Mame zanima me nesto u vezi testa za trudnoću, to pitam tu ili ima neki razgovor poseban za to?, 🤭🤔
Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na, h&m, c&a nemaju skoro nis.
Al možda još ima u babycentru , ja sam malom naručila star wars kombinezoniće nerdyness je pobijedio razum
Ma nema nis pametno. Neda mi se uzet jednu stvar i placat puno postarinu, radi bar 3-4komada uzela… Sve je nesto bas kao pidame bez slika 😕
Ja sam uzela za sebe mrežaste L za bolnicu ,dečkiću još jedan ručnik i te kombinezoniće (na popustu) iznad 200 kn je besplatna poštarina još danas.
Sreća mamina
Dobrodošao
Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na, h&m, c&a nemaju skoro nis.
Al možda još ima u babycentru , ja sam malom naručila star wars kombinezoniće nerdyness je pobijedio razum
Ma nema nis pametno. Neda mi se uzet jednu stvar i placat puno postarinu, radi bar 3-4komada uzela… Sve je nesto bas kao pidame bez slika 😕
Ja sam uzela za sebe mrežaste L za bolnicu ,dečkiću još jedan ručnik i te kombinezoniće (na popustu) iznad 200 kn je besplatna poštarina još danas.
Ne treba mi nista jer sam vec narucila od tamo sta mi se svidalo 😕
Zmya ja sam 182 visoka, inace imam 65kg ali volim leprsavo i da me ne stisce nista, uzela sam obje u L velicini. Od viskoze su obje i bas su nekako lijepe, sad sam vidjela i jednu krasnu haljinu, mislim da cu i nju naruciti. Sad imam 4 komada na kopcanje i jedno 5 onih kao duga majica pamucnih, valjda je dosta.
Bebac- jesi gledala zaru? I postarina je besplatna.
Skakavac, ja sam najcesce sa phama.hr narucivala, imaju ceste akcije
Udjem sada na instagram, i odmah reklama za tvojaljekarna. Pa evo pogledaj i tu. Inace vidim ova a-derma krema koju mi je doktorica bila preporucila je snizena na 125 kn; a ja ju platila oko 170 u ljekarni.
Mame zanima me nesto u vezi testa za trudnoću, to pitam tu ili ima neki razgovor poseban za to?, 🤭🤔
Imaš posebnu temu za testove i iščekivanje. 🤗
Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na pamet, h&m, c&a nemaju skoro nis.
Mozda ce dobivati jos, nadam se, ni ja jos nisam nista kupila
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji