Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    14. Travanj 2020. 11:26

Dora drago mi je da bebice tako lijepo napreduju🥰i da se stanje s cerviksom nije mijenjalo, samo vi mirujte i sigurna sam da cete dogurati 36.🙏💪
    Amneris zaks, argentum, silver for you, frederiko opatija...znsm da je prijateljica preko fejsa narucivala, ima i tamo
    Vucica i tebi cestitam na 32.tj🥳🥳🥳

💙

Maggy_1
    14. Travanj 2020. 11:30

Mocho

Cestitke svima na punim tjednina, a posebno trudnicama koje su dosegle okrugle! 😍😍🥳🥳🥳
    Porod - ja zadnjih dana dosta razmisljam o svemu, ne pomaze mi neizvjesnost oko toga hoce li biti moguc prirodni porod. Najvise me strah da se meni ili bebi nesto ne zakomplicira zbog tih nesretnih mioma 😔😔 Bolove cu prezivjeti, time lakse upravljam od ovih iracionalnih strahova poput - iskrvarit cu puno, a nece biti 0 negativne grupe dovoljno 🤦‍♀️🙈🙈
    Maggy - sto su tebi rekli za tip poroda obzirom na miome?

Sretno scima danas na pregledima!! I ja imam pregled danas i veselim se vidjeti strucu malu 😍

Čestitke curama na punim tjednima 💐
    Mocho za miom su rekli da ne bi trebao raditi probleme, postojala je samo mogućnost da se tijekom trudnoće kako se maternica širi jave bolovi pošto miomi nisu rastezljivi i mogu počet odumirati i tako potaknuti raniji porod. No moja ginekologica je zadovoljna jer mi ne radi nikakav problem. S tim da je moj miom na vanjskoj stjenki maternice. Kod mene je trenutno posteljica ta o kojoj ovisi kakav će biti porod. Jedva čekam sljedeći pregled da vidim jel se gadura pomaknula. 

dana130
    14. Travanj 2020. 11:31

Mimoza, fenjer hvalaaa zenskice 🥰🥰
    Vucice cestitke na 32 🍾🎊
    Dora, odlicne vijesti. Bas mi, je drago zbog tebe. Samo, tako nastavi i za cas si ti na 36 🥰🥰bebice lijepo napreduje, cerviks se drzi, ma prekrasno. ❤️
    Vjerujem da si sad puno mirnija 🥳😘

Baby girl 💜

Rose1
    14. Travanj 2020. 11:31

Ja jos ni ne mislim o porodu, a svaki je drugaciji pa ne mozes ni biti prepametan...bolje da ne panicarim jos pa ni ne mislim😱

💙

dana130
    14. Travanj 2020. 11:32

Rose1

Ja jos ni ne mislim o porodu, a svaki je drugaciji pa ne mozes ni biti prepametan…bolje da ne panicarim jos pa ni ne mislim😱

Bome ni ja. Tu i tamo pomislim kako cu ja to, s obzirom da je moj prag boli uzasno mal 😥 nadam se bar ds ce muz moc sa mnom 

Baby girl 💜

mimoza

Dora bravo za velikog decka i curu 🥰 kako bih voljela jednom ici s tobom na uzv, da vidim kako to izgleda kad se dvije bebe bore unutra za prostor 😁🤗 Drago mi je da je mirovanje urodilo plodom, samo naprijed 💪🏼
    Panda mozes ti vec sad odslusati tecaj, jer niko ne provjerava niti zna koji si tjedan trudnoce. Iskoristi mogucnost.

Vrapčić123

Fenjer drago mi je da si ok 😁
    Dora draga iščekujem tebe i tvoje mališane! Jakooo mi je drago da ste dobro, ma izdržati ćete vi još dugo vidjet ćeš! Imam osjećaj tako dobar za vas! A bebe se krasno razvijaju, čini mi se da je to krasna kilaža za blizance, zar ne? Ajde sad možeš predahnuti malo... 💕💕💕 Pazite se i dalje, čuvajte i bit će sve odlično, rodit ćeš dvije male zdrave buhtlice ❤️💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    14. Travanj 2020. 11:37

Dora bas sam sretna da je pregled prosao super, da bebaci rastu lijepo i da je cerviks ostao isti 🥰😍 Ja vjerujem da ces ti izdurati do 36.,samo lijepo miruj, papaj i odmaraj 😘 I super za doktoricu, bas mi je drago da je na kraju ispala super.
    Amneris ima sad tih onlije zlatarni, nozda se mozes dogovoriti sto zelis (srebro, zlato, pozlata, titan) i tezinu tj. debljinu, mi imamo super zlatara kod kojeg kupujemo kad god je neka prigoda pa nam da dobar popust. Meni je muz dao izraditi moje i sinovo ime, sad cu nadodjontat jos jedno ispod njegovog imena 💞
    Vrapcic super slika pesonje, takvi su svi cini mi se 😁
    .
    Mene sve vise muci sto se uzasno lako uspusem, nedostaje mi zraka non stop. Jucer sam pricala s mamom na tel. i u isto vrijeme vadila sudje iz perilice, kad sam sjela jedva sam dosla do zraka, dahtala sam kao da sa trcala 🥵

• Bebac24
    14. Travanj 2020. 11:43

Dora super za pregled 🥰 vidis kako bebaci rastu brzo ❤️❤️
    Samo ti i dalje miruj i sve ce to bit u redu 😊😊

Leonie90
    14. Travanj 2020. 11:45

Dora  cestitke za pregled, kako lijepa vijest na ovakav tmuran dan. I ja sam sigurna da ces dogurati do 36, tjedan po tjedan i tu smo ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.