Hvala cure na cestitkama, i mi dogurali na 32 😅 makar sam ja mislila nocas da ce trudovi pocet koliko mi je bio tvrd trbuh 🥺🥺 opet nis od spavanja samo se koturala s boka na bok 🙄 danas imam kontrolu pa cu je pitat za to…prosli put mi je rekla da mirujem da bar izdrzim do 32 puna pa nakon toga nije strasno, tako da se osjecam nekako sigurnije s puna 32!!
Cestitke svima s punim tjednima da ne nabrajam ❤️ I sretno na pregledima tko jos ima!
Dora bas mi je drago da je pregled dobro prosao, moj je prije 2 tjedna imao 1600 znaci tu negdje ko i tvoj deckic i jos je doktorica rekla da je velika beba tako da mislim da se super razvijaju bebaci 😘😘
Cure cestitam svima na zavrsenih 30 tjedana. Ja sutra punim 20 i ulazim u 21 😊.
Htjela bih sa svima vama samo podjeliti jednu lijepu informaciju. Cisto da vas probam umiriti. Jucer je prvi rodendan navrsio sin od kolege s posla koji je roden s punih 30 (!!!!!) tjedana.
Istina da je bio u inkubatoru iduca dva mjeseca, ali najbitnije je da su kikaci zdravi. Medicina je otisla jako naprijed i danas se puno djece rodi dosta ranije nego da napune svih 40 tjedana. I moj dragi je prije 32.godine roden u 32.tjednu pa evo. Danas je stasit, visok i jak mladic.
Najbitnije da se ne stresirate. Time vise stetite djeci, nego da ih prije donesemo na svijet. Ovi visoki tjedni su super i samo osluskujte dal se bebica mice i reagira. To je najbitnije.
Zelim vam svima da dogurate do 36-40 tjedana, ali ako koja beba pozeli i prije izaci. Samo smireno i bez straha.
Kazem, maleni od kolege je bez ikakvih problema, a da ne povjerujes da je roden tek sa navrsenih 30.tjedana.
Dora, cestitke na super pregledu i na punim tjednima! Jos samo malo i upoznat ces ljubavi svog zivota, pa ces umjesto dvije bebice imat 3 ,uz muza naravno! 😊
Meni je moj bas jucer rekao da jadna ja sa njih 3 muska😂
..
Cure moje, ne znam kako vi al evo meni moji uzasno fale. Znaci skoro mjesec dana izolacije, nismo se vidili a doslovno imam 15tak min autom do njih, samo eto druga opcina pa moramo imat propusnice koje naravno nismo dobili, odnosno nismo niti odgovor dobili kad smo trazili.
Nadam se da ce se situacija uskoro smirivati jer ovo je sad koma.
Jos danas kod nas snijeg pada. Bezveze vrijeme
Vucice ja ne znam zasto ti je dr rekla da je dobro ako dodjes do 32 tjedna. Valjda sam negdje fulala info sta je bilo. Pa ak ti se da napisat... 🙂
Amneris ja sam narucila iz zlatarne Došen. Imaju svoju fejs stranicu, pa mozes skicnuti. Ja bi ovog puta medaljon u kojeg mogu staviti sliku. Patim za tim vec jedno vrijeme. Isla gledati u Celje i kosta od 2000kn pa nadalje 😱 Ali to mi je tak lijepo... Uskoro ce mi rockas pa bi mogla nagovorit mamu, muza, brata, kumu, susjede, kolege, poznanike,... da skupe pare pa da mi to kupe 😂
Ivcy moji zive 250km od mene i nikad u zivotu nije proslo ovako puno da ih nisam vidjela. Nisam ih vidjela od sijecnja. Odmah mi se place kad pomislim na to... I ja se nadam da ce to uskoro sve proci 😭
Kolacic lijepo je to cuti ❤️❤️❤️ hvala ti 😘
Ivcy potpuno razumijem, preselili smo se na drugi kraj HR da bi bili blize mojim roditeljima i sad ne mozemo jedni do drugih zbog propusnica... Ali nadoknadit cemo sve kad ovo prodje 🤞🤞
Kaktusica joj i meni tako, bebe se dižu i stišću nas gore po malo, još ti zbilja znaš da ti se beba digla zbog žgaravice koja te muči.. Uglavnom koliko mi je poznato to s disanjem nije zabrinjavajuće uopće, osim ako nije baš gadno ili ako ti plave prsti. Ja kad puno pričam isto na telefon recimo, sva se uspušem 😤😤😤
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala vam svima krafnice moje najdraze 🥰🥰🥰🥰
Vucice tebi isto sretno na pregledu!!
Trudy, trbuh ti je super!!! 😊🥰
Indy drago mi je da ce te ipak uzet na pregled, visoki su ovo tjedni za blizance! 🙃
Amneris hahahhahah da, bojala sam se da im nisam zacepila protoke silnom hranom 🙈🤭 volim kad ti i Mocho slikovito opisete🤣
Panda na prvom online tecaju nigdje nije bilo nikakve ni provjere ni niceg vezano za tjedne tako da mislim da se mozes bez problema prijavit! 😉
Mimoza zlato moje, jos bolje ti je navecer il rano ujutro u krevetu kad me krenu sutirat 😏🤭 strasno, evo sto ucini nedostatak sexica, nagovaram online frendice da mi dodju u krevet hahahahahhahaha
Vrapcic daa, meni se isto cini da je dobra kilaza za duplice, pratim po tim nekim tablicama, a i tu po tezinama vas s jednom bebicom i vidim da ne odskacu previse pa mi je lakse 😍
Leonie daa, jao krenuli od doma po takvom zestokom pljusku, a u ambulanti bacim oko na prozor ono vani snijeg 😬 a ja se sve mislim kad ce doc na red pregledi u haljinicama bez tajica/stramplica ili makar bez debelih jakni 🙈
Ivcy hahaha da, nekidan muz u polusali zakukao dokle ce ovako (da on mora sve sam po kuci uz posao), reko ti lijepo onda odi mamici pa budi beba, ja uz njih dvoje ne mogu imat i veliku bebu i vas troje na grbaci 🤣 brzo je promijenio temu i otisao dalje rintat, ah ionako cu opet ja preuzet masu toga kad dodjem k sebi 🙃 nek malo istrpi, al bome za klince sam odlucila da ce bit maksimalno angaziran jer vidim sve zenice oko sebe koje nisu od pocetka ukljucile muzeve da pucaju po savovima i ginu za djecu i obitelj, a muzeki to ne vide..no, posto ih stize dvoje odjednom mislim da ni nema izbora 😅
I meni uzasno fale mamica i brat (tate vise nema) i da ih vidim, ali i izgrlim, inace sam bas taktilni tip i jako se volim grlit, uvijek dodirujem ljude kad pricam (ovo je krivo ispalo hahahah), puno gestikuliram i pitam se kako ce to sve bit kad jednom prodje korona, nezamislivo mi je da cu se vidjet s obitelji i prijateljima i da se ne izgrlimo, pogotovo nakon sto ih nisam tako dugo vidjela..izdrzat cemo i to valjda, samo nek smo zivi i zdravi svi!
Kolacic bas volim procitat pozitivne price, hvala ti! Sutra vadimo trubice za tebe znaci 😀
Vucice ja ne znam zasto ti je dr rekla da je dobro ako dodjes do 32 tjedna. Valjda sam negdje fulala info sta je bilo. Pa ak ti se da napisat… 🙂
Amneris ja sam narucila iz zlatarne Došen. Imaju svoju fejs stranicu, pa mozes skicnuti. Ja bi ovog puta medaljon u kojeg mogu staviti sliku. Patim za tim vec jedno vrijeme. Isla gledati u Celje i kosta od 2000kn pa nadalje 😱 Ali to mi je tak lijepo… Uskoro ce mi rockas pa bi mogla nagovorit mamu, muza, brata, kumu, susjede, kolege, poznanike,… da skupe pare pa da mi to kupe 😂
Aaa ma prije 3 tjedna cca sam se pocela otvarati i kontrakcije, bila u bolnici na pregledu ali je Dr rekao da je bolje da sam doma zbog situacije s koronom inace bi me zadrzao na promatranju. Moram mirovati i terapija Cordipin. Za sto sam tek pred koji dan saznala da je lijek za snizavanje tlaka 😅 popodne imam kontrolu pa cemo viditi kako ide
Evo nas veselih i debelih sa pregleda! 🙂 nazalost nije bilo mog doktora, a na zamjeni doktorica o kojoj do danas nisam imala bas neko misljenje, zapravo, od svih koje sam na odjelu imala prilike vidjet ona me se zbilja najmanje dojmila, ali nikad nisam imala pregled kod nje pa sam pokusala uc u ambulantu maksimalno otvorenog uma bez obzira na iskreno razocaranje hahahha prevarila sam se!
Bila je extra strpljiva, detaljna, malo sam je u startu navigavala da mi s obzirom na skracivanje cerviksa i svega pogleda i iskontrolira ovo i ono (jer kad udjes das samo zadnju povijest bolesti pa se ne vidi cijeli slijed i razvoj trudnoce/komplikacija). Jako ugodna, odgovorila na pitanja i bas fino pogledala bebice i sve premjerila.
Ugl, u zadnjih 2 tjedna je on skocio sa 1300 na 1550g, a ona sa 1000 na 1300g 🙏🏼 Cerviks je isti, prezadovoljna sam, ovo mi je samo potvrdilo da me ona nesretna nedjelja i skakanje i naprezanje s tim stajanjem, trcanjem, sjedenjem oko potresa kostalo skracivanja i dalo mi nadu da izdrzimo jos s ovakvim rezimom strogog mirovanja..
U slucaju bilo kakvog stezanja, stvrdnuca trbuha onako jaceg, curenja plodne vode il bilo cega je rekla neka nista ne premisljam i ne cekam da prodje ili ne znam sto nego pravac hitna i da je bolje i da bzvz dodjem nego da sad pred finish nesto krene krivo pa da ne uspijemo sprijecit jer nisam dosla na vrijeme..za 2 tjedna opet kontrola..
Sve u svemu, bas sam zadovoljna i ponovno ohrabrena da mi to mozemo, kaze ona samo mirujte i skupljajte dane, na konju smo ako izdrzite jos mjesec dana da im se pluca razviju samostalno..ali ja sebi zacrtala 36 i dat cu sve u svojoj moci da izdrzim i bolove i isijas i sve do onda 🙌🏼
Sorry, malo zadavila opet s dugim postom 🤭😘😘
Huh, pa ovo sve super zvuči, bravo vas troje😊😊🥰
Btw cure, Shopbox ima neke spavacice 2+1 gratis za 119kn, ako se kojoj svidja ili joj nije bitno za tih par dana u bolnici, eto idealna prilika.
Ja narucila pa cu vidit kakve su. Ali nedam neku ogromnu lovu za nesto sto cu samo tamo nosit. Za radjaonu isto tako, ako bude svakakva nece mi ju bit zao bacit 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji