Lovci na Ovulacije a.k.a LH Trakice - 6.Dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2021. 06:37

ODBROJAVANJE 6/2021
    Maybenewmom - 01.06.2021. -1 dan kasni 🤞🏻🤰🏼
    Zoi - 01.06.2021. - 1 dan kasni🤞🏻🤰🏼
    DajanaT2106 - 02.06.2021. - danas 🤞🏻🤰🏼
    Eloise - 06.06.2021. - 4 dana 🤞🏻🤰🏼
    Joli - 09.06.2021. - 7 dana 🤞🏻🤰🏼
    Malala - 09.06.2021. - 7 dana 🤞🏻🤰🏼
    mala96 - 10.06.2021 - 8 dana 🤞🏻🤰🏼
    Emily - 11.06.2021. - 9 dana 🤞🏻🤰🏼
    Hope - 12.06.2022 - 10 dana 🥶
    Garawa - 13.06.2021 - 11 dana 🤞🏻🤰🏼
    Bella1985 - 21.06. - 19 dana🤞🏻🤰🏼
    annboleyn - 26.06. - 24 dana 🤞🏻🤰🏼
    Jelušićkaaa - 29.06.2021 - 27 dana 🤞🏻🤰🏼
    Dame koje nisu prijavile datum/imaju neredovite cikluse
    Anchy_23 - 🔙🔜
    Sorgi - 🔙🔜
    Tina25 - 🔙🔜
    Pine - 🔙🔜
    Tonia - 🔙🔜
    DorisS - 🔙🔜
    Simba - 🔙🔜

LISTA DRUGIH, NAMA TAKODER BITNIH DOGADAJA❤️
    Joli - 01.06. vadi prolaktin, progesteron i amh
              04.06. konzultacije u vezi hormona
    Doris - 07.06. pregled (brisevi, hormoni) 
    Hope - stigli brisevi - ureapl. - terapija - 06.07. ponavljanje briseva(18:15)
    Bella 1985 - muz mora na Merkuru obaviti pretrage
    Pine - stigli brisevi - ureapl. - terapija
    Anchy - terapija djeluje, jajnici se ciste, treba jos uzimati terapiju
    almoo9 - 09.06 pregled i savjetovanje u vezi ciklusa kod ginica  i provjera jos nekih spolnih hormona

02. Lipanj 2021. 06:37

Joli 🌼

Hvala vam cure na lijepim željama, to ću sutra oko 8 i 30 izvaditi, nalazi su isti dan, pa vam se javim čim ih dobijem 💜

Sretno danas,javi rezultate! Drzim fige da sve bude okej ☺️🙈

02. Lipanj 2021. 06:38

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Hope ♾

maybenewmom

Hopene moraš se brinuti u jednom ciklusu nema šanse za dvije O 100%. Pratim na youtube Fertility Homeopath preslatka je super sve objasni. Možes skoknut pa ju poslušati u vezi toga :).

Ne brinem ja,mislim brinem jer je 20 dana lose za ponovnu O. Da je nakon 7 dana bila pucala bi od srece 😂 a ovim pizdarijama osim provjerenim specijalistima ginekologije ja ne vjerujem. Samo njima i medicinskim prirucnicima i enciklopedijama vjerujem 🙈

Te priručnike ja kao laik ne kontam 🤣🤣🤣🤣🤣. A stručnjaci kad bih ispitivala ne bi za dva dana iz ureda. Onda stručna lica ovako poslušam.

Da ja tebe odmah pitam,sto je s tvojom M? Vidim danas trebala doci,sutra neko kasnjenje..piskis ujutro iliii? 🙊🙈

Jao Hope nisi me pratila. Jučer test negativan(vec sam pisala). Malo me bolucka tako da mislim da ću sutra prekosutra. Zadnja dva ciklusa mi otišla na 27/28 dana. Inače je 26. A i O je bila malo kasnije

Kako sam preskocila taj link,sram me bilo! Nekad i ne stignem sve popratiti dok radim,a uvijek virnem ima li sto novo. Nista ponavljamo onda test da vidimo. Obavezno slikica 🙊🙈

02. Lipanj 2021. 06:39

Kamilica kakvo stanje je kod tebe? Ponavljas test danas?

02. Lipanj 2021. 06:42

Jutro curke..evo kod mene pad tempice ali probudila sam se dosta ranije pa lezala u krevetu dok me mjehur bolio kolko mi se pisalo al nisam popustila dok nije dosao onaj rok pola sata prije nego sto se inace mjeri,sva sam se uznojila dok sam cekala tih 6:15 iako mi ni to nije nesto pouzdano,al dobro,svejedno sam ju upisala. Nekakva rastezanja i stipkanja osjetim jos tu i tamo,a sinoc kad sam legla sam bas osjetila tupu pulsirajucu bol u desnom jajniku 🙄 nadam se da ste mi dobro i ugodan radni dan svima! ☺️

Garawa¤
    02. Lipanj 2021. 06:42

Joli jqvi sve 🤞 da nalazi budu dobri.. 
    Hope draga moja, ti si ovulirala.. ne može tempica bez razloga se tako lijepo držati gore.. 
    Kamilice nemoj se kidati i ponovi test da znaš na čemu si, sretno!! 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

02. Lipanj 2021. 06:44

Garawa

Joli jqvi sve 🤞 da nalazi budu dobri..
    Hopedraga moja, ti si ovulirala.. ne može tempica bez razloga se tako lijepo držati gore..
    Kamilice nemoj se kidati i ponovi test da znaš na čemu si, sretno!!

Najveca ironija je sto nisam zadnja 2 ciklusa imala tako vidljiv skok i da se tako drzala gore. Ovulacija je bila i po tempici i svemu,ali bas zelim nekako vidjeti taj progesteron prekosutra,bas me zanima sto se pokazati 😁 vidim kod tebe je tempica u padu,nadam se da od sutra opet krece rasti ☺️☺️☺️

Garawa¤
    02. Lipanj 2021. 06:56

I mene baš zanima kakav će ti biti.. 
    Ja uopće nemam osjećaj da je O bila.. nikakvih pikanja, puckanja, grčeva nisam imala do jučer.. malo me nešto bockalo.. 
    Kod nedavne biokemijske na 5dpo sam osjetila takvo pucketanje kao baloncici da su u jajniku, nešto baš drugačije.. 
    Zanimljiv mi je to bio osjećaj i sad svaki puta osluškujem tijelo ne bi li ga opet osjetila..
    A tempica..a ne znam.. probudila sam se otkrivena i nekako smrznuta 🤦‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

02. Lipanj 2021. 07:02

Garawa

I mene baš zanima kakav će ti biti..
    Ja uopće nemam osjećaj da je O bila.. nikakvih pikanja, puckanja, grčeva nisam imala do jučer.. malo me nešto bockalo..
    Kod nedavne biokemijske na 5dpo sam osjetila takvo pucketanje kao baloncici da su u jajniku, nešto baš drugačije..
    Zanimljiv mi je to bio osjećaj i sad svaki puta osluškujem tijelo ne bi li ga opet osjetila..
    A tempica..a ne znam.. probudila sam se otkrivena i nekako smrznuta 🤦‍♀️

A moguce da je tempica onda zbog toga niza 🥶 ja se probudim zadnjih par noci sva mokra isto i dalje je relativno visoka tempica. Sto se tice tih osjecaja,znas i sama da je svaka trudnoca drugacija i tijelo se moze drugacije ponasati pa ne mora znaciti da sada nece biti T ako to ne osjetis i obratno. Tek smo na pocetku DPO dana,ima jos fore do tih nekih senzacija ☺️🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Lipanj 2021. 07:39

Jutro!
    Jolie drzim fige za nalaze!
    Hope i dalje si mi fenomen i enigma sa temperaturama i simptomima. Ja sam jedino sigurna da nisi T kad imas M hahaha moramo se malo saliti
    Lucky kraljica objasnila! Falis nam tu vratiii se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.