Lala.landja sam te koristila u početku dok nisam znala za druge i meni nikad nije bio nevažeći rezultat. Naprotiv, odlične su mi bile, ali su dugoročno neisplative.
Zoihvala 🥰
Kaćoslažem se sa Zoi, prenijela si nam svoje pozitivno iskustvo, pa nam je lakše, jer možda ćemo i mi krenuti tim vodama…. Hvala 🙃
Toniabrisevi će biti super i ideš u lov na O… 🤞🤞 Ma da, zbunjujuće je to s tempicom, pogotovo što prvi mjesec mjerim, ali vidit ćemo hoće li se FF predomisliti… 😅
Simbate su najosjetljivije, a meni su užasne jer mi ništa nisu pokazivale. Znam po Hope da su te njoj uvijek dosta tamne… Moje su s nekom greškom, a ostalo mi ih je dosta i sve ću ih morati baciti….
najosjetljivije? a jbmu, onda mi je krive poslala. kak da tu uhavim pik? 😐
ne razumijem po kojem principu onda funkcioniraju? piškit ću dalje pa ću vidjeti. Sva sreća pa ih imam samo 20 komada.
Ugl, potvrdila sam testom da nisam trudna. Radila sam ga i sama se sebi smijala😂
A bem mu mišeka, ja sam se stvarno iskreno ponadala :/ Čisto zbog svog iskustva :(
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Di ste djevojkee? Lucky? Anchy? Hope? 😄🙋🏼
Kakva je situacija?
Dugo me nije bilo…malo se pripremam za porod…
Jos malo i to je to…beba je velika…po uzv veca za 2 tjedna…ima 2900g…kaze dr ako dođem do termna da će to biti 4kg 😲
Al kako za sada stoji čini mi se da neću doći do termina…glavica je jako nisko i siječe me kroz rodnicu…pa nekako mislim da bi mogla uskoro i roditi…
Inače sve u redu, školska trudnoća…
Kako vi napredujete? Nisam stigla popratiti baš…ima li sjenica?
Hey Chian, vjerovatno me se ne sjećaš(bila je druga slikica) a i imala sam povremeno pauze od foruma... Ja te se sjećam iz svog prijašnjeg aktivnog piskaranja :D Hjooj ti još malo pa gotova Lijepa prava zdrava bebica, di ćeš bolje, znači brojiš sitno i upoznaješ svog malo čovjeka, divno :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Chiaaaaan ajme ajme blizu si cilja! Skicam ja malo i po dr temama ove sve nase trudilice koje su postale trudnice😊😊
Evo kod mene jos nista 🙈 pijem ti nekakve tabletice za pcos i nadam se prirodnoj O. Cekam do 18.5 onda se javljam gin pa cemo vidjeti sta i kako dalje...
Vidis mi i na trakici koji sam dc 😅🤣
Tebi zelim najbrzi i najbezbolniji porod IKAD. I da sve bude u najboljem redu a bebica neka samo raste. Ja cu vas pratiti i dalje 🥰
Puse ti lete! 😘
Lala.landja sam te koristila u početku dok nisam znala za druge i meni nikad nije bio nevažeći rezultat. Naprotiv, odlične su mi bile, ali su dugoročno neisplative.
Zoihvala 🥰
Kaćoslažem se sa Zoi, prenijela si nam svoje pozitivno iskustvo, pa nam je lakše, jer možda ćemo i mi krenuti tim vodama…. Hvala 🙃
Toniabrisevi će biti super i ideš u lov na O… 🤞🤞 Ma da, zbunjujuće je to s tempicom, pogotovo što prvi mjesec mjerim, ali vidit ćemo hoće li se FF predomisliti… 😅
Simbate su najosjetljivije, a meni su užasne jer mi ništa nisu pokazivale. Znam po Hope da su te njoj uvijek dosta tamne… Moje su s nekom greškom, a ostalo mi ih je dosta i sve ću ih morati baciti….
najosjetljivije? a jbmu, onda mi je krive poslala. kak da tu uhavim pik? 😐
ne razumijem po kojem principu onda funkcioniraju? piškit ću dalje pa ću vidjeti. Sva sreća pa ih imam samo 20 komada.
Ugl, potvrdila sam testom da nisam trudna. Radila sam ga i sama se sebi smijala😂
A bem mu mišeka, ja sam se stvarno iskreno ponadala :/ Čisto zbog svog iskustva :(
Ma ja nisam ni najmanje tužna. Da je plus, samo bi se brinula oko tog krvarenja, da li je sve uredu. Nekako bi radije da mi T počne školski😁
piškit ću sad još jednu Lh, čisto iz fore, da vidim, hocel posvjetli 😁😂
👩33g
👨42g
👦4g
Garawa cure su sve rekle, svatko ima pravo na tu sreću, bila ona prva, druga, treća... Samo hrabro dalje. 🥰
Joli ja držim fige da je ff u pravu i da ne O bila. 🤞😍
Tonia sutra briseviii🤞🤞jedva čekamo rezultate, iii znaš da se ovaj mjesec pratimo, tako daaa😍
Zoe i ti uskoro loviš pik 🤞🤞ovaj ciklus mora biti to to.
Anchy i ti nam se bližiš s terapijom kraju, još malo ❤️
Lala.land dobro došla 😁
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
A ja sam danas 12 dc. Skoro sam mislila da ću ostat bez trakica, ali me poštar danas iznenadio i stigla pošiljka.🤣🤣
Evo ovo je moja na 12 dc i čini mi se skroz solidno. 🤞
https://ibb.co/jDN8tFf
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
E sad da vas malo popratiiiim
Pine hvala ti na podrsci. Vidim da ti pise 15DPO, jesi vec trebala dobiti ili? Koliko ti traje lutealna faza?
Joli ovo mi zvuci kao da ti je prosli ciklus bio anovulatorni i cista se skroz provukla u ovaj ciklus pa su te trakice zezale. Kad si bila zadnji put na pregledu? kakva je inace situacija s tobom i cistama? jel te vole napadati ili nisu tako cesta pojava kod tebe? Mislim ako maknemo ovaj PCOS, inace imas te folikularne ciste ili?
lala.land dobro nam dosla i jos prije otisla jel ti to nisi citala kilometarski dugi uvodni post gdje pise za gospodicnu Betty za koju ti je i nasa Lucky rekla
ona je nazalost jedina opcija ako nisi voljna cekati 2 tjedna da dode s e-baya ili par dana s amazona, u svakom slucaju sretno! Meni su te kod Betty preskupe za stalnu opskrbu, ali kad zagusti a da se nema trakica, dobro dode kao hitna pomoc
zoi znas da sam i ja ponosna na pikic? MIslim da je ovo jasni znak. Prosli ciklus ga nisam uhvatila, ni onaj prije jer nisam imala zelen, cim su stigle, bez problema sam ga ulovila! mislim da su mi zelene sudene
Tonia ja samo zelim umarsirati unutra, najebat ga nekako da napravi briseve i onda da mi kaze da vidi zuto tijelo, mogu odma van nis drugo ne trebam, samo da cujem tri zlatne rijeci sretno i tebi na brisu,bit ce to sve dobro
Simba JOJ! Jesi se i ti nasanjkala? ja rijetko to kazem, ali plave PREZIREM iz dna svoje malene dusice koju posjedujem, evo ne znam kako drugacije opisati. E sad...obzirom na bolove, kod tebe moze za 6DC biti dvije varijante isto kao i kod mene: ili se vuce neka cistica od proslog ciklusa ili mozda i dva unazad jer ciste mogu biti 2-3 ciklusa a da M i O nastave dalje normalno dogadati, zato ih tako i volimo jel
ili ti je jednostavnije LH malo vise razine od drugih cura pa ce ti konstantno biti tamnije kao i meni jer one imaju osjetljivost samo 10 ili 15mIU sto je puuuuno premalo za nas koje imamo malo vece razine LH. Preporucila bi ti ili zelene ili femometer/easy@home one su malo manje osjetljive
od koga si narucivala? ako si od betty,njoj moras naglasiti koje hoces, znam da su vec curke znale imati problema s time kod nje.
Doris kroz 3-4 dana bi mogla upecati neki pikic a? Neka neka, vrijeme je da Lucky krene upisivati plusice ko luda sad kad ima vremena za forum kada je na antistres tretmanu neko vrijeme
P.S.curke nemojte se ljutiti, morala sam se ubaciti i odgovoriti nasoj Chian koja se javila u trudnoci jer se tu dosta dugo druzila s nama i neizmjerno mi je drago kad se neka trudnica s nase teme javi s vremena na vrijeme, ali sad sam vas redom popratila!
Evo i moj mali update! Od jutra glava puca, mislim da je bila ovulacija jer sam uzasno pekmezasta,prelako me rascmoljiti i sad ulazim u ono cudnovato razdoblje. Napravila veceras jos jednu LH cisto da zatvorim ovaj ciklus i popratim jel opada LH
Sad jos samo cekamo zlatne rijeci doktora na pregledu sutra! 💪🏻🥳😎🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji