 15:28

Tonia

simba

Simba imaš koji test za trudnoću, meni ti je tako bilo impl.krvarenje 3-4 dana koje sam zamijenila za trudnoću, nakon krvarenja veliki plus imala na testu, odmah idući dan

ma ja u prvoj T nisam imala ni točkicu, hvala Bogu. Ma imam testova, kupila od Betty😁, ali ni u ludilu nisam pomišljala da ih radim sad. Radila sam par dana prije M jedan i bio je neg. M je bila onak, normalna, manje obilna, trajala doduše dva dana kraće, ali ni jedan ciklus nije isti. Ma nisam T. Nije mi jasno, valjd nije neka cista😒 Točno mi žao bacit test u smeće 😂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Svibanj 2021. 15:29

simba

Hmm da bas je tamna...ne znam pisni jos jednu sad popodne da vidimo hoce li biti ista ili tamnija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.