Vrapcic i ja mislila uzeti dvije, u Ri se dobije za porod, a mislim da je Trudy pisala da su one bile i u sobi u bolnickim tako da ne bih pretjerivala
Naisla na jedan clanak koji hvalimulti mam kompresepa jel netko zna jel to i purelan slicno ili je dobro imati oboje?
Imamo li u grupi frizerku? Izrast mi ful velik pa se mozda mislila farbati jer vjerujem da frizeru necu moci ko zna do kad pa mozda da se mama ofarba?! Vidim da syoss oleo, garnier olia nemaju amonijaka…plavusa
Tesko ces dobiti istu boju kao kod svoje friz pogotovo sa tim bojama 😕 ali za prvu ruku mozes slobodno probati da.
Hvala na odgovoru🤗a znam da, nema sanse dobiti istu boju, ali sad mi bas tamno pa je grozno...koja ti se cini bolja marka?
💙
Vrapcic i ja mislila uzeti dvije, u Ri se dobije za porod, a mislim da je Trudy pisala da su one bile i u sobi u bolnickim tako da ne bih pretjerivala
Naisla na jedan clanak koji hvalimulti mam kompresepa jel netko zna jel to i purelan slicno ili je dobro imati oboje?
Imamo li u grupi frizerku? Izrast mi ful velik pa se mozda mislila farbati jer vjerujem da frizeru necu moci ko zna do kad pa mozda da se mama ofarba?! Vidim da syoss oleo, garnier olia nemaju amonijaka…plavusa
Tesko ces dobiti istu boju kao kod svoje friz pogotovo sa tim bojama 😕 ali za prvu ruku mozes slobodno probati da.
Hvala na odgovoru🤗a znam da, nema sanse dobiti istu boju, ali sad mi bas tamno pa je grozno…koja ti se cini bolja marka?
Nazalost neznam sta da ti kazem jer ih ne koristim. Morati ces onako eci peci pec 😂
Frizeri ih ne vole nikako jer poslije kad mi farbamo nastaje svasta kad ide jedna preko druge.
Vrapcic ne znsm sto bih ti rekla, ni ja ne znam, imam iz lidla 1grudnjak, kupit cu h&m potkosulje, a kad vidim kskve ce cicke biti, kupim si grudnjak
Zvonkica, Mimoza hvalaaa
I mislila da je Bebac frizerka, ali nisam bila sigurna
Vucica ja se jednom farbala i sad planirala, ali eto onda ova situacija…nemam sijedih, ali mi je izrast ogroman i jako mi je to neuredno jer je ogromna razlika u boji, jos3mj do poroda i imat cu izrast od 15cm😂🤣😂
Joj kuzim te bas sam danas vani pricala s prijateljicom na kameru i gledam se sva satirana (svijetli mi jako kosa na suncu) izrast do pola 🤣🤣 Ali pravim se da su ombre 😅 jos sam i cupava siske mi do pola ociju to me najvise smeta...
A meni su te farbe bez amonijaka super, Olia i Syoss, inace se uvijek sama farbam i jako sam zadovoljna...
U Rijeci pregledavaju svaki dan, tako je bilo prije 13 godina a i nedavno mi je rodila prijateljica, rekla je da su gledali kako zacjeljuje. To ni je nekako i normalno da gledaju, ne znam 🤔
Ulosci i ja glas dajem Viru, bas su mekani i nimalo ne svrbi od njih. I ja sam krvarila punih 40 dana, najprije su ispadali nekakvi ogromni ugrusci u tad sam stavljala one chiccove uloske a nakon par dana ide kao jaca menstruacija pa su dovoljni i Vir, ostalih 20ak dana pomalo ide krv.
Rose ja vise ni ne gledam kosu koliko mi se gadi taj izrast i sijede kojih je puno!!! A ne usudim se sama pofarbati, mislim da mi je pretamna kosa za ove kolor sampone.
Vrapcic zavisi i od dana koliko ces stati u rodilisitu; ja se zbilja ne sjecam kolko sam ih imala ali mislim cak 2, jer sam imala njihovu na porodu i onda nakon kupanja obukla svoje!
U Dbk su prije pregledavali dole , a kad sam malu rodila molila sam da me neko dole pogleda jer sam imala masu savova pa sam isla u ambulantu na pregeld; tako da mislim da u zadnje su to i izbacili jer su se zene bunile 🤷🏼♀️Pa mozemo mozda i kombinirati sa kratkim pidjamicama ...
Curke muče me veličine H&M, inače sam kod njih veličina S, M vrlo rijetko, broj 36 / 38 eventualno nekada, no rijetko. Gledam grudnjake i razmišljam si uzeti grudnjak za dojenje veličinu 40? Što vi mislite? 42 mi se čini ogromno… Al opet cicke mi rastu i još će rasti… Hm.. Nisam pametna 🤦♀️
Ajme, ja ni sama nisam pametna.
Narasle su mi, mozda za broj i pol, ti si dva dana po crti više trudna od mene🙂
Ja inače nosim 38, u Lidlu sam si uzela 40 i taman.
Pa vidi kako ti rastu, po meni ti je 40 taman, jer opet, nema smisla da si i prevelik uzmeš, ništa nisi postigla...
Ja nisan skoro uopce krvarila , stalno sam ih pitala jel to normalno pa au mi rekli da sam sretna 🤣🤣🤣🤣
I uzela sam iato vir, bio mi je ok obzirom na muke dole! Ja sam dole to prskala hrastovom korom i onim optinospeptom! Ali nadam se da cu ovaj put bolje proc!! Ostalo cu sve istrpit 🤭
U Rijeci pregledavaju svaki dan, tako je bilo prije 13 godina a i nedavno mi je rodila prijateljica, rekla je da su gledali kako zacjeljuje. To ni je nekako i normalno da gledaju, ne znam 🤔
Ulosci i ja glas dajem Viru, bas su mekani i nimalo ne svrbi od njih. I ja sam krvarila punih 40 dana, najprije su ispadali nekakvi ogromni ugrusci u tad sam stavljala one chiccove uloske a nakon par dana ide kao jaca menstruacija pa su dovoljni i Vir, ostalih 20ak dana pomalo ide krv.
Rose ja vise ni ne gledam kosu koliko mi se gadi taj izrast i sijede kojih je puno!!! A ne usudim se sama pofarbati, mislim da mi je pretamna kosa za ove kolor sampone.
Joj, ja sam se opekla s Ja farbanjem prije par godina, i nema sanse da se opet u to upuštam.
Zvala frizerku i kozmetičarku i zapisala se za 10.6., termin je 28.6.
I sad samo čekam da se sve ovo smiri, a hoce i mora, i onda cu se dovesti u red.
Do tad sprej za prekrivanje izrasta, rep i tako.
Vucica, Bebac hvala puno na odgovoru, a vidjet cu sto cu🤔🤷♀️mozda onda syoss
Kaktusica ma da, uzas mi kosa iako je to najmanji problem znam
💙
A sad smo sve u slicnoj situaciji 🤣 ja kod frizerke idem samo na sisanje, farbanje mi je preskupo i nemam strpljenja toliko sjediti 😅 kuci se ofarbam u 20 min to je maksimalno... Jedino sto imam strpljenja su masaze i pedikure, to mi taaaaako fali...
Sortiraj odgovore
Najstariji