Slala sam mail hzzo-u sa pitanjem što je potrebno za otvaranje porodiljnog dopusta, sa naznakom da sam trenutno na komplikacijama te da bih porodiljni trebao započeti sa 8.5., ovo je njihov odgovor: "Poštovana, do kraja travnja nam morate poslati doznaku za travanj. Nju skenirajte i pošaljite na ovaj mail sa naznakom- dozanak za G0. Kada dobijete doznaku za komlpikacije za svibanj i doznaku za otvaranje rodiljnog dopusta poslati ćete nam obje doznake na isti način, samo u opisu navedite o čemu se radi."
Nadam se da će ovo pomoći nekoj od vas.
Prije nekoliko dana sam u grupi pisala o krvarenju koje je smeđe boje.
Krvarenje je trajalo jedan dan i to svega 2-3 smeđe kapljicce i kod brisanja , onda 1 dan nist i danas opet 1 kapljica smeđe krvi i malo kod brisanja. Još 2 dana su mi do ciklusa.
Ovo mi se nikad nije dogodilo niti imam problema s ciklusom, također ne pijem nikakve tablete.
Idemo za bebom pa me zanima dali je neko imao ovakva iskusta i dali je moguce da je rjec o trudnoci također me bole grudi i iman povremen lagani grcic u donjem djelu stopaka skoron niti primjetno. Oprostite na dugom postu
Mozda sam ustala na lijevu nogu ili me samo ubija juzina, ali svako nekoliko stranica se pojavi jedan padobranac s ovakvim pitanjima. Uz duzno postovanje imas podforum Zelim dijete i temu Jesam li trudna. Osim toga ovdje nitko nema kristalnu kuglu. Ako ti ciklus jos nije ni zakasnio, ne moze znati ni test, ni doktor, ni beta hcg a pogotovo ne mi. Sigurno negdje na svijetu postoji netko tko je imao spotting i to je bio znak trudnoce, ako ti je tako lakse 🤷♀️
Vucice ja ne znam zasto ti je dr rekla da je dobro ako dodjes do 32 tjedna. Valjda sam negdje fulala info sta je bilo. Pa ak ti se da napisat… 🙂
Amneris ja sam narucila iz zlatarne Došen. Imaju svoju fejs stranicu, pa mozes skicnuti. Ja bi ovog puta medaljon u kojeg mogu staviti sliku. Patim za tim vec jedno vrijeme. Isla gledati u Celje i kosta od 2000kn pa nadalje 😱 Ali to mi je tak lijepo… Uskoro ce mi rockas pa bi mogla nagovorit mamu, muza, brata, kumu, susjede, kolege, poznanike,… da skupe pare pa da mi to kupe 😂
Boze pa i ja sam od Dosen a ne noklaj evo trudnicki mozak za poluditi 😂
Maggy hvala puno na info🤗
Dora aaaaa pizza🍕🍕🍕🍕i ja bih!!! Dobar tek
Rio superrr je krevetic🥰
💙
Draga gospođo, svatko od nas ima pravo na pitanje prvi put sam na ovoj stranici ovih dana i nisam vidjela da ima drugih stranica . To sta ste vi ustali na ljevu nogu nije moj problem niti ce se na mene ko otresati zbog toga.
Sigurno ste se vi nauceni rodili .
Draga gospođo, svatko od nas ima pravo na pitanje prvi put sam na ovoj stranici ovih dana i nisam vidjela da ima drugih stranica . To sta ste vi ustali na ljevu nogu nije moj problem niti ce se na mene ko otresati zbog toga.
Sigurno ste se vi nauceni rodili .
Gle nemoj se ljutit ali spamas temu s istim pitanjem vise puta 🤷♀️, a menstruacija ti ni jos ne kasni. Krvarenje pred ciklus je najcesce znak pada progesterona, a ne trudnoce.
Rio super ti je krevetic!!
Rio i fenjer hahahahahaha umirem od poklona!! 🤣🤣🤣
Rose dodji, jedva drobim koliko mi se zeludac stisao, a guzica bi pola SVE..
Yvette vec par dana cekam koja ce i kad poludit 😤🤯 hahaha cestitam, odnjela si nagradu! 😋😘 da znas da si cak bila pri vrhu liste kad sam jucer citala cega si se sve odrekla u trudnoci 😬😷
Pregled je sa danas ipak premješten na četvrtak.. Imam vremena obrijati noge
Sreća mamina
Dobrodošao
Prije nekoliko dana sam u grupi pisala o krvarenju koje je smeđe boje.
Krvarenje je trajalo jedan dan i to svega 2-3 smeđe kapljicce i kod brisanja , onda 1 dan nist i danas opet 1 kapljica smeđe krvi i malo kod brisanja. Još 2 dana su mi do ciklusa.
Ovo mi se nikad nije dogodilo niti imam problema s ciklusom, također ne pijem nikakve tablete.
Idemo za bebom pa me zanima dali je neko imao ovakva iskusta i dali je moguce da je rjec o trudnoci također me bole grudi i iman povremen lagani grcic u donjem djelu stopaka skoron niti primjetno. Oprostite na dugom postu
Mozda sam ustala na lijevu nogu ili me samo ubija juzina, ali svako nekoliko stranica se pojavi jedan padobranac s ovakvim pitanjima. Uz duzno postovanje imas podforum Zelim dijete i temu Jesam li trudna. Osim toga ovdje nitko nema kristalnu kuglu. Ako ti ciklus jos nije ni zakasnio, ne moze znati ni test, ni doktor, ni beta hcg a pogotovo ne mi. Sigurno negdje na svijetu postoji netko tko je imao spotting i to je bio znak trudnoce, ako ti je tako lakse 🤷♀️
Jos kad pitaju na apsolutno svim temama i svi odgovaraju isto, pa pitanje ponavljaju drugi dan 😠
Bas ono...
Sortiraj odgovore
Najstariji