Jutro cure 💜
Evo je moj FF odlučio da sam ipak imala O, iako ja mislim da nisam, ali eto vidit ćemo tko je bio u pravu ovisno kada ću dobiti M.
Tako nekako sam ti ja rekla.. fallback rise.. O na 16DC
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
A kakav je spermio? Šta bi to točno moglo bit bolje? Nisam bila dugo na forumu oprosti pa nisam upratila
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Dajanajel ti inace znaju tamniti trakice prije dolaska M? Meni znaju pa mi to moze biti orijentir da ce stici vjestica. A ako nisi imala taj slucaj, mozda ne bi bilo naodmet raditi test za T iako si ga radila prije 2 tjedna a ne znam zasto kada ti tek treba doci M za 3 dana? prije 2 tjedna si trebala tek loviti pik ili sam ja nesto krivo povezala?
Jedno za sad od kad sam koristila trakice prije nikad..
Radila sam test zato što sam ocito bila luda haha mislila sam da sam trudna zbog svih simptoma
A i lovila sam pik naravno i bio je tocan u dan tako da ja s tim problema nemam za sad.. 😁
Garawa meni su prosli ciklus trakice bile 3 dana tamne, ludilo 🤦🏻♀️
Dajana cek prije 2 tjedna si radila hcg, a 3 dana ti je do M… Zbunila si me 🤔😅 inace meni su ove muller lh trakice skoro uvijek ovakve, cini mi se da su dost osjetljive
Ja osjecam lagane menga grceve a nije mi jasno zasto ni kako 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
A kakav je spermio? Šta bi to točno moglo bit bolje? Nisam bila dugo na forumu oprosti pa nisam upratila
Upravo kao i kod vas, pokretljivost..
Nisam ni ja dugo tu,tj.jesam ali nisam tipkala..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Jutro cure 💜
Evo je moj FF odlučio da sam ipak imala O, iako ja mislim da nisam, ali eto vidit ćemo tko je bio u pravu ovisno kada ću dobiti M.
Nije sad da se hvalim,ali ono..rekla sam ti? 😎💃🏻🥳🥳🥳 ako si imala ikakve simptomcice moguce ovulacije ili sluz koja to pikazuje onda je ff u pravu 🙊🙈😎
Jutro cure!
Hope jesi ti pokrila taj pik ili si ga propustila? Vise sam se pobrkala u svemu. U svakom slucaju ides na pregled pa se nadam da ce ti dr vidjeti zuto tijelo
Garawa drzim i tebi fige za konzultacije!
Jolie i meni je taj ff oznacio O i onda nakon nekoliko dana povukao odluku heh. Tako da najbolje pricekati jos malo...
Pine kako si nam ti?
Lucky nadam se da ce nam proletiti ovih 2 tj pa da cemo znati na cemu smo i kako dalje!
Ovako, kad je muški faktor u pitanju bar ovi u Splitu odma šalju u postupak. Naše se nekako terapijama i lijekovima riješi. A za spermio trebaju suplementi, bolja prehrana, izbaciti alkohol i cigarete, čekat bar 3 mj da se sperma obnovi i uz to sve nije garancija. Tako je meni embriolog rekao. Odma da te napomenem, osim tramaka da putuješ u Zagreb, biti u mpo nije ništa strašno. Ako vjeruješ doktoru, ako su sestre susretljive kao kod nas iskustvo nije uopće loše. Upoznala sam dosta cura, izmijenila s njima priča. Sve je više manje do sada bilo bezbolno i znaš da djeluješ u pravom smjeru da dobiješ svoju bebicu. Ne moraš tapkati u mraku i mislit se šta će se dogoditi. Isto tako ivf ili inseminacija ne znači da ćeš uspjeti iz prve normalna stvar. Vidi moj potpis. Al kad znaš da se krećeš u pravom smjeru imaš i snage za gurati dalje. Meni je sveukupno sve to u pozitivnoj atmosferi 🥰 na malo drugačiji način, ali idemo po bebu i to je to
Malo si pročitaj po mpo temi
Ja ti govorim ono šta su meni rekli da našom dijagnozom
Možda će vama ponuditi nekakvu soluciju prije, koju meni nisu
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Svjesna sam da neće ići glatko, i nemam previše nade, iskreno. Kod nas je situacija takva, da nam je oboma ovo drugi brak. Imam djecu, svatko svoju.. sve je to naše 😎 ali zajedničko nemamo.. s obzirom koliko me je ovo pokušavanja ovih godinu i pol iscrpilo, prvo se moram dogovoriti sama sa sobom koliko imam snage da se dalje borim. Ni naše godine nam ne idu u prilog. Najiskrenije. ☹
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Nemoj tonit odma. Imate već djece i to je dobar znak. Malo će vas se pogurat i uspjet ćete. Ti možeš i u Osijeku to raditi ne moraš ići u Zagreb. Do sada si tapkala u mraku, sada ćeš nakon konzultacija dobit rješenje i zbog toga trebaš imati poleta i vjetar u leđima. Skupi snage, postavi si cilj i put će biti puno lakši
Ja nemam djece pa vjerujem sto posto u ovo sve ❤️❤️❤️
A ti znaš da oboje možete imati djece, samo vas treba pogurati s obzirom da je prošlo nešto godina i to će onda uroditi plodom
Držim ti 🤞🤞🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Garawa drzimo ti fige! Kako ti je Kaca lijepo napisala malo ce vas pogurati i evo bebice
Sortiraj odgovore
Najstariji