Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 14:21

Curke danas ste ne zbilja nasmijale do suza, ludi darovi, depilacije 🍑, pa pizza 😂😂😂 Ajoj, eto između ostalog zašto volim ovu našu dužinu 😘😘😘
    Yvette i ja promatram zadnjih dana postove ove cure, no i ja sam kao i netko tko je prije naveo ostala bez komentara i teksta i odlučila ne reagirati, tak da nisi ustala na lijevu nogu i nisi poludjela bez razloga. 😘 Mi zbilja ne možemo znati što se zbiva u takvim situacijama, osobito ne prije izostanka menstruacije. A i kad izostane, opet čovjek ne može ništa pametnog reći onako realno. A tu zbilja ima tih tema jako puno...
    Dora joj san ti je bio lud 😂 Ne znam što bih ti pametnog kao profesionalni tumač snova rekla... Eh ovako: svaka čast blizancima tvoje prijateljice, ali tvoji će biti slađi, ljepši i kasnije će se roditi, tamo netom pred termin... Eto jesam lijepo pojasnila san? 😁😘
    Uf čovječe ja bih mogla otvoriti neki servis za tumačenje snova i istovremeno centar za utjerivanje dugova ili tjeranje loših susjeda 😂😂😂

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

14. Travanj 2020. 14:23

Yvette svaka čast. Ja sam već pisala pa brisala slično. Još sam joj odgovorila i na post s negativnim tekstom. Nisi se digla na lijevu nogu, već je zaista pretjerala👏😧😳

Amneris
    14. Travanj 2020. 14:27

Bebac LOL ovo me dokrajčilo danas🤣🤣🤣dobro Dora kaže, još malo nek narastu pa si možeš složiti onu pletenicu kao vikinzi. 👌 ja ću uskoro počet radit frizure s ovima na trbuhu🙈

Amelie 1
    14. Travanj 2020. 14:34

Čestitke svima na punim tjednima!
    Nikita i Dora super za uspješne preglede!!! 
    Trudy busa je preslatka!
    Panda na nisam 28 tjedana, ali sam se prijavila na tečaj!
    Ja sisala muža jutros🙈 moglo je bit i gore😂
    Sto se tiče poroda, sad me nije frka, al vjerojatno bude kad krene akcija! Ja bi samo voljela da se ovo ludilo smiri i da mi muž bude na porodu.

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 14:37

Snoopy joj drago mi je da vam je kruh dobar i da vam je fin, a zbilja je zdrav i znaš točno što je unutra 😊 Ja ga pečem zadnjih 6-7 godina sigurno. Evo baš sam jučer ispekla jedan, tako da nam je ostalo i za danas. A ako vam ostane duže, odličan je onako tostiran na tavici na maslacu ili maslinovom ulju ili u tosteru. Baš fin bude 👍

• CurlySue
    14. Travanj 2020. 14:38

Znaci oplakah 😂😂😂😂😂😂
    I na bradice, i na snove, i na pizzu... Pizza 🤤
    Po pitanju dlakavostu dijelim sudbinu oko istrebljenja, al se sinoc muz velikodusno ponudio da pomogne  jer je pregled u petak 🙈 ne znam koliko je sigurno prihvatit pomoc 😂 a o poklonima necu ni pocinjat.
    Dora, drago mi je za pregled, izdurat ces ti to do kraja. 💪
    Yvette, 😂😂😂😂 reci ti, njoj! I na lijevoj, i desnoj i s kojeg god hoces boka! 😁

Rose1
    14. Travanj 2020. 14:41

Bebac24

Dlakavost 😂😂😂 evo vam moje trudnickr kozje bradice. Inace sam full dlakava svudje samo ne na tabanima i dlanovima.
    A u svakoj trudnoci dobijem ovu kozju bradicu.
    U zivo je toga vise i jace se vidi, tesko je poslikati😂😂
    https://ibb.co/t3C6KJ2
    Tako da dok nemate toga dobre ste 😂😂😂

Hahahaha, show😂🤣😂

💙

Trancie
    14. Travanj 2020. 14:43

Doraaaa jupi jeje , nek je sve super.... izgurat ces ti do 38 ako se zainatis ❤️❤️❤️A Dora kad doguras do 36 ja cu taman na 30’🤣🤣🤣
    Nikita cestitke i tebi na pregeldu ❤️❤️
    Kaktusice ajme koda mene opisujes, iato uspuvana stalo... knedla u zelucu ... ali nista cudno pa ne radimo apsolutno nista... ne napravim dnevno 2000-3000 koraka, a prije bi ih po 6000-8000 pravila 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Bas mi fali izac , prosetat , malo bezbriznoooo , ali valjda ce i ovo proc!!! 
    Yette 🤣🤣🤣morao je neko rec! Sjedi 5 ❤️
    Sve u svemu ima clear blue digitalni , pokaze i ranije ako je bas hitno! Ja sam uvijek testove pravila na dan kasnjenja i iza pa sam se cudila
    Kad rade ranije, pa ovaj put napravila dan prije 🤣🤣🤣
    Tek sam nakon par mjeseci zakljucila da sam mozda imala ovo ljeto biokemijsku jer takvu mengu nikad nisam imala! 
    Bebac kozija bradica vrh 🤣🤣❤️Meni su dlake po stomaku uzas, ostale su mi sve zanemarive... bas potomane u trudnoci - uzas ... ne mogu ni slikat gol stomak od njih 

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 14:44

Vjerujte da se vide u zivo, pogotovo kad je sunce vani auuuu 😂😂a nesmijem ih dirat, da ih maknem tek onda bi crne dosle 😂😂😂
    Jao bas nas ima sa svakakvim anegdotama i novostima ahahha

Vrapčić123
    14. Travanj 2020. 14:45

Bebac joj baš si me nasmijala do suza, 😂😂😂😂
    Curke pa zar nije još neka imala pregled osim Dore? Ne mogu se sjetiti tko, no znam da čekam nekoga da javi lijepe vijesti..
    I također čestitam curke na okruglim tjednima i ulasima u više tjedne još jednom 💥🎊🎉💥🎊🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.