Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    13. Travanj 2020. 19:13

Rose1

CurlySue di si nam ti ove dane??? I ti si usla u 3.tromjesjecje ili sutra? Ti se negdje kao ja…

Heeej, zenice 😃 ma tu sam, danas lovim zaostatke s citanjem. Dosle su mi majka i seka i donjele hrpu stvarcica sa sobom, sva sam se rastopila... Od odjece, prematalica, rucnikica, vreca za spavanje... Ma milina 🤩 a sve je taaaako malecko. 
    Secem sto vise mogu, papam optimalno, sad sam vec ok s porcijama 🙈 danas smo iskoristili dan za izlezavanje u dvoristu i rostilj. 
    Nadam se da ste se sve fino napapale danas i da su tegobe manje. ❤️
    Rose, pratimo se, da. 😃 Meni je zapravo danas 28 punih po doktorovim mjerilima, a sutra po aplikaciji 😂🙈
    Vidim da pricate o spavacicama... Imala sam priliku raditi u oyshu pa iz prve ruke znam da cijena i kvaliteta nisu omjer. Skupi su jako, a ono sto valja su gacice, badici i dvodjelne pidzame... Spavacice ne toliko, al ako koja voli... 🤷‍♀️
    Reserved osobno obozavam i cesto tamo kupujem stvari za sebe, a i za bebace su dosta kvalitetni, puno oblekice za poklone sam tamo nakupovala. 

Suzi3025
    13. Travanj 2020. 19:17

Mislila sam sutra ici vadit secer ali sam odustala..
    Bojim se nakon ove sve teske hrane i kolaca da ce secer biti da bi sve slagirala 🥶🥶
    Ici cu u cetvrtak da se malo organizam oporavi jer mi se neda da me na kraju salju na Vuk Vrhovec..
    A i stala na vagu..bolje da nisam 😱😱😱

yvette
    13. Travanj 2020. 19:19

Cestitam svima na okruglim tjednima i ulascima u zadnje tromjesecje !! 🎊🎉
    Mimoza joj te djece, pa koliko ima godina kad misli da je sisa bebina glava 🤣 
    Leonie nije su mi jos stigle ni spavacice s boohoo ni grudnjaci s asosa, jedva cekam tako da to sve operem.
    Ctg kad je normalno da se krece s tim? Ja sam iduci tjedan na pregledu. Doktor koji me vodi inace radi u dva privatnika, tu gdje sam ja do sada dolazila on vise nije pa cu se probati naruciti u drugu polikliniku isto iduci tjedan.

kaktusica
    13. Travanj 2020. 19:25

Curly Sue super za stvarcice i za posjet mame i seke 🥰☺ I meni je Reserved drag, pogotovo njihov donji ves a Oysho volim jer sam slaba na lijepe ducane i njihove uzorke, imam dosta njihovih stvarcica, neke su nepoderive kao npr. odjeca za jogu koju obozavam i tajice, gacice su im tako tako, spavacice nikad nisam kupila dosad, pidjame ok. I haljina prvi put da sam sad narucila ali mi je tako lijepa da nisam mogla odoljeti. 
    Dora ja se nadam da ce te sutra za okrugli 30. docekati tvoj doktor, od srca ti to zelim i naravno da je sve po p.s.-u 😘
    Ja sam seljanka koja nikad ne ide na nokte, masaze i depilacije 🙈 Imam prilicno ok nokte, eventualno ih namazem u crno ili crveno tu i tamo. A i zbog posla volim da je prirodno iako se moje predskolke raspamete kad me vide da imam nalakirane nokte ili jaci ruz za usne ili lijepu frizuru 😍🤩 A i cesto moram malog pratit malog s klavirom dok svira pa mi smetaju duzi nokti. Ali zato patim na frizuru, idem na pramenove i svako malo na izrast, stavi mi preljev, grozna mi je sad kosa, apsolutno grozna, uzas..al bas me briga, taman ce se malo oporaviti.
    Ja prijavljujem da su mi cice narasle, i to onako, vidno. I da me ledja uzasno bole, trbuh je sve tezi. Jbga nije isto bit trudan s 25 i skoro s 40 😝

Rose1
    13. Travanj 2020. 19:32

Dora ajme i moj trbuh ogroman, ja ne znam kakav ce biti kasnije...
    Sretnooo sutra na pregledu❤
    CurlySue neka si ti uzivala, predivan je dan...i bas lijepo iznenađenje od tvojih❤
    I čestitam na ulasku u 3.tromjesjecje🥳🥳🥳doktor zna😉
    I ja sad pustam mob, bokic curke🤗😘

💙

mimoza
    13. Travanj 2020. 19:33

Yvette ima 5 godina 😁
    Ovdje ctg rade od 32.tt. Ja sam taj obavila prosli tjedan i sad idem slj tjedan s 34. zatim sa 36.tt i nakon toga jednom tjedno. Moguce da je i dole isto tako. 

13. Travanj 2020. 19:37

Cure stvarno ne znam za to gledanje gori govorim iz svog iskustva, a rodila sam prije skoro 8 godina. Baš sam pitala sestričnu koja je nedavno rodila u St. Kaže da su je pregledavali, iako je imala samo 1 šav. Meni je to pregledavanje skroz ok i poželjno

13. Travanj 2020. 19:38

Imam jedno neugodno pitanje. One koje nisu prvorotkinje, nakon sto vam je pukao vodenjak ste stavile poslije tusiranja sve do dolaska u rodiliste nekakav veci ulozak? Jel to dosta curka dolje? Jedna prijateljica imala situaciju da joj sve preko haljine preslo 🙄 

Amneris
    13. Travanj 2020. 19:40

Yvette meni je doktor najavio da od idućeg pregleda krećemo s ctg-om, tad ću biti u 33.tt.

Trudy
    13. Travanj 2020. 19:47

Valjda cu se sjetit svega sto sam htjela 😁
    Da, u Rijeci rodit idete u njihovoj spavacici (mislim, vjerojatno mozete i u svojoj, al nekako mi se bolje cine te njihove). Nisu neke seksi al iskreno, tako mi je svejedno bilo u cemu sam 😁 posluzilo je svrsi. A za dojenje mi je super bilo jer su sise same iskakale van 😁 
    Mene nakon carskog nisu nista gledali dolje. Krvi na ulosku je bilo minimalno, tako da ja sam te velike (samo jedan) imala samo u bolnici, cim sam dosla doma sam pocela koristit normal uloske. Isto sam krvarila svih 40 dana, ali to je bilo taman da malo zaprlja ulozak. 
    Kreme za bradavice- moja preporuka je purelan, obavezno mazat nakon svakog podoja. Ako vam se naprave ragade onda je dobro stavit te multi mam komprese, s tim da si jednu kompresu slobodno prerezete na dva dijela jer su ogromne. I ako su ragade u pitanju- budite sto vise bez grudnjaka da cicke budu na suhom, one jastucice za dojenje koristite samo ako je zbilja nuzno ili jednostavno dok dojite ako na drugu sisu izlazi mlijeko- tad je prekrijte tim jastucicem i onda ga skinite nakon. U slucaju nekih upala pomaze svjezi kupus- direkts jedan list kupusa stavite u grudnjak- super pomaze.
    Joj, mi bili do moje none popodne. Dobila sam vrecurdu punu blitve, tako da se sad idem time bavit (jupi). Mislim da mi ne gine jedno 2 sata stajanja.. i hrpu salate i radica. Taman da malo detoxa nabacim 😁
    A za ove usluzne djelatnosti- frizeri, manikure, pedikure 😁 meni je isto sad i prije... Kod frizera sam mozda 2x godisnje godisnje i to je sve sto koristim 🙀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.