Cure , ima netko objašnjenje zašto LH trakice budu danima pozitivne? Peak je bio prije dva dana i zbilja me živciraju već. ☹
Jajnici nikako da se smire, sad osjetim s jedne strane bockanje, sada s druge..
Grudi su me počele boljeti sa strane ,kod pazuha.. to je do sada bio dobar pokazatelj da je O nastupila.. al LH 🥴
Meni su posvijetlile odmah dan nakon peaka, kad je valjda bila i ovulacija, a 2 dana poslije su me počele boljeti grudi i osjećam tu i tamo zatezanje u jajnicima. Ne znam više ni sama što je normalno, a što ne.
Baš ste se raspisale dok sve pohvatam
Malala još je rano, a 💯 puta sam čula mene da kažu osjećala sam to, odmah sam znala, vjerujem da je to tvoj slučaj 😊
Doris i Lucky sad razmišljam o tim pahuljica vaginaletama, samo to nisam probala, sve je na prirodnoj bazi, mogla bih to probati ili ću čekati vaše plusiće koji stižu da me ohrabre.
Hope weee za pik 🥰
Emily baš sam se nasmijala 😂
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Dorissad ti lijepo svoju O uhvati pokrij pa se skupa pratimo u TKak sam optimistična za obje
Luckynapredaaaaak napokon posvijetile wuhuuuu :DD Ma čitam ja tvoje liste ne brini, prvo sam škicnula da nebi blesava ispala, a onda tek napisala :)
Malalarano je još dosta, nemoj se sekirati, još tri dana pričekaj :D
Zoesad kad ti proradi Gynositol pa skupa ulovimo O tam negdje oko 15 dc hihihihi :DDDD
Tonia tako je, samo pozitiva, to volim. 😍
Eto meni je sad 26.4. bilo 3 mjeseca korištenja inofolica, značii bilo bi vrijeme da se vide rezultati 😎😂
Anchy, Zoi, Joli probajte vaginalete nemate sto izgubiti, čista priroda, a možda fakat pomognu 🥰
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Curke moje nejavljamse nemam vremena kaos mi je🙈🙈
Ugl bit cu kratka hehe za 3dana po kalendaru M stize.. A ja jutros reko idem piskit na lh i naravno zurila na posao i trakica bila bijela.. Dosla malo prije kuci reko idem vidit i evo je
https://ibb.co/ph6HHND
Nije pik ali nekako mi tamnija nezz
Jer prosli tj sam imala tolike grceve od jutra do navecer i za vikend.. A sise nisam smjela dotaknit em sto bole em sto svrbe 🙈🤣🤣🤣
Za sad je oke bolova nema tu i tamo
A prije jedno dva tj sam pravila test za T i bio je negativan pa zato sad sam rekla da necu nista dok opet M ne bude kasnila (ako bude)..
Ljubim vas sve a sad idem sve ovo prpcitati sto ste pisale 🥰💕
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Eh sad kad sam sjela za laptop idemo redom!
Lucky ma mi bi dosle u tu kliniku sa stavom ''Ne moze nam niko nista, JACE smo od sudbineeeeee!'' trakica je lijepo posvjetlila sl ne znam evo, bas si mi sumnjiva ovaj ciklus nesto
malala uh pa do nedjelje ima jos jako puno, rijetko tko ima pozitivno na 9DPO, cak i na 10DPO rijetko koja ima srecu da ugleda pozitivan test. A mozda te jednostavno sve ovo proslih mjeseci toliko opteretilo i izulo iz cipela da ti jednostavno ne ide pa ne ide. Jesi mozda razmislila napraviti malu pauzu ili bar otici k psihijatru malo na razgovor jer kad krene jedan sok, pa se nastavi jos veci i taj strah i iscekivanje, mogu ti napraviti jako veliku blokadu. Mozda da razmislis o toj opciji, ne moze odmoci nikako, samo moze pomoci. Ja ti od srca zelim plusic kao i svakoj ovdje, ali nasa psiha moze ponekad biti veci neprijatelj nego nasi jajnici i ti folikuli, nazalost, pogotovo u tvojoj situaciji
Anchy netko nam se blizi kraju terapije? woohooo! Oces nastaviti to piti neovisno o tome sto ti kaze doktorica na kontroli ili?
Doris mislim da nista od folikula na pregledu nego da ce se lijepo vidjeti zuto tijelo okacit cu tu slikicu samo da vas sve popratim
Zoi jesi ti zbilja uvjerena da ces moc NE piskit tjedan dana i da mi zabu necemo prije natjerat u vodu? ne bi ti preporucila kladenje u to
Garawa sto se trakica tice, ja nazalost ili hvala Bogu nemam iskustva s time da su par dana nakon pika tamne jer su meni inace tamnije, kad bude pik ful je tamno i krene svjetliti, ali mislim da nijedna, ni druga opcija nije dobra, a da je pravilnije ako trakica pomalo tamni do pika i onda izblijedi u iduca 2-3 dana negdje sam procitala taj podatak
Dajana jel ti inace znaju tamniti trakice prije dolaska M? Meni znaju pa mi to moze biti orijentir da ce stici vjestica. A ako nisi imala taj slucaj, mozda ne bi bilo naodmet raditi test za T iako si ga radila prije 2 tjedna a ne znam zasto kada ti tek treba doci M za 3 dana? prije 2 tjedna si trebala tek loviti pik ili sam ja nesto krivo povezala?
E sad kad sam vas sve popratila. Evo moje trakice otprije sat vremena. Gornja je od popodne danas koju sam stavila tu ,a donja je od prije sat vremena. Pisanje za ovaj ciklus zatvoreno i cekamo cetvrtak da doktor vidi zuto tijelo (nadam se) 🥳🥳🥳🥳
Garawa meni su prosli ciklus trakice bile 3 dana tamne, ludilo 🤦🏻♀️
Dajana cek prije 2 tjedna si radila hcg, a 3 dana ti je do M… Zbunila si me 🤔😅 inace meni su ove muller lh trakice skoro uvijek ovakve, cini mi se da su dost osjetljive
Ja osjecam lagane menga grceve a nije mi jasno zasto ni kako 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mozda ce uraniti ako je anovulatorni ciklus 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥳🥳🥳🥳
Eh sad kad sam sjela za laptop idemo redom!
Luckyma mi bi dosle u tu kliniku sa stavom ''Ne moze nam niko nista, JACE smo od sudbineeeeee!''trakica je lijepo posvjetlila sl ne znam evo, bas si mi sumnjiva ovaj ciklus nesto
malalauh pa do nedjelje ima jos jako puno, rijetko tko ima pozitivno na 9DPO, cak i na 10DPO rijetko koja ima srecu da ugleda pozitivan test. A mozda te jednostavno sve ovo proslih mjeseci toliko opteretilo i izulo iz cipela da ti jednostavno ne ide pa ne ide. Jesi mozda razmislila napraviti malu pauzu ili bar otici k psihijatru malo na razgovor jer kad krene jedan sok, pa se nastavi jos veci i taj strah i iscekivanje, mogu ti napraviti jako veliku blokadu. Mozda da razmislis o toj opciji, ne moze odmoci nikako, samo moze pomoci. Ja ti od srca zelim plusic kao i svakoj ovdje, ali nasa psiha moze ponekad biti veci neprijatelj nego nasi jajnici i ti folikuli, nazalost, pogotovo u tvojoj situaciji
Anchynetko nam se blizi kraju terapije? woohooo! Oces nastaviti to piti neovisno o tome sto ti kaze doktorica na kontroli ili?
Dorismislim da nista od folikula na pregledu nego da ce se lijepo vidjeti zuto tijelookacit cu tu slikicu samo da vas sve popratim
Zoijesi ti zbilja uvjerena da ces moc NE piskit tjedan dana i da mi zabu necemo prije natjerat u vodu? ne bi ti preporucila kladenje u to
Garawasto se trakica tice, ja nazalost ili hvala Bogu nemam iskustva s time da su par dana nakon pika tamne jer su meni inace tamnije, kad bude pik ful je tamno i krene svjetliti, ali mislim da nijedna, ni druga opcija nije dobra, a da je pravilnije ako trakica pomalo tamni do pika i onda izblijedi u iduca 2-3 dana negdje sam procitala taj podatak
Dajanajel ti inace znaju tamniti trakice prije dolaska M? Meni znaju pa mi to moze biti orijentir da ce stici vjestica. A ako nisi imala taj slucaj, mozda ne bi bilo naodmet raditi test za T iako si ga radila prije 2 tjedna a ne znam zasto kada ti tek treba doci M za 3 dana? prije 2 tjedna si trebala tek loviti pik ili sam ja nesto krivo povezala?
Hope 🥳🥳🥳🥳 može i too🤩🥰
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Isto tako je naša sanjarka imala po dva, tri dana pik. Pa eno je trudnjača naša 🥳🥳🥰🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sayuri nam je objasnjavala to s tim tamnim trakicama, ako su dugo tamne znaci da se folikul muci da pukne i zato je to tako, u svakom slucaju je bolje da postepeno tamne i dode pik i da iduci dan vec posvijetle
https://ibb.co/Fhf5V72 a evo kako izgledaju 🥴
Ne znam što da mislim 🙄
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji