Ejj curkeee, dali netko ima iskustva sa Bebetto Luca 3u1 kolicima? Kak ste zadovoljne? 😁
Dora, cestitke na super pregledu i na punim tjednima! Jos samo malo i upoznat ces ljubavi svog zivota, pa ces umjesto dvije bebice imat 3 ,uz muza naravno! 😊
Meni je moj bas jucer rekao da jadna ja sa njih 3 muska😂
..
Cure moje, ne znam kako vi al evo meni moji uzasno fale. Znaci skoro mjesec dana izolacije, nismo se vidili a doslovno imam 15tak min autom do njih, samo eto druga opcina pa moramo imat propusnice koje naravno nismo dobili, odnosno nismo niti odgovor dobili kad smo trazili.
Nadam se da ce se situacija uskoro smirivati jer ovo je sad koma.
Jos danas kod nas snijeg pada. Bezveze vrijeme
Da, ni nas dvoje nismo svoje vidjeli dva mjeseca, Uskrs je dodatno dosao na ovo...prvi da nismo na moru.
Ja sam uvijek bila optimist i vjerujem da ce se smiriti... 🙂
Bila bi jako tužna da mi starci ne mogu doći kad rodim upoznati prvu unuku😶
Dora kakve su sad to nemoralne ponude ccc Ja o jednom, a ti odmah predje na drugo 😰😂😂
Narucili smo autosjedalicu i isofixbazu 😁 jos dvije plahte i jednu pletenu dekicu, slicnu kao kod Zmyee. Ostao je jos madrac za ovaj mjesec, od krupnih stvari.
Dora super za dobar pregled, kako cure kažu, tvrdoglava si ti, dogurat ćeš i do 36. tjedna 🥰
Kolacic sretno na pregledu i javi kako je prosao.
Jooj, i ja hocu medaljon vec dugo. Jako je lijep ovaj koji si poslala rio. Ja sam mislila zuto zlato, ali nikako da malo pregledam bolje kakvih sve ima..
Ja cistim od jutra, i bas mi je sad neka muka dosla, i nestasica zraka. Sad se ne dizem neko vrijeme.
Fenjer, ja sam u Puli, privatno sam išla i mogao je dečko sa mnom, nisu radili problem oko toga.
Samo što mi nismo imali sreće, jer su curi i dalje noge preko glave 😁 na zadak je, ima još vremena pa se jako nadam da će se uspijeti okrenuti. Ali osim toga sve je super, drugo sve je uspio detaljno pregledati i tako smo opet dobili sličicu od stopala umjesto od lica
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Dora kakve su sad to nemoralne ponude ccc Ja o jednom, a ti odmah predje na drugo 😰😂😂
Narucili smo autosjedalicu i isofixbazu 😁 jos dvije plahte i jednu pletenu dekicu, slicnu kao kod Zmyee. Ostao je jos madrac za ovaj mjesec, od krupnih stvari.
Mimoza koju autosjedalicu ste uzeli? Mi isto sad biramo, ali bojim se bez struvne pomoci, jer trebamo stvarno neku da bebica izdrzi 800km u jednom smjeru.
Kolacic evo ovu smo narucili. https://ibb.co/rmJyjKK
Vec smo kupili maxi cosi kolica u ovoj boji, tako da smo i sjedalicu narucili od njih, da moze na kolica. Isofix bazu smo polovnu kupili za 80€.
Mi putujemo 1300km u jednom pravcu 😬 zato je bitno da uzmete ovu bazu, a ne da vezete pojasem jaje, veca je sigurnost za tako duze puteve.
Rio ni moj se nije proslavio s biranjem poklona za mene pa u zadnje vrijeme ja njemu kažem što mi se sviđa i onda on to kupi. Nije efekt iznenađenja, ali bar ne glumim da mi se sviđa i dobijem točno ono što želim. A ovaj medaljon ti je predivan!
Ivcy kužim te, ja ne samo da se u mjesec dana nisam vidjela s obitelji, osim s mamom jednom, nego mi je i dragi u drugoj državi jer tamo radi, a ne može doći preko vikenda kao što je dosad radio jer bi morao biti 14 dana u samoizolaciji. Za to nemamo uvjeta niti je moguće jer on mora raditi. Žao mi je da ne može sudjelovati u pripremama za bebu niti me vidjeti uživo s trbuhom niti osjetiti pokrete. Bio je i plan da ja nakon što rodim odem kod njega u Austriju neko vrijeme, ali sad su svi planovi na čekanju. Ali prihvatili smo to dokle god smo svi zdravi. Nadamo se da će brzo proći.
Sortiraj odgovore
Najstariji