Dora, Indy, Zara, Trudy čestitke na velikih 30! ❤️❤️
Dana, Žuža, CurlySue, Svega, Vucica, Barby čestitke na punim tjednima! 🎉🎊
Trudy nije to trbušina, već lijepi trbuščić. Baš si 👌!
Dora čestitke na odličnom pregledu. Drago mi je da se cerviks nije dodatno skratio i da se posteljica podignula. Ti samo miruj, a bebice neka i dalje rastu. Izgurat ćete vi u kompletu bez problema zacrtanih 36 tjedana. 🥰
Mocho, Vucica sretno na pregledima! ☺️
Cure cestitam na punim tjedima !!
Dora slavimo uspjesan pregled, super ste i samo tako nastavite ! 🎉🎊🤗
Jeli nam se javljala Maree, sjecam se da je spominjala da ce imati kontrolu nakon serklaze, ne znam jesam li preskocila njen post
Ivcy meni uzasno nedostaju roditelji, i mozda sam malo luda ali najvise mi nedostaje pas. Ima 14 godina i stalno se bojim da mu se nesto ne dogodi. Prije korone sam dolazila svakodnevno kod njih, i pas se jedino sa mnom razigra kao stene...Sad imam osjecaj kao da sam ga iznevjerila... 😪
Vrapcic ma meni su trbuh i beba skroz nisko, jedino sto mi se pomaklo je zeludac, imam osjwcaj da mi ke u grlu 🤢 Sad me joj i muz zeza na viber da sto su sam se uspuhala, prasac.
Vezano za nedonoscad, imala sam grupi blizance, rodjeni u 28.tjednu, bas sam im nedavno mamu srela, sad imaju 8 godina, decki ogromni, frajeri pravi. Bili 2 mj. u Splitu u inkubatoru ali do godinu i pol prohodali, nikakve motoricke ni kognitivne smetnje, ma decki samo takvi 🤩
I jos je jedna bebica rodjena u 24.tjednu, to je najmanje bice koje je moj muz intubirao. Postoji i prica o njemu i njegovoj mami na nasim lokalnim portalima, eno ga ziv i zdrav, momak i po 😍
SUPER ZA DOBRE PREGLEDE!! 🥳🥳🥳🥳🥳
Nikita ajme super, iako nadala sam se da si u Zg, ne znam gdje bi mogla otici na 4D da i njega puste jer nijednom nije bio i bas mi je zao. U pocetku nije mogao jer su bili vaginalni pregledi, a kasnije je dosla korona 🙈 Nisam imala namjeru ici uopce na 4D, ali s obzirom da nisam imala kak treba anomaly, a ni da jos uvijek ne znamo spol mislim da cu otici, pa bar njemu snimiti mobitelom 😅 Ima koja cura dobar prijedlog za Zagreb? Jel uopce rade svi privatnici? 😒
Amneris, Rio meni je moj dragi jedne godine za valentinovo kupio kisobran i od tad si vise nista ne kupujemo jer izludim od njegovih "poklona". I onda me "iznenadio" sad za Bozic i kupio mi nausnice i narukvicu, ne moram govorit da je kupio djecje nausnice koje su bile toliko malene da nisu ni za svu djecu 😂😂😂 ajde, narukvica je lijepa hahahahah
Dora ti si nasa zvijezda repatica 💫 Ti ces nam pokazat kako dogurati s dva bebaca do kraja 🥰💪 Bas mi je drago da je bio pozitivan pregled.
Maggy super da ti je na vanjskoj strani, nemas frke barem oko toga onda :) Meni je posteljica dobra prijateljica, a frend miom se mota oko porodajnog kanala s unutranje strane tak da cekam ishod njegove setnje.
Ostalim curama se ispricavam na raspirivanju panike oko poroda! Evo ja cu svoje sve doma (bracu i tatu) natjerat da daju krv jer smo svi univerzalni davaoici i nemamo frke! 😅
E sta sam ja sad napravila s uutrogestan tabletom ni sama ne znam gdje sam je ugurala dolje, a da nije vagina 😂😂😂 Kopala sam da izvadim i premjestim na dobro mjesto..izgleda da to dolje sad zbilja ima svoj entitet novi .. cudoviset 🤯😂😂😂
Hvala krafnice!!
Mimoza hahah si vidjela? Ma to mi je od hormona, nisam inace takva 😛🤪🤣🤣
Super da ste pokupovali i ove velike stvari, mmm svidja mi se ova siva boja as jako!! 😍
Kolacic mi smo isto uzeli tu maxi cosi pebble pro, ona i Be safe su najbolje ocijenjene na ADAC testovima tako je nije bilo previse mozganja..manje vise sva kolica ti imaju za kupit adaptere za ove AS pa nije bad za kompatibilnost!
Yvette javila se Maaree, sve okej, miruje i dalje 💪🏼
Kaktusica razumijem te za zeludac nazalost, moj je isto u grlu 😅
Dana jesi ti spomenula pizzu za rucak???
Sto mi napravite s tim idejama..jos me muz pita kako cemo obiljezit ovaj okrugli tjedan..ah!!
https://ibb.co/Rvw7mGV aaa ukrkat cu se i idem spavat!!
Nocas sam sanjala da sam rodila i bili su predivni, ali cudno jer su bili isti kao sa fotke sto mi je frendica slala svoje blizance hahah bila su moja djeca i sve, ali identicni njeni haha i jel me nije oprala panika prije pregleda jer sam se sjetila Vrapcic i Freuda i sto ako nesto zapravo nije u redu jer je u snu sve bilo u redu 🤣🤣🤣 e pa za*ebi Frueda, moja mama uvijek za lijepe i posebne snove govori "Miljenicima svojim On u snu daje", hahah pa onda ja ovisno o tematici sna uzmem mantrat sto mi vise odgovara 😅
Prije nekoliko dana sam u grupi pisala o krvarenju koje je smeđe boje.
Krvarenje je trajalo jedan dan i to svega 2-3 smeđe kapljicce i kod brisanja , onda 1 dan nist i danas opet 1 kapljica smeđe krvi i malo kod brisanja. Još 2 dana su mi do ciklusa.
Ovo mi se nikad nije dogodilo niti imam problema s ciklusom, također ne pijem nikakve tablete.
Idemo za bebom pa me zanima dali je neko imao ovakva iskusta i dali je moguce da je rjec o trudnoci također me bole grudi i iman povremen lagani grcic u donjem djelu stopaka skoron niti primjetno. Oprostite na dugom postu
Mocho 🤣🤣🤣🤣🤣slomila si me!!
E muz me jucer šišao (🍑) i prije nego je poceo kaze uu dobro si obrasla, imas irokezu 😆 i krene on u akciju i ful se izbulji, ja se odmah unervozila vicem Sta, sta, sta?? Jel malom glava izasla, sta proucavas?? Kaze on Ne, je*ote to nije irokeza, nego ti je pica tak nabrekla, tj.usne da izgleda ko da su samo zaljepljene na breskvicu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Prije nekoliko dana sam u grupi pisala o krvarenju koje je smeđe boje.
Krvarenje je trajalo jedan dan i to svega 2-3 smeđe kapljicce i kod brisanja , onda 1 dan nist i danas opet 1 kapljica smeđe krvi i malo kod brisanja. Još 2 dana su mi do ciklusa.
Ovo mi se nikad nije dogodilo niti imam problema s ciklusom, također ne pijem nikakve tablete.
Idemo za bebom pa me zanima dali je neko imao ovakva iskusta i dali je moguce da je rjec o trudnoci također me bole grudi i iman povremen lagani grcic u donjem djelu stopaka skoron niti primjetno. Oprostite na dugom postu
Vrlo je tesko davat zakljucke ovako napamet, moguce da se radi o implementacijskom krvarenju..jesi radila test?
Ja osobno bih otisla vadit betu hcg, hormon trudnoce, time ces najsigurnije utvrditi je li doslo do trudnoce ili ne.
Sretno i nadam se da je bebica 😉
Takodjer, nakon testa ili krvnih nalaza preporucam ti da se javis svom ginicu i spomenes ta smedjarenja da ti moze dat terapiju progesterona za ocuvanje trudnoce jer ces uzv cekat koji tjedan, ranije nema smisla jer se nista ne vidi jos u ovako niskim tjednima!
Radila test onaj trakice ali pise 4 dana prije da se moze zena u ljekarni rekla najsigurnije na dan izostanka. Test je bija negativan. Citala san na int ako je rjec o inplatacijskom krvarenju da nije opasno pa sad ni sama neznam . Pricekat cu dan dva pa ponovo napravit test. Nazalost
Sortiraj odgovore
Najstariji