Bok cure,
Hope bravo za progesteron 😊 uzivaj danas
Tonia jebemu misa, pa stvarno se nadam da ce uskoro doci O 🤞❤️
Bella tebi je O pred vratima 😊
Garawa nije me bilo par dana i ti vec u odbrojavanju 🥳 ima da popiskis pluscinu za tj dana 😊
Hope ja prijavljujem M, stigla danas...iduca za ne dobit je 3.7.
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Hugh Grant je u redu 😂 Pozdrav svima, uzivajte u vikendu! 🌞🏖️💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Jutro cure... 💚🌼🍀
Sinoć sam bila na djevojačkoj zabavi, danas sam jaaaako umorna... Spavala sam samo tri sata i nešto sitno minuta, pa sam tempicu otpisala... Sutra ćemo znati je li gore ili nije... Jutros nisam ni test radila, eto toliko sam umorna... 🙃 ... Malo me je dr jučer i obeshrabrio kvalitetom js i ovulacijom, pa nisam više baš entuzijastična. Danas sam samo s tračkom nade... 😅
Garawa tebi je tempica i malo porasla, sviđa mi se tvoj grafić Bella nije baš moj tip, ali nije ni tako loš 😂... Tebi će jako brzo O, trakica je tamna.. 🤞🤞
Toni hvala na lijepim željama... Baš bi voljela da ti dođe ta O, nadam se da će početi tamniti trakice već danas 🤞🤞🤞🤞
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
S obzirom da jos nisam uhvatila ritam s jutarnjom temperaturom pa mjerim u rasponu izmedu 5 i 7 ujutro, i sad mi po grafikonu tempica raste a i ocekujem O, zanima me jel vam velika razlika ako mjerite recimo svaki dan u razlicito vrime ili jos najbolje ako je neko mjeria tipa u 6 pa u 8 sati isti dan, bili bila velika odstupanja?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Garawa vidim da na grafu imas dvije krivulje? Sta oznacava koja?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Ovo su ti bitna pravila:
[ul]
[li]potrebno je mjeriti temperaturu svaki dan u isto vrijeme (plus ili minus maksimalno trideset minuta). Npr. ako jedan dan bazalnu temperaturu izmjerite u 7:30, drugi dan ju trebate izmjeriti najranije u sedam ili najkasnije u osam sati ujutro.[/li]
[li]ne smijete se ustati, sjesti, hodati ili otići na wc prije mjerenja bazalne temperature. Minutu nakon što se probudite trebate toplomjer staviti u usta, ispod jezika. Zato toplomjer držite u blizini kreveta.[/li]
[li]morate odspavati minimalno tri do četiri sata prije mjerenja bazalne temperature ujutro. Ako ste ostali budni cijelu noć ili ako ste se tijekom noći često ustajali bazalna temperatura neće vam biti točna.[/li]
[li]trebali bi koristiti isti toplomjer kroz cijeli ciklus. Ako nabavite novi toplomjer počnite ga koristiti prvi dan idućeg ciklusa.[/li]
[/ul]
Ako bilo šta od ovog ne napraviš temepratura ti nije mjerodavna, nažalost... Ali prati cervikalnu sluz, i to ti može pomoći.
Po tumaču dolje ispod grafa možeš vidjeti da Garawa upisuje vrijednosti LH trakica cijeli mjesec i to označava narančasta linija... Valjda sam ja to dobro vidjela... 😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Evo Joli sve objasnila.. 🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joli ti danas ništa nisi umakala?
Ja prijavljujem nekakve grčiće i blago osjetljive grudi..
Imaš ti kakvih simptoma 😁
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo su ti bitna pravila:
[ul]
[li]potrebno je mjeriti temperaturu svaki dan u isto vrijeme(plus ili minus maksimalno trideset minuta). Npr. ako jedan dan bazalnu temperaturu izmjerite u 7:30, drugi dan ju trebate izmjeriti najranije u sedam ili najkasnije u osam sati ujutro.[/li]
[li]ne smijete se ustati, sjesti, hodati ili otići na wc prije mjerenja bazalne temperature. Minutu nakon što se probudite trebate toplomjer staviti u usta, ispod jezika. Zato toplomjer držite u blizini kreveta.[/li]
[li]morate odspavati minimalno tri do četiri sata prije mjerenja bazalne temperature ujutro. Ako ste ostali budni cijelu noć ili ako ste se tijekom noći često ustajali bazalna temperatura neće vam biti točna.[/li]
[li]trebali bi koristiti isti toplomjer kroz cijeli ciklus. Ako nabavite novi toplomjer počnite ga koristiti prvi dan idućeg ciklusa.[/li]
[/ul]
Ako bilo šta od ovog ne napraviš temepratura ti nije mjerodavna, nažalost… Ali prati cervikalnu sluz, i to ti može pomoći.
Po tumaču dolje ispod grafa možeš vidjeti da Garawa upisuje vrijednosti LH trakica cijeli mjesec i to označava narančasta linija… Valjda sam ja to dobro vidjela… 😅
Popratila sam da je bitno uvik u isto vrime ali me bas zanimalo jel bude velika razlika.. od sljedeceg miseca cu bit rednija 😁
Kako se odredi vrijednos Lh trakica?
👦33
👱♀️ 30
👼 ❤️
💁♀️ ❤️
Garawa nisam danas ništa, sutra ujutro ću.... Jutros sam zaboravila, a popodne sam bila u gužvi... Jučer sam imala nekakva probadanja i pritisak u području maternice, grudi malo osjetljivije, ali nikakvih posebnih simptoma nema... Sinoć sam spavala 3 sata, i mjerila sam je pola sata kasnije da bih uhvatila ta tri sata, pa bi čak i temepraturu mogla uzeti u obzir, ali ona sutra ujutro će biti relevantnija.. simptomi vidim isto kao i u tebe, ali ti si na 6 dpo pa teže da će biti PMS. Temepratura ti se lijepo drži... 🤞🤞
Bonii imaš aplikaciju Premom i kada slikaš trakicu iz aplikacije ti da vrijednost (ljubičasti krug s fotoaparatom - tests, zatim na + add test result, take photo manually, smjestiš trakicu kako ti označava pokazivać da ti testna i kontrolna trakica budu u označenom području i tada će ti označiti vrijednost)
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji