U Rijeci pregledavaju svaki dan, tako je bilo prije 13 godina a i nedavno mi je rodila prijateljica, rekla je da su gledali kako zacjeljuje. To ni je nekako i normalno da gledaju, ne znam 🤔
Ulosci i ja glas dajem Viru, bas su mekani i nimalo ne svrbi od njih. I ja sam krvarila punih 40 dana, najprije su ispadali nekakvi ogromni ugrusci u tad sam stavljala one chiccove uloske a nakon par dana ide kao jaca menstruacija pa su dovoljni i Vir, ostalih 20ak dana pomalo ide krv.
Rose ja vise ni ne gledam kosu koliko mi se gadi taj izrast i sijede kojih je puno!!! A ne usudim se sama pofarbati, mislim da mi je pretamna kosa za ove kolor sampone.
Joj, ja sam se opekla s Ja farbanjem prije par godina, i nema sanse da se opet u to upuštam.
Zvala frizerku i kozmetičarku i zapisala se za 10.6., termin je 28.6.
I sad samo čekam da se sve ovo smiri, a hoce i mora, i onda cu se dovesti u red.
Do tad sprej za prekrivanje izrasta, rep i tako.
A koja ti je boja? Ja sam jednom probala od prijateljice sprej, ali mi nije prekrio
💙
A sad smo sve u slicnoj situaciji 🤣 ja kod frizerke idem samo na sisanje, farbanje mi je preskupo i nemam strpljenja toliko sjediti 😅 kuci se ofarbam u 20 min to je maksimalno… Jedino sto imam strpljenja su masaze i pedikure, to mi taaaaako fali…
Ja ti volim preljev kod frizerke jer ti je to doslovno za 10min gotovo, ali obavezno na msx mjesec i pol onda kod frizera...i ja sam se prije doma farbala, godinsma...mama me
💙
Rose i ja mislila kupiti H&M potkošulje, a s grudnjakom ću malo pričekati ipak.. 🙂
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
CurlySue di si nam ti ove dane??? I ti si usla u 3.tromjesjecje ili sutra? Ti se negdje kao ja...
💙
U Rijeci pregledavaju svaki dan, tako je bilo prije 13 godina a i nedavno mi je rodila prijateljica, rekla je da su gledali kako zacjeljuje. To ni je nekako i normalno da gledaju, ne znam 🤔
Ulosci i ja glas dajem Viru, bas su mekani i nimalo ne svrbi od njih. I ja sam krvarila punih 40 dana, najprije su ispadali nekakvi ogromni ugrusci u tad sam stavljala one chiccove uloske a nakon par dana ide kao jaca menstruacija pa su dovoljni i Vir, ostalih 20ak dana pomalo ide krv.
Rose ja vise ni ne gledam kosu koliko mi se gadi taj izrast i sijede kojih je puno!!! A ne usudim se sama pofarbati, mislim da mi je pretamna kosa za ove kolor sampone.
Joj, ja sam se opekla s Ja farbanjem prije par godina, i nema sanse da se opet u to upuštam.
I sad samo čekam da se sve ovo smiri, a hoce i mora, i onda cu se dovesti u red.
A koja ti je boja? Ja sam jednom probala od prijateljice sprej, ali mi nije prekrio
Smeđa koja ide prema onako toploj smeđoj s crvenkastom.
Valjda sam ti uspila to dočarati.
I super mi ke Syos sprem smeđi, imala sam L'Oreal, ali kada tipa dignem naočale za sunce na glavu pušta boju pa kao panda izgledam😏😂
Smeđa koja ide prema onako toploj smeđoj s crvenkastom.
Valjda sam ti uspila to dočarati.
I super mi ke Syos sprem smeđi, imala sam L'Oreal, ali kada tipa dignem naočale za sunce na glavu pušta boju pa kao panda izgledam😏😂
Da, da, kuzim, tebi je lakse sa sprejem izrast prekriti. Ja sam plava, izrast smeđi...ali dobro, lako za izrast😂🤣😂
💙
Trancie evo kaže mi i prijateljica da dvije uzmem dodatno. A jednu staru za porod, da ju mogu odmah baciti u smeće. U Petrovoj se ne dobije, tako da curke koje tamo mislite rađati, da znate. Joj super Trancie da nisi dugo krvarila, neka bude opet tako 🤞🤞🤞
Anav05 a pratit ću kako rastu, pa ću naručiti onda naknadno, tamo nekad pred porod... Tnx 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose i meni je izrast kriminal, jako sam tamna prirodno, a farbana sam onako boje meda.
Pričekat ću još do 1.6. i dva tjedna prije termina ću se nekako pofarbati, makar da malo pristojnije izgledam.
Inače ću cijeli život gledati taj izrast na slikama iz rodilišta.🙈🙈
Rose i meni je izrast kriminal, jako sam tamna prirodno, a farbana sam onako boje meda.
Pričekat ću još do 1.6. i dva tjedna prije termina ću se nekako pofarbati, makar da malo pristojnije izgledam.
Inače ću cijeli život gledati taj izrast na slikama iz rodilišta.🙈🙈
Muž i ja jučer pričamo.
I kaže meni frajer Lako tebi, ti ćeš izaći iz rodilišta, vezati kosu, a šta ću ja, preduga ce mi biti?!
Otišla sam u kupaonu, uzela mašinicu i lovila ga po kući. Kategorički je odbio da ga šišam!
Jadničak moj, kaže kako će on izgledati na slikama.
Muškarci😒🧐😤
Macke, citam vas vec u 3.naletu, hahah napokon shvacam curke koje ne dodju cijeli dan ili par dana pa su izgubljene jer nis ne mogu pohvatat..procitala sam 10ak stranica i jedino sam zapamtila kaktusicinog Messija, kavicu i da seka stize 💪🏼💪🏼🤭 i neke lijepe spavacice hahahah
I meni fali lakic za nokte!!
Curke moje, toliko mi je narastao trbuh da jedva disem, vidim da nema veze ni s hranom ni kondicijom nego ocito s pritiskom na zeludac, pluca, rebra..trbuh mi raste doslovno na 2cm ispod cica 😬
Odoh malo gledat tv, sutra pregled, nadam se da ce ovaj put moj dr. bit tamo, a ne opet neka zamjena..saljem ljubac svima!!😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji