Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokolo28
    06. Svibanj 2021. 10:05

i evo samo da u kratko ispricam svoju pricu.. mi radimo na bebi 9 mj, al eto nikako da nam se posreci... u 11.mj sam na pregledu saznala da imam polip i endometriozu na desnom jajniku... u bolnici su mi rekli pokusavajte iduca 3 mj, pa ako opet nista, otklonit cemo polip, a endometriozu ostavit da se ne unistava zdravo tkivo jajnika... i tako sam sredinom proslog mj histeroskopijom otklonila polip i sada se nadam da ce nam bebica brze stici... iako mi ova endometrioza bas ne uljeva neku nadu, al pokusat cemo... inace, vec mjesecima koristim lh trakice i valjda imam srecu da svaki put naletim na lh pik 😊
    ovaj ciklus sam pocela i s mjerenjem bazalne temperature pa se nadamda ce i to bit od koristi...
    evo malo sam oduzila, al to je u kratko, moja pricica 😊

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Svibanj 2021. 10:15

DajanaT2106

Jutro 😁
    Stigla vještica jucer samo da javim 🤯
    Nista nisam spavala nocas od bolova rastura me 🤯

Jooj zao mi je  Nadam se da ce M bolovi cim cim prije stati!

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Svibanj 2021. 10:19

eloise

i evo samo da u kratko ispricam svoju pricu.. mi radimo na bebi 9 mj, al eto nikako da nam se posreci… u 11.mj sam na pregledu saznala da imam polip i endometriozu na desnom jajniku… u bolnici su mi rekli pokusavajte iduca 3 mj, pa ako opet nista, otklonit cemo polip, a endometriozu ostavit da se ne unistava zdravo tkivo jajnika… i tako sam sredinom proslog mj histeroskopijom otklonila polip i sada se nadam da ce nam bebica brze stici… iako mi ova endometrioza bas ne uljeva neku nadu, al pokusat cemo… inace, vec mjesecima koristim lh trakice i valjda imam srecu da svaki put naletim na lh pik 😊
    ovaj ciklus sam pocela i s mjerenjem bazalne temperature pa se nadamda ce i to bit od koristi…

Nadam se da ce doci bebica sada kada si se rijesila polipa. O endometri. znam malo ali znam da je jako ucestala kod zena ali i da puno njih  s njom ostane T bez problema. Evo ja se pak borim sa PCOS-om..
    Slobodno nam tipkaj i prikljuci se nasoj grupici. Dolje u opis (taj opis imas na svom forum profilu) mozes napisati te kratke info pa da se lakse pratimo 

Garawa¤
    06. Svibanj 2021. 10:25

Evo mene s pregleda.. 
    Evo i nalaz https://ibb.co/YTTt9K8
    Točno je bilo onako kako sam se pribojavala..
    Objasnio mi je da sam savršeno zdrava, da nema potrebe da idemo sa bilo kakvom stimulacijom.. da je jednostavno ovako teško zbog mojih godina.. sve sam to znala.. 
    Preporuka je MPO ili da čekamo da se sve savršeno poklopi,  dobra jajna stanica , dobar spremić.. ono.. za svetog nikada u prijevodu.. 
    Mozak će mi eksplodirati 🤕😩

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• kokolo28
    06. Svibanj 2021. 10:31

Anchy_23 🌈

eloise

i evo samo da u kratko ispricam svoju pricu.. mi radimo na bebi 9 mj, al eto nikako da nam se posreci… u 11.mj sam na pregledu saznala da imam polip i endometriozu na desnom jajniku… u bolnici su mi rekli pokusavajte iduca 3 mj, pa ako opet nista, otklonit cemo polip, a endometriozu ostavit da se ne unistava zdravo tkivo jajnika… i tako sam sredinom proslog mj histeroskopijom otklonila polip i sada se nadam da ce nam bebica brze stici… iako mi ova endometrioza bas ne uljeva neku nadu, al pokusat cemo… inace, vec mjesecima koristim lh trakice i valjda imam srecu da svaki put naletim na lh pik 😊
    ovaj ciklus sam pocela i s mjerenjem bazalne temperature pa se nadamda ce i to bit od koristi…

Nadam se da ce doci bebica sada kada si se rijesila polipa. O endometri. znam malo ali znam da je jako ucestala kod zena ali i da puno njih s njom ostane T bez problema. Evo ja se pak borim sa PCOS-om..
    Slobodno nam tipkaj i prikljuci se nasoj grupici. Dolje u opis (taj opis imas na svom forum profilu) mozes napisati te kratke info pa da se lakse pratimo

Hvala Anchy ❤️

dok vas nisam pocela citat cinilo mi se da jedino ja ne mogu ostat trudna, jer su sve moje frendice uspjele kroz mj, dva...
    Al vidim da nas stvarno ima koje se, na zalost, moramo dugo truditi 😔... 

🧔30, sve ok

Tonia♥️
    06. Svibanj 2021. 10:31

Pine

Cure sretno s pregledima danas, drzim fige na rukama i nogama da bude sve ok !! 🥳🤞🏼🤞🏼
    Tonia nalazi briseva sutra gotovi ili?

Nadam se da će biti gotovi sutra, jer to je samo bakteriološki bris...oni drugi su svi uredni...a privatno idem, vjerujem da će najkasnije u pon biti nalaz ali nadam se da će sutra 🤞
    Garawa bitno je krenuti, moramo biti pozitivni, mogle su vijesti biti i gore...sad se potruditi svim silama da uspije iz prve 🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    06. Svibanj 2021. 10:35

eloise

Anchy_23 🌈

eloise

Nadam se da ce doci bebica sada kada si se rijesila polipa. O endometri. znam malo ali znam da je jako ucestala kod zena ali i da puno njih s njom ostane T bez problema. Evo ja se pak borim sa PCOS-om..

Hvala Anchy ❤️

dok vas nisam pocela citat cinilo mi se da jedino ja ne mogu ostat trudna, jer su sve moje frendice uspjele kroz mj, dva…
    Al vidim da nas stvarno ima koje se, na zalost, moramo dugo truditi 😔…

Moramo biti pozitivne i gurati naprijed, druge nam nema... Nagrada je to malo klupko sreće... Eto netko se mora vise pomuciti, netko manje, tako je to... Ali zato smo i tu da si medusobno pomognemo 😍 držim fige da će ti čim prije doći očekivani plusić 🍀🍀🍀

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

danchy1990
    06. Svibanj 2021. 10:39

Pozz cure,pa ja da ovo ne podijelim sa nekim,točno bi na g...u progovorila(🙊 da izvinete 🤣).  Već znate za moju situaciju,biokemijska prošli mjesec i sad ovo 🤭

Evo neznam,u šoku sam još uvijek
    Danas 10dpo
    Izvinite ako bude prevelika slika 😉

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• kokolo28
    06. Svibanj 2021. 10:44

joooj cure, super ste 😊 
    danchy 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 jako mi je drago 🥳❤️

🧔30, sve ok

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Svibanj 2021. 11:02

Eloise skupa s nama je lakse. Doci cemo i mi do naseg cilja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.