Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Travanj 2020. 13:38

Pepilli

Pregled je sa danas ipak premješten na četvrtak.. Imam vremena obrijati noge

Hahaha to!!! Pozitiva do kraja 🙃

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 13:39

Pepilli

Pregled je sa danas ipak premješten na četvrtak.. Imam vremena obrijati noge

Ahahahahahja ono kreces danas pa do cetvrtka da zavrsis sa svime 😂😂😂

dana130
    14. Travanj 2020. 13:41

Mokvice 😘
    Dora, nisam ja spominjala pizzu, mislim da je pepili 😀 al lad vidim tvoju dode mi gust 😀
    Hahahaha nije to irokeza 😂 s muzevima show uvijek.
    Mi jmali za rucak tortilje s piletinom i hrpom povrca, sad prezivam 😂
    Jos malo muz ide na posao, a ja radit od doma, lakse mi kad on ode, da jutro ipak skupa provedemo 😀

Baby girl 💜

Amneris
    14. Travanj 2020. 13:42

Maggy pomogla si! Nama je termin isti dan pa tako i početak porodiljnog! Znači ovaj mjesec kad budem išla po doznake za travanj, usput pitam i za dokumentaciju za otvaranje porodiljnog?
    Lena to o čemu ti pišeš meni isto sliči na spotting koji upućuje na manjak progesterona. Ja sam za to pila terapiju Duphastona. Mislim da se trebaš samo još malo strpiti i napraviti test par dana nakon očekivane menstruacije pa ćeš dobiti sve odgovore.

Pepilli
    14. Travanj 2020. 13:42

https://ibb.co/DGnjkgT pizza mi ima venerin brežuljak 

Sreća mamina

Dobrodošao

Maggy_1
    14. Travanj 2020. 13:43

Što se tiče rasta dlaka, skoro sve smo primijetile da su na nogama skoro prestale rasti, na 🍑 se vjerojatno malo prorijedile iako to više i ne možemo vidjeti, a na trbuhu se pojačale. Neki dan čitam sastav ulja sa kojim sam u početku mazala i primijetim da uz hrpu drugih ulja u njemu ima i ricinusivog koje pospješuje rast dlaka. Što mislite je li moguće da je do toga? 

Žuža
    14. Travanj 2020. 13:46

Vucice to se onda taman dogadjalo kad sam bila offline pa sam preskocila. Samo ti laganini pa ces jos i prenijeti 😉
    Rio hvala za info. Svakako cu pogledati. Tvoj mi je divan, divan 😍😍 Jedva cekam da kazem muzu da mi kupi 😂😂 Jako sam se nasmijala na vase poklone 😂 A dragi su... Sjetili su se. To sto su antitalenti je drugi par rukava. A i niste dobile neki kuhinjski gadget. To sam svom odmah rekla, ako mi za neku prigodu kupi mikser ili peglu ili nesto slicno tome, zavrsit ce mu to u ili na glavi 🙈
    Mocho umrla sam od smijeha na tvoju pustolovinu s potragom 😂😂😂😂😂  I hvala na darivanju krvi! Mogla bi i ja tatu nagovorit. On je isto 0- 😃

Maggy_1
    14. Travanj 2020. 13:46

Amneris

Maggy pomogla si! Nama je termin isti dan pa tako i početak porodiljnog! Znači ovaj mjesec kad budem išla po doznake za travanj, usput pitam i za dokumentaciju za otvaranje porodiljnog?
    Lena to o čemu ti pišeš meni isto sliči na spotting koji upućuje na manjak progesterona. Ja sam za to pila terapiju Duphastona. Mislim da se trebaš samo još malo strpiti i napraviti test par dana nakon očekivane menstruacije pa ćeš dobiti sve odgovore.

Amneris ispada da je tako. Ja sam mislila da ćemo morati sve to nešto ranije slati ali izgleda da je ok i početkom svibnja. Samo da naglasim da ja spadam pod Zagreb ali vjerujem da je to kod svih isto. 

Žuža
    14. Travanj 2020. 13:47

E cure jesam ja preskocila ili nam se Lola dugo nije javila 🤔

Maggy_1
    14. Travanj 2020. 13:48

Rio13

Maggy vec sam mislila da sam jedina kojoj je trbuh odlakavio 😭 na nogama su mi se bas prorijedile (nije da se bunim, konacno sam i to docekala). A rekla bi i na picici da sporije rastu nego inace. Al trbuh 😭 ja se toplo nadam da ce to nestati nakon trudnoce jer mi bas ruzno izgleda.

Rio da kako je krenulo mogla bih biti dlakavija od muža 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.