Eloise još nije gotovo dok ne dode prava M… A ako i dode novi ciklus nova nada. 🤞🤞🙏🙏
Deadee, Kelp6ie, LaVi dobro došle nam.
Kamilica nemoj odmah sve crno gledati. Prvo se smiri i pozitivno razmišljaj. Curke su ti dobro rekle za upalu. Kaj je tu je sad. Kupi sutra test i napravi novi da potvrdis al je u pitanju T. Ako je odi na hitnu. Tamo ce ti sve izvaditi i pregledati te. Mozda se samo mrvica smiješta.
Samo pozitivno i bez nerviranja. ❤️
Nalaz dobijemo poštom za tjedan dana. Bar mu tako rekli. 🤞🤞
Ostalo sam sve zaboravila kaj sam htjela napisati.
Cekamo iducih tjedan danaaaa 🥶🥳🥳🥳🙊🙈
Belica mantram za dobre i uredne nalaze, ma bude to sve dobro, vidjet ćeš 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hopene moraš se brinuti u jednom ciklusu nema šanse za dvije O 100%. Pratim na youtube Fertility Homeopath preslatka je super sve objasni. Možes skoknut pa ju poslušati u vezi toga :).
Ne brinem ja,mislim brinem jer je 20 dana lose za ponovnu O. Da je nakon 7 dana bila pucala bi od srece 😂 a ovim pizdarijama osim provjerenim specijalistima ginekologije ja ne vjerujem. Samo njima i medicinskim prirucnicima i enciklopedijama vjerujem 🙈
Te priručnike ja kao laik ne kontam 🤣🤣🤣🤣🤣. A stručnjaci kad bih ispitivala ne bi za dva dana iz ureda. Onda stručna lica ovako poslušam.
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Hopene moraš se brinuti u jednom ciklusu nema šanse za dvije O 100%. Pratim na youtube Fertility Homeopath preslatka je super sve objasni. Možes skoknut pa ju poslušati u vezi toga :).
Ne brinem ja,mislim brinem jer je 20 dana lose za ponovnu O. Da je nakon 7 dana bila pucala bi od srece 😂 a ovim pizdarijama osim provjerenim specijalistima ginekologije ja ne vjerujem. Samo njima i medicinskim prirucnicima i enciklopedijama vjerujem 🙈
Te priručnike ja kao laik ne kontam 🤣🤣🤣🤣🤣. A stručnjaci kad bih ispitivala ne bi za dva dana iz ureda. Onda stručna lica ovako poslušam.
Da ja tebe odmah pitam,sto je s tvojom M? Vidim danas trebala doci,sutra neko kasnjenje..piskis ujutro iliii? 🙊🙈
https://ibb.co/f0h1cvq recite mi koji je dan pik
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
https://ibb.co/f0h1cvq recite mi koji je dan pik
Ja bi rekla da je bio u noći sa 31.na 01.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Kamiliceee znam da si pisala da si imala udrsvstvenih problema i da ti je organizam oslabljen. Možda si traumatizirana od proživljenih događaja, ali sa strahom se moraš suočiti, imaš supruga pokraj sebe i uzmi ga za ruku, ispričaj mu što smo ti rekle i neka te bodri, pođire skupa do ginekologa, onzistiraj na svojoj upitnici. Mamu, sestru, najbolju prijateljicu, vjerujem da nisi sama u svojim borbama. Sama jelušićka je jučer iz trenutka vlastitog očaja rekla da bi i biokemijska bila znak da može, nakon cijelog ovog vremena. Ja u 7 mjeseci nisam ni sjenu ugledala, nosam nikad imala što niti za promatrat na testovima za trudnoću. Ti imaš plus na testu, otiđi i kupi drugi test, ako nemaš Muller ili dm uzmi pregny u ljekarni, on ti je veće osjetljivosti od ovih iz Mullera i ima crvene crte. Kasni ti tri dana, a uhvatila si ovulaciju, vj se radi o kasnijoj implatanciji i vjerojatno si trudna! Uzmi to u obzir.
Što se nas ovdje tiče to je pozitivan test, dok se ne dokaže suprotno i zato moraš postupiti kao majka i napraviti sve što možeš da zaštitiš tu mrvicu.
Ne znam je li to moguće, ali nazovi svoju dr. Obiteljske medicine, reci da te ginekolog ne želi poslati, ali da moraš izvaditi betu jer te strah, možda ti i ona može dati uputnicu i pitaj ga možeš ti te antibiotike konzumirati u slučaju trudnoće, te nemoj odustati od sebe, svog zdravlja i želje za djecom.
Primjetim da si iznimno senzibilna osoba i da ti možda naša komunikacija ne sjeda najbolje, ali cure samo govore ono što i sama znaš da moraš napraviti. Samo djele savjete jer one su ovdje dugo, svašta su i same doživjele i svašta pročitale iz iskustava forumašica, možda nekad pušu i na hladno, ali u ovoj situaciji brinu za tebe i tvoje dijete.
Drži se i budi hrabra, mi žene smo snažnije nego što sebi prepisujemo inače kako bi sve ovo izdržale 💜
Bella šaljem ti virtualnu pozitivu za dobre nalaze. Sad kad ovaj tjedan proleti i dobijete te nalaze bit će vam čakše. Sigurna sam da će biti dobri 😉
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Koliko grešaka, ispričavam se, ali pišem iz polusna 😅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Hvala vam cure na lijepim željama, to ću sutra oko 8 i 30 izvaditi, nalazi su isti dan, pa vam se javim čim ih dobijem 💜
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Da ja tebe odmah pitam,sto je s tvojom M? Vidim danas trebala doci,sutra neko kasnjenje..piskis ujutro iliii? 🙊🙈
Jao Hope nisi me pratila. Jučer test negativan(vec sam pisala). Malo me bolucka tako da mislim da ću sutra prekosutra. Zadnja dva ciklusa mi otišla na 27/28 dana. Inače je 26. A i O je bila malo kasnije
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Sortiraj odgovore
Najstariji