Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💎 💌Doris-S 🌠🐇
    05. Svibanj 2021. 21:31

Hopeforyou

Toniaja samo zelim umarsirati unutra, najebat ga nekako da napravi briseve i onda da mi kaze da vidi zuto tijelo, mogu odma van nis drugo ne trebam, samo da cujem tri zlatne rijecisretno i tebi na brisu,bit ce to sve dobroSimba JOJ!Jesi se i ti nasanjkala?ja rijetko to kazem, ali plave PREZIREM iz dna svoje malene dusice koju posjedujem, evo ne znam kako drugacije opisati. E sad…obzirom na bolove, kod tebe moze za 6DC biti dvije varijante isto kao i kod mene: ili se vuce neka cistica od proslog ciklusa ili mozda i dva unazad jer ciste mogu biti 2-3 ciklusa a da M i O nastave dalje normalno dogadati, zato ih tako i volimo jelili ti je jednostavnije LH malo vise razine od drugih cura pa ce ti konstantno biti tamnije kao i meni jer one imaju osjetljivost samo 10 ili 15mIU sto je puuuuno premalo za nas koje imamo malo vece razine LH. Preporucila bi ti ili zelene ili femometer/easy@home one su malo manje osjetljiveod koga si narucivala? ako si od betty,njoj moras naglasiti koje hoces, znam da su vec curke znale imati problema s time kod nje.
    Doriskroz 3-4 dana bi mogla upecati neki pikic a? Neka neka, vrijeme je daLuckykrene upisivati plusice ko luda sad kad ima vremena za forum kada je na antistres tretmanu neko vrijemeP.S.curke nemojte se ljutiti, morala sam se ubaciti i odgovoriti nasoj Chian koja se javila u trudnoci jer se tu dosta dugo druzila s nama i neizmjerno mi je drago kad se neka trudnica s nase teme javi s vremena na vrijeme, ali sad sam vas redom popratila!

Hope mogla bi mogla, nadam se da će biti. 🤞
    Tebi sretno sutra na pregledu, jedva čekam vijesti. ❤️

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Garawa¤
    05. Svibanj 2021. 21:34

Hvala!! ❤
    I tebi sretno na pregledu 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

05. Svibanj 2021. 22:14

Lucky 🍀

Hope da te ispravim za easy@home trakice, one su dosta osjetljive, ja kod njih stalno imam lude crte, al kad je pik bome je pikcina opasna 😉

Ma znam znam,nisam mislila na njih kao osjetljivost nego neki pouzdaniji “brand” sto zna da ce joj pokazati bas stanje kako je,makar tu samo par ciklusa traje samo eksperimentiranje dok nades i one koje ti pasu 😂 ajde vrijeme je da se bacis u lov na pikove,jedina sad zabusavas kak si dala otkaz i digla sve 4 u zrak,to ne vrijedi i za trakice ne neeeee 🙊🙈😎

05. Svibanj 2021. 22:14

Lucky 🍀

E da kad smo vec kod easy@home,vidla sam na amazonu da imaju sad osjetljivije hcg testove i morat cu ih narucit 😂😂😂

Nisam uopce sumnjala,ocekujem recenzije! 😁🙈

05. Svibanj 2021. 22:15

💎 💌Doris-S 🌠🐇

Hopeforyou

Toniaja samo zelim umarsirati unutra, najebat ga nekako da napravi briseve i onda da mi kaze da vidi zuto tijelo, mogu odma van nis drugo ne trebam, samo da cujem tri zlatne rijecisretno i tebi na brisu,bit ce to sve dobroSimba JOJ!Jesi se i ti nasanjkala?ja rijetko to kazem, ali plave PREZIREM iz dna svoje malene dusice koju posjedujem, evo ne znam kako drugacije opisati. E sad…obzirom na bolove, kod tebe moze za 6DC biti dvije varijante isto kao i kod mene: ili se vuce neka cistica od proslog ciklusa ili mozda i dva unazad jer ciste mogu biti 2-3 ciklusa a da M i O nastave dalje normalno dogadati, zato ih tako i volimo jelili ti je jednostavnije LH malo vise razine od drugih cura pa ce ti konstantno biti tamnije kao i meni jer one imaju osjetljivost samo 10 ili 15mIU sto je puuuuno premalo za nas koje imamo malo vece razine LH. Preporucila bi ti ili zelene ili femometer/easy@home one su malo manje osjetljiveod koga si narucivala? ako si od betty,njoj moras naglasiti koje hoces, znam da su vec curke znale imati problema s time kod nje.
    Doriskroz 3-4 dana bi mogla upecati neki pikic a? Neka neka, vrijeme je daLuckykrene upisivati plusice ko luda sad kad ima vremena za forum kada je na antistres tretmanu neko vrijemeP.S.curke nemojte se ljutiti, morala sam se ubaciti i odgovoriti nasoj Chian koja se javila u trudnoci jer se tu dosta dugo druzila s nama i neizmjerno mi je drago kad se neka trudnica s nase teme javi s vremena na vrijeme, ali sad sam vas redom popratila!
    Hope mogla bi mogla, nadam se da će biti. 🤞
    Tebi sretno sutra na pregledu, jedva čekam vijesti. ❤️

Joj ja isto,vjerojatno vise od svih vas zajedno 🤣🙈

05. Svibanj 2021. 22:15

Garawa

Hvala!! ❤
    I tebi sretno na pregledu 🤞

Hvala tiiii 🤗 obavezno javi vijesti kakve god bile 🤞🏻💪🏻😎

Joli 🌟
    05. Svibanj 2021. 22:20

Hope prošla M mi je bila 13.04., a pregled 23.04., samo su mi spominjali pcos, nisu spominjali folikularne ciste. Na desnom jajniku je uzv slika školski primjer PCOS-a, a lijevi je već malo drugačiji, cista je manje, tj. Samo su dvije vidljive, ali su vidno veće od ovih PCOS na desnom. Inače prošli ciklus je ovulacija bila iz lijevog jajnika, viđen folikul na UZV-u 29.4., tako da je ovaj ciklus na redu bio desni. 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Joli 🌟
    05. Svibanj 2021. 22:23

Hope, Tonia i Garawa držim najjače 🤞 za sutra!!!! Sretno i jabite nam što kažu, znate da se vijesti nestrpljivo čekaju 🙃🙃

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

05. Svibanj 2021. 23:01

Joli 🌼

Hope prošla M mi je bila 13.04., a pregled 23.04., samo su mi spominjali pcos, nisu spominjali folikularne ciste. Na desnom jajniku je uzv slika školski primjer PCOS-a, a lijevi je već malo drugačiji, cista je manje, tj. Samo su dvije vidljive, ali su vidno veće od ovih PCOS na desnom. Inače prošli ciklus je ovulacija bila iz lijevog jajnika, viđen folikul na UZV-u 29.4., tako da je ovaj ciklus na redu bio desni.

Znaci 17DC je bio folikul e sad pitanje jel on prerastao mozda u cistu ili je pukao pravilno i doslo je do O jer u tome i je caka. Njega ti doktor normalno moze vidjeti ali to nista ne znaci ako ga ne prati jer ne mora znaciti da ce doci do ovulacije jer ako ima previse LH hormona,on nastavi bildati taj folikul koji kad preraste 27mm prelazi u cistu koja se ispuni vodom i tako moze stajati 2-3 ciklusa da ne pukne a ti iducu M i O mozes najnormalnije dobiti,ali to su najbolje ciste koje mozes i imati i sve se moze regulirati da dolazi do ovulacije. Kod mene je obratna situacija,samo sto kod mene stalno ovulira desni jajnik,eventualno se ubaci lijevi sa duplom ovulacijom,inace je on vec duuuugo u fazi mirovanja a i mikrocistican je tako da zapravo svaki folikul koji uspije izdominirat na lijevom je sretnik 😂😂😂😂 hvala ti na lijepim zeljama,pregled je u 18,tako da ce vec oko 18:30 ja se nadam biti novosti,nadam se lijepih 😎🙈💪🏻💪🏻

06. Svibanj 2021. 06:56

Jutrooo! Samo da se javim prije spremanja na posao,ipak je danas mali petak,do 17 odradit i do utorka nista 😎 tempica se vratila malo gore,vidjet cemo sto popodne kaze doktor 😁 jedva cekaaaaaaam tih 18h 🥳🥳🥳
    Garawa i Tonia jos jednom sretno 💪🏻🤞🏻☺️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.