Hahahahaahah odvalila na Pepilinu picu, ono kad ti i pizza krene bubrit za vrijeme trudnoce 🤣🤣🤣🤣 malo sam se i prigodno upisala u gace od smijeha! Milina
Maggy moguce da je do ricinusovog 😬 i jos u kombi s hormonoma..dlakavooo! 🦔
Rio zaboravih prokomentirat, divan je medaljon zbilja 🤩
Evo ja se povodom 30tt odvazila i narucila jos 2 spavacice, bebama kompletice za izlaske iz bolnice i svakome jastuk onak za nosat ih okolo..pofotkam kad dodju 🤭
DM IMA DOSTAVUUUU 🥰 jao sad mi nece bit kraja..preko Glova!
Zuza joj sad da me ubijes..masa cura koje nisu bas aktivne su se javile za Uskrs, ne sjecam se jel i ona bila medju njima..
Dora 😂😂😂 vidim da se ti i muz dobro zabavljate s 🍑😂
Ivchy memoj biti tuzna, ovo mora brzo proci otvorit ce se ceste pa ces vidjeti svoje i psica 😘😘
Doraaa dolazim🍕🍕🍕🍕😉😂🤣😂
Pepili i kod tebe dolazim, sve cu vam pojesti😂🤣😂
Dm ima dostavu?! O pa superrrr
💙
Ahahaha danas odvaljujete s forama🤣🤣🤣Pizza s brijegom, Pepili kraljica si! 👸🏻 A muževi isto komedija s tim poklonima!
Meni je isto trbuh dlakav, a noge ne! Maggy raspitam se ja još tu kod sebe za taj porodiljni, ali svakako korisna info!
Dlakavost 😂😂😂 evo vam moje trudnickr kozje bradice. Inace sam full dlakava svudje samo ne na tabanima i dlanovima.
A u svakoj trudnoci dobijem ovu kozju bradicu.
U zivo je toga vise i jace se vidi, tesko je poslikati😂😂
https://ibb.co/t3C6KJ2
Tako da dok nemate toga dobre ste 😂😂😂
Cure sestitke na punim i okruglim tjednima !!!
Dora drago mi je da je pregled bio dobar, da je sve ok i da bebice napreduju..Iskreno ja neznam da li bi se usudila mome dati britvicu ili nesto u ruke za 🍑, ali zato me osisao neki dan i to poprilicno..
Nikita bas te zeza ta malena 😄 bitno da je ona dobro i da si ti mirna..cestitke na pregledu!
Rio ja sam te pitala za krevetic, prevelik mi je za ovu sobicu tako da sam se odlucila za ikein, ali predivan je stvarno! I bas se dobro uklopio s laminatom 😉
Vrapcic napravila sam onaj tvoj kruh neki prekjucer i mogu ti reci da cu ga sada stalno raditi. Muz koji nije nesto lud za integralnim kruhom i pecivima kaze da je odlican 😊
Dm i dostava 🎊🎉🎊🎊 juhuu
Zuza primjetila sam da se Lola slabije javlja, ali cini mi se da nas cita. Zadnje se sjecam da se javila kad nam je ancy zavrsila na inducirano.
Bebac znaci zakon 🤣 cijelo vrijeme sam zamisljala da se radi o par crnih po bradi, ali ovo je top. Nikad to nisam vidjela i skroz su svijetle...
Nikita ne znam kako mi je promaknulo iskomentirat tvoj pregled, ali cestitam!!! 🥰 Bit ce hrpa slikica kad se rodi, glavno da je sve dobro i da lijepo napreduje 💗
Bebac hahahah slomila!!!! Sreca pa si frizerka i znat ces si slozit zgodnu frizuricu od ovog ako se nastavi 😆😆🙊😘
Sortiraj odgovore
Najstariji