Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    14. Travanj 2020. 15:02

Anavo daj suti, prebit ce nas cure, meni isto nista ne rastu nikakve specijalke, a kosa i nokti divni 😍 
    Samo cekam da krenem kukat poslije poroda da mi pada kosa 😬😷

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 15:03

Nikita206

Fenjer, ja sam u Puli, privatno sam išla i mogao je dečko sa mnom, nisu radili problem oko toga.

Samo što mi nismo imali sreće, jer su curi i dalje noge preko glave 😁 na zadak je, ima još vremena pa se jako nadam da će se uspijeti okrenuti. Ali osim toga sve je super, drugo sve je uspio detaljno pregledatii tako smo opet dobili sličicu od stopala umjesto od lica

Nikita jako mi je drago zbog uspješnog pregleda! Znam da je netko isti dan na pregledu s Dorom i evo kopam, kopam tko i skužim da si ti. Mislim da se beba zbilja još stigne okrenuti svakako, u svakakve položaje. I meni neki dan doktor rekao isto, moja mala je sada glavom prema dolje, no rekao je da se još puno može šaltati. Eto sad si mirna i možeš uživati u stopalu svoje bebice 🎉😂🎊😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    14. Travanj 2020. 15:04

Dora drago mi je zbog dobrog pregleda! Yaaaay! Super rastu! Ma i ti se dobro drzis! :)
    yvette, ma sve je to ok. Ja podrzavam. Netko tko ima muda reci, a sigurno nam je vecini proslo kroz glavu isto, uh pa dokad..Sigurno se cura misli i brine i ti hoces pomoc, al ima drugih, prikladnih tema i na kraju krajeva doktor kog se moze nazvati. Mi smo i u skroz drugom nekom filmu..
    Pice su vam super, njama njama! 
    Inace Daisy, necu ti uopce spominjati na sto sam mislila kad si napisala da si "sisala muza danas"  Trebalo mi je da skontam da covjek izgleda ima novu frizuru haha!
    Zima mi je danas i nista mi se neda, prdnuo nam je bojler, nemamo tople vode od jucer, majstor ce tek sutra doci.
    Bit ce po starinski grijanje vode i podapiranje! :D

zmya
    14. Travanj 2020. 15:07

Nikita zeno necu tebe zaboraviti, cestitke i tebi! :)))

m_maaree
    14. Travanj 2020. 15:07

Pozic cure..

Prvo cestitam na uspjesnim.pregledima i okruglim tjednima 😊😊 
    Dora ti si nasa kraljica ovdje i izgurat ces ti to..
    Mi sutra punimo 26 😊.. Ja vam odmaram ,malo se pokrenem tu i tamo i nekako ubijam vrijeme.. Kiselina me pere uzas zadnjih nociju,ali borim se nekako i s tim.. 
    I da prijavim kontrolu 27.4.

Dora4
    14. Travanj 2020. 15:08

Zmya ahahhahahaha sisala je ona, al taj dio nece rec..😋 bas nas je krenulo danas, razmisljam dal da uopce presvlacim gace jer svako malo neka nova navala smijeha i 💧💧 🤣
    Hvala cure na cestitkama za pregled! 🥰 bas mi je divan dan od kad sam odradila pregled, mir me obuzeo..a i pizza, nasukala sam se u spavacoj i nemam snage do dnevne 🐳 hahaha drio sam ovako, malo malo spricne iz mene

Kolacic
    14. Travanj 2020. 15:10

mimoza

Kolacic evo ovu smo narucili.https://ibb.co/rmJyjKK
    Vec smo kupili maxi cosi kolica u ovoj boji, tako da smo i sjedalicu narucili od njih, da moze na kolica. Isofix bazu smo polovnu kupili za 80€.
    Mi putujemo 1300km u jednom pravcu 😬 zato je bitno da uzmete ovu bazu, a ne da vezete pojasem jaje, veca je sigurnost za tako duze puteve.

Hvala ti 🤗🤗

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 15:11

Dora težak izbor 😂😂😂
    Zmya e cijelo vrijeme te hoću pitati, ali zaboravljam.. Kakvi su tamo ultrazvuci i doktori u Kini, ja si zamišljam da je ta tehnologija tamo neka svemirska koju oni koriste!? 😊😊😊 Ili je ipak kao kod nas? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    14. Travanj 2020. 15:11

Polly bas mi je drago da je cura aktivna danas, bas sam se pitala jeli sve ok 🥰😘
    I ja sam kao i Zmya pomislila na nesto drugo kad je Daisy rekla da je "sisala muza" 😁😝
    Bebac ludilo 😂 Ma ajde kao da to netko vidi, mozda je i meni tako da namjestim prema suncu, bolje da ne provjeravam 🤣
    Meni su ae dlake na 🍑 prorijedile, na nogama tako tako, neki dan kad sam isla kod ginekologa stavila sam stolicu s balkona u tus, sjela i na miru se izbricala. Sva sam se uspuhala pritom 🥵 E da, kosu nisam oprala punih 10 dana, moram priznat da uopce nit smrdi, nit svrbi a nije ni masna. Kad se sjetim da sam je prije prala svaka dva dana ili bi isla na feniranje i peglanje, prosto se preporodila 🤩

zmya
    14. Travanj 2020. 15:12

Dora4

Zmya ahahhahahaha sisala je ona, al taj dio nece rec..😋 bas nas je krenulo danas, razmisljam dal da uopce presvlacim gace jer svako malo neka nova navala smijeha i 💧💧 🤣
    Hvala cure na cestitkama za pregled! 🥰 bas mi je divan dan od kad sam odradila pregled, mir me obuzeo..a i pizza, nasukala sam se u spavacoj i nemam snage do dnevne 🐳 hahaha drio sam ovako, malo malo spricne iz mene

Hahaaaaaa, glumi nam finu, ee, nece kaze :)
    Lijepo gustaj, ja vam idem jos malo radit, pa cu malo jogirat da procirkuliram!
    Tipkamo seeeee <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.