Vrapcic i ja mislila uzeti dvije, u Ri se dobije za porod, a mislim da je Trudy pisala da su one bile i u sobi u bolnickim tako da ne bih pretjerivala
Naisla na jedan clanak koji hvali multi mam komprese pa jel netko zna jel to i purelan slicno ili je dobro imati oboje?
Imamo li u grupi frizerku? Izrast mi ful velik pa se mozda mislila farbati jer vjerujem da frizeru necu moci ko zna do kad pa mozda da se mama ofarba?! Vidim da syoss oleo, garnier olia nemaju amonijaka...plavusa
💙
Curke muče me veličine H&M, inače sam kod njih veličina S, M vrlo rijetko, broj 36 / 38 eventualno nekada, no rijetko. Gledam grudnjake i razmišljam si uzeti grudnjak za dojenje veličinu 40? Što vi mislite? 42 mi se čini ogromno... Al opet cicke mi rastu i još će rasti... Hm.. Nisam pametna 🤦♀️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Amneris ja sam nakon prvog poroda imala dva sava i to su rekli reda radi a nakon drugog niti jedan pa ti nemrem za to bas puno pomoci...jedino ja sam krvarila cijelo babinje, naravno prvih dan dva je to jako i onda se smanjuje, poslije bude jako malo i cijelo to vrijeme mi nisu odgovarali obicni ulosci, iritirali su me dolje bas, vec mi je vir pasao...chicco su jako veliki i njih sam koristila za jako krvarenje i dok nisam paket potrosila, a kasnije bi stavila 1 vir i super...
Rose ja sam cula da su multi mam komprese bolje od purelana od mamica, ali ih nisam koristila pa ti ne znam reci iz prve ruke..ja sam koristila purelan, za komprese kad mi je trebalo nisam znala da postoje...
Rose ja sam kupila multi mam komprese i njihovu kremu, pa ukoliko bude bilo potrebe to dvoje kombinovati. Bebac je frizerka.
Vrapcic mozda najbolje da sacekas malo s tim. Ja sam vec kupila 2 i oba su mi sad mala. Tako da cu cekati do kraja s kupovinom grudnjaka ili cu muza poslati da mi on kupi, jer zna bolje izabrati velicinu, ja sve premalo kupim 😂
Vrapčić ne znam za Zg, ja ću roditi u Ri. Isto sam odlučila još malo pričekati s kupnjom grudnjaka jer moje cicke izgleda sad nadoknađuju ovo što nisu narasle u pubertetu pa očekujem da do kraja još bujaju. Tako da ću grudnjake zadnji čas.
Nabavila sam i multimam komprese i kremu za bradavice pa nek se nađe! Full oprema!
Zvonkica hvala na odgovoru.
Za cure koje će roditi na Sv. Duhu sad sam pričala sa frendicom koja je tamo 3 puta rodila, zadnje u 12. mjesecu kaže da je poslje poroda bila normalno u pidžami, uopće ne pregledavaju dolje u viziti već samo pitaju jel sve ok. Za rađaonu treba naša spavaćica.
Mimoza, Amneris ma u pravu ste, bolje mali još pričekati. Da ih bezveze ne kupujem pa budu mali 🙃
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Uhhh nisam se ofarbala od prije trudnoce niti nokte nalakirala 😅😅 sve me nekako bilo strah na pocetku a onda kad sam to izdrzala rekla sam sad ni ne moram dok se ne rodi bebac 😁 srecom nemam sijedih 😅
Je li netko vidio na kojem od webshopova carapice za bebu? Vidjela sam samo na jednom i to debele zimske, i ponekad u sklopu kompleta ali same nigdje...
Vrapcic i ja mislila uzeti dvije, u Ri se dobije za porod, a mislim da je Trudy pisala da su one bile i u sobi u bolnickim tako da ne bih pretjerivala
Naisla na jedan clanak koji hvalimulti mam kompresepa jel netko zna jel to i purelan slicno ili je dobro imati oboje?
Imamo li u grupi frizerku? Izrast mi ful velik pa se mozda mislila farbati jer vjerujem da frizeru necu moci ko zna do kad pa mozda da se mama ofarba?! Vidim da syoss oleo, garnier olia nemaju amonijaka…plavusa
Tesko ces dobiti istu boju kao kod svoje friz pogotovo sa tim bojama 😕 ali za prvu ruku mozes slobodno probati da.
Vrapcic ne znsm sto bih ti rekla, ni ja ne znam, imam iz lidla 1grudnjak, kupit cu h&m potkosulje, a kad vidim kskve ce cicke biti, kupim si grudnjak
Zvonkica, Mimoza hvalaaa
I mislila da je Bebac frizerka, ali nisam bila sigurna
Vucica ja se jednom farbala i sad planirala, ali eto onda ova situacija...nemam sijedih, ali mi je izrast ogroman i jako mi je to neuredno jer je ogromna razlika u boji, jos3mj do poroda i imat cu izrast od 15cm😂🤣😂
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji