Anchy nista od pokrivanja,jedino ako su ovi od prekjucer navecer prezivjeli makar nadam se sad da nisu jer sutra idem u borbu za briseve 💪🏻😎
Garawa vama su godine podosta veliki problem,ja mislim da ce vam jedina solucija biti ivf,pogotovo ako je muski faktor u pitanju jer vam godine ne idu u prilog i oni bi ti to mogli naglasiti sutra pa budi spremna. Ali,bolje i ivf ako se moze doci do bebe nego nikako,zar ne? Samo budi spremna na najgori scenarij koji ti moze biti,a sve drugo ce biti iznenadenje za vas. Nazalost,u ovoj situaciji su vam godine najveci neprijatelj pa budi spremna da ce ici odmah na ivf,ali svakako ti zelim da bude ishod kakav i sama zelis 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤗
Kaća
Većinom se ne osjećam dobro, baš zbog drugih koji nemaju,osjećam se loše.. imam li pravo uopće žaliti se.. jer netko nema ni jedno..blagoslovljena sam majčinstvom i zahvalna Bogu na tome, no ova želja koju osjećam sada.. da imamo zajedničko dijete , ogromna je.
Inače sam veliki pozitivac i u svemu vidim dobro..ali i realna.
Ti samo ustraj i dat će Bog da držiš u naručju svoju bebicu ❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Nemaš se zašto osjećat loše. Svi mi imamo svoj put i svoj križ. Ja vjerujem da je tvoja želja da vi imate zajedničko dijete jednako intenzivna kao i moja želja za djecom. Nemoj zbog toga da se uopće opterećuješ. Ti imaš svoj put ja svoj u konačnici svi želimo isto, dijete. Nije bitno koje po redu 🥰 ovdje ćeš naići na veliku podršku i nadam se da će te to između ostalog potaknut da se još jače Boris. Tome i služi ovaj forum
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća ❤❤❤❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dan cure
Anchy ❤❤ evo ja dobro hvala na pitanju, čekam vješticu sad svaki dan pa dalje u borbu
Hope bravo za pik 🙏🙏
Nemam sto pametno za pisati pa se slabo oglasavam, ali pratim vas 💖
Dobra ti je ova profilna taman za zimske bebice
Hope za sada to kaže, a vidjet ćemo za dalje, hoće se predomisliti, kako kaže naša anchy, iskreno cijeli ciklus mi je čudan, od M koja nije bila kao inače, do O bolova koji su bili predugi, trakica koje su bile dugo tamne, sve u biti što upućuje inače na stvaranje ili pucanje ciste. Ali vidit ćemo...
Garawa svatko od nas ima istu želju, iste strahove i iste boli, samo se razlikuju mjesta gdje se traži utjeha, ti u zagrljaju djece mi naših supružnika. Pa onda i ova grupica dobro dođe, stvarno bude lakše.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Pozdrav svim nova sam na forumu i ovo je moj prvi post 🥳 ako se to tako kaze 🙄
Imam pitanje pocela sam koristit lh trakice clear blu digitalne
Iskoristila sam dvije trakice ali oba puta mi je pokazivalo grešku znaci nije mi ocitalo dali je ovulacija ili ne ali srećom ima i prikaz kao dvi crtice kd se štapić izvadi. Po tome je druga jos dosta svjietla.. procitala sam upute detaljno vise puta i nije mi jasno u cemu griješim ili se to često događa,čitala sam da im Testovi nisu bas pouzdani ali san mislila da je s ovim trakicama nesto drugačije.. Ako ih neko koristi molila bih da mi malo pojasni i dali se to i njima dešava.. i koje lh trakice koristite gdje nabavljate a da nije preko alia i tih stranica jer bi sto prije nastavila s tim... nova sam u svemu ovome bilo kakvi savjet je dobro došao....
💫 I zato svoju zvizdu slidin,za njon san uteka samo nju san vidi ❤️
Pozdrav svim nova sam na forumu i ovo je moj prvi post 🥳 ako se to tako kaze 🙄
Imam pitanje pocela sam koristit lh trakice clear blu digitalne
Iskoristila sam dvije trakice ali oba puta mi je pokazivalo grešku znaci nije mi ocitalo dali je ovulacija ili ne ali srećom ima i prikaz kao dvi crtice kd se štapić izvadi. Po tome je druga jos dosta svjietla.. procitala sam upute detaljno vise puta i nije mi jasno u cemu griješim ili se to često događa,čitala sam da im Testovi nisu bas pouzdani ali san mislila da je s ovim trakicama nesto drugačije.. Ako ih neko koristi molila bih da mi malo pojasni i dali se to i njima dešava.. i koje lh trakice koristite gdje nabavljate a da nije preko alia i tih stranica jer bi sto prije nastavila s tim… nova sam u svemu ovome bilo kakvi savjet je dobro došao….
Dobro nam dosla i sto prije ostala T i otisla.
Ja cb koristim samo kao potvrdu da sam ulovila Pik i da cu ovulirati jer su preskupi a moji ciklusi neredoviti.
Lovila sam pik sa trakicama s e baya i kad su one pocele tamniti i kada sam mislila da sam ulovila pik pisnula sam cb i dobila smajic!
Najbolje naruci preko alija ili e baya a ako bi htjela da dode prije uzmi od betty s njuskala ona ima ok cijenu i dode za 2-3 dana.
Drage moje, evo da se javim, i ja slabije tipkam jer mi jos M traje i nista se ne dogadja ali citam sve i pratim i navijam😊❤️
_
Joli nadam se da si ovulirala, drzimo fige da je FF u pravu😘
_
Pine kada ponavljas bris? 😄 kad si ponovo u igri s nama?
_
Hope ponosni smo na tvoj pik❤️
Kaćo bas lijepo kroz pozitivu iznosis svoje iskustvo i hvala ti na tome, to nam svima treba, da znamo ako u nekome trenu krenemo na mpo da to nije nista crno. ❤️
Garawa kako su ti cure rekle, sve smo skupa u ovoj borbi, neovisno o tome ima li netko vec djecu ili ne. Ne znaci da je tvoja zelja manje bitna nego nasa, za prvu bebicu, tako da samo hrabro, uz tebe smo🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji