Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    13. Travanj 2020. 15:34

Leonie90 hvala lipa 🤗

zmya
    13. Travanj 2020. 15:36

Tnx kaktusice!
    Imate obleke i na ovoj slovenskoj stranici wowbaby.
    Kako smo i ja i muz povezani dosta sa bicikla,a, tamo sam nasla jedno simpa odijelce pa sam ga narucila za izlazak.
    Imaju 20% popusta sad, taj neki poljski brend Pinokio - steta sta netko kod nas nema te robice, bas je kjut.

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 15:43

Curke jesu li nama dovoljne dvije spavaćice za rodilište? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Zvonkica
    13. Travanj 2020. 15:44

Zenice nikako vas sustici...sretan Uskrs vam svima zelim!  😊🐣
    Situaciju s Ancy mi je opce tesko komentirat, ne znam sto bih rekla osim da joj zelim svu srecu svijeta nakon ovog...
    Ja sam rodila 2017. i 2018. na sv.duhu, niti jedanput me u rodilistu nistu dolje pregledavali, niti moje cimerice...oba puta sam bila u donjim dijelovima pidzama i hm potkosuljama koje su mi presuper i koristim ih jos uvijek iako ne dojim..
    Chicco ulosci su dosta 1 paket, Vira treba vise...ja sam si na mrezaste gace stavila 1 Chicco i onda na to raspodijelila 3 Vir uloska....bitno je da mrezaste gace stisnete uz preponski dio uz nogu da vam krv kad se ustanete ne krene po nogama, nemojte ih onak ko bokserice nositi...ta infirmacija me fakat spasila i pomogla...

Rose1
    13. Travanj 2020. 16:00

zmya

Tnx kaktusice!
    Imate obleke i na ovoj slovenskoj stranici wowbaby.
    Kako smo i ja i muz povezani dosta sa bicikla,a, tamo sam nasla jedno simpa odijelce pa sam ga narucila za izlazak.
    Imaju 20% popusta sad, taj neki poljski brend Pinokio - steta sta netko kod nas nema te robice, bas je kjut.

Preslatko je sve, bas sad gledala

💙

Leonie90
    13. Travanj 2020. 16:13

Skakavac nema na cemu 😊
    Vrapcic mislim da jesu, trebale bi biti. 2, max 3.

kaktusica
    13. Travanj 2020. 16:20

Rio bit ce ti super njihov M. Ima i ona tablica njihova s velicinama, njohovi su mi brojevi najslicniji Mangu. Vidjela sam onu zelenu haljinu, predivna je, obozavam tu nijansu 🥰
    Zmya super je wowbaby, bas gledam 🤩

Amneris
    13. Travanj 2020. 16:23

Vrapčić ja ću uzeti dvije spavaćice. Mislim da za porod dobijemo bolničku i da su dvije ok, ali iskusne mame će znati bolje.
    Ja sam si pripremila umjesto Purelan kreme DM-ovu Mamazeit kremu za bradavice. Mame je jako hvale, a sastav je isto na bazi lanolina, samo ova Mamazeit ima još neka fina ulja. Može poslužiti i kao balzam za usne. Pa eto info ako je nekome zgodnije ići u DM nego u ljekarnu.
    Zvonkica za ove Vir uloške žene kažu da nisu zgodni za šavove jer imaju mrežicu. Tebi nije smetalo to? Ja sam uzela paket Chicco uložaka i mislila sam da je to dosta za bolnicu🙈🙈ajme ne znam više ništa!

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 16:41

Amneris u kojoj bolnici ćeš ti roditi? Znaš li dobije li se za porod u Petrovoj? 

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 16:43

Leonie da, tako sam si i ja nekako mislila uzeti dvije. Tnx 👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.