Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    13. Travanj 2020. 20:25

Mozda ce onda i meni raditi ctg, taman cu biti 33 tt iduci tjedan.
    Mimoza djeca bas znaju napraviti neugodnu situaciju 🤣

Sto se tice frizera i slicno. Ja se bojam kuci jednom mjesecno, a na pramenove odem svako 4 mjeseca da malo osvjezim to iz kucne radinosti. Ja sam citala da nije utvrdeno da stetno djeluje na plod. Svega sam se odrekla, jedino toga nisam. Ne mogu se vidjeti sa izrastom. To bi bio onaj finalni touch da mi ubije ovu preostalu volju za zivotom nakon sto sam se odrekla omiljene hrane, cigareta, alkohola, vjezbanja, seksa, izlazaka...
    Nokte isto sredujem kuci jer prebrzo rastu. Da idem u salon mogla bih svako 20 dana s tim da vec nakon 10ak nisu vise tip top. Nasla sam neke lakove sto traju na noktima 5 dana bez problema, a daju se neke nijanse navuci i na 7 dana. 
    Depiliram se iskljucivo britvicom jer ne mogu podnijeti kada dlake rastu neravnomjerno 🤣

zmya
    13. Travanj 2020. 21:16

Moja nema ctg. Zvat cu Vinogradsku za par dana, imam uputnicu za trudnicku za 35.tjedan pa vidit kako stvari stoje...

dana130
    13. Travanj 2020. 21:17

Bas ste se raspisale. Nema me cijeki dan i bas je tesko pohvatat 😁
    Mi popodne opet u setnjicu isli, skoro 5 km. Prvo malo sumica, pa uz more. Uz more ima bas dosta ljudi, ali su svi na razumnij udaljenosti pa je okej. Samo je nska cudna izmaglica, a i sutra nam javljaju neku kisu 😑
    https://ibb.co/TBMzmsS
    https://ibb.co/0j9hWS3
    Dora sretno sitra na pregledu, cekamo dobre vijesti. Takoder i drugima koji imaju preglede 😘

Baby girl 💜

Žuža
    13. Travanj 2020. 21:17

2015. sam rodila u Petrovoj. Imala sam svoju spavacicu. Al ja sam otisla u c&a i kupila musku xxl majicu kratkih rukava najobicniju i dosla mi ko haljina. Uopce se ne sjecam gdje je- jesam ju na bacila, jesu ju oni bacili, sta se uopce s tom majicom dogodilo 🙈😱 Na svakoj viziti su nas pregledavali dolje. Dodje sestra u sobu, kaze da ce vizita i morali smo skinuti gacice dolje i samo imati ulozak. I kad dodju, maknes ulozak i doslovno pogledaju na pol sekunde. Odu i mi se ponovno obukle. Koristila sam prvo chicco, pa onda vir uloske. Kasnije svoje koje inace koristim. Ja sam isto curkala svih 40 dana. Nista obilno, al bitno da zajebava. Na CTG sam isla prvi put u TA a to je bilo sa 37 tjedana, prije toga nista. Sada isto nisam jos bila. 
    Black ja sam imala visoko puknuce sto znaci da je to polagano curilo, nista previse. Stavila sam si ulozak i ogroman rucnik za plazu ispod sebe. Dok smo dosli do bolnice SVE je bilo mokro. Moje hlace su bile natopljene. Kad sam pokucala u radjaonu onak sam skupila noge kao da ce pomoci 😂🤦‍♀️ I nosila sam cijelu noc pelene za odrasle 😂 

13. Travanj 2020. 21:27

Žuža

2015. sam rodila u Petrovoj. Imala sam svoju spavacicu. Al ja sam otisla u c&a i kupila musku xxl majicu kratkih rukava najobicniju i dosla mi ko haljina. Uopce se ne sjecam gdje je- jesam ju na bacila, jesu ju oni bacili, sta se uopce s tom majicom dogodilo 🙈😱 Na svakoj viziti su nas pregledavali dolje. Dodje sestra u sobu, kaze da ce vizita i morali smo skinuti gacice dolje i samo imati ulozak. I kad dodju, maknes ulozak i doslovno pogledaju na pol sekunde. Odu i mi se ponovno obukle. Koristila sam prvo chicco, pa onda vir uloske. Kasnije svoje koje inace koristim. Ja sam isto curkala svih 40 dana. Nista obilno, al bitno da zajebava. Na CTG sam isla prvi put u TA a to je bilo sa 37 tjedana, prije toga nista. Sada isto nisam jos bila.
    Black ja sam imala visoko puknuce sto znaci da je to polagano curilo, nista previse. Stavila sam si ulozak i ogroman rucnik za plazu ispod sebe. Dok smo dosli do bolnice SVE je bilo mokro. Moje hlace su bile natopljene. Kad sam pokucala u radjaonu onak sam skupila noge kao da ce pomoci 😂🤦‍♀️ I nosila sam cijelu noc pelene za odrasle 😂

To su te sitnice koje mnogi presute 😂 uopce moram nekako pripremit uloske, gace, mahh... Vec sad sam zabrinuta. Jedina sreca je da sam 3 min autom od bolnice... 

kaktusica
    13. Travanj 2020. 21:48

Dana divan pogled, jel to na Ucku? 🥰🥰
    Trudy jesu li u Rijeci jos uvijek one piggy roze sexy spavacice bez pol dugmica 😁 Sise na izvolte...
    Ja sam rodila u takvoj, bilo je i krvi kao da me zaklao netko dolje i u tome si me doveli ma odjel za babinjace, zatim sam popila lupocet i laksativ i nakon nozda 3 sata od poroda dvije sestre su me odvelw do tusa i istusirale me. Tad sam obukla svoju spavacicu. 
    Vucica pitala si za carapice, znam da sam ih znala vidjati u Kiku, bas je bilo minijaturnih i u kutijicama i u paketima po nekoliko pari, bas su slatke i male i jeftine.

Trudy
    13. Travanj 2020. 22:02

https://imguh.com/image/Ok1DK
    Ovo je moja seksi bolnicka spavacica 😁 jedan gumbic i neka spagica 😎 mijau 😂 al stvarno dusu dala za dojenje. Ja se prvi dan ionako nisam micala osim jednom na wc, drugi minimalno jer me isto sve bolilo, a treci sam vec isla doma. 
    Uspjela sam u 2 sata svu blitvu spremit 👍 kako me to zivcira, onako puna vreca, na kraju kad se to blansira ispadne zlica i pol 😁 pretjerujem malo, al stvarno se previse smanji 😁

• lina27
    13. Travanj 2020. 22:03

Curke koje su radile 4d ultrazvuk. Dali ste dobile cd kakav za uspomenu? 

Trudy
    13. Travanj 2020. 22:05

Uglavnom da, htjela sam jos za te spavacice prokomentirat da sam ja inace dosta komplicirana sto se oblacenja tice, ne volim bas ni dekolte pokazivat ni noge al tamo mi je bilo potpuno svejedno. Znaci jedino bitno mi je bilo da nisam bas gola skroz 😁

Zvonkica
    13. Travanj 2020. 22:05

Spavacice za porod - na sv.duhu se donose svoje, iako mislim imaju oni i svoje za nuzdu...bila sam u sobi u rodilistu sa zenom koja je tad rodila 7.dijete, znaci vec kuhana i pecena tam, rekla da nema svoju i dali joj oni spavacicu 😁 nego, ne mora biti nuzno da ce spavacica biti za bacanje, samo treba uzeti neku koje vam nece biti zao..meni ce mama dati neku svoju staru...ove u kojima sam prije radala su se skroz dobro oprale i nista se ne vidi, cak nisu bile nes posebno krvave tak da nikad ne znas...
    Black prvi put ni ne znam kad mi je vodenjak pukao jer je bilo za vrijeme poroda na stolu, a drugi put mi je skroz malo pukao doma, kao da sam osjetila da ga je bebac poderao iznutra, takav osjecaj, to me u biti i probudilo usred noci... i to sam cak uspjela nekako iskontrolirati i sjest na wc, 2 puta manji izljev je bio, i onda su mi ga na stolu u radaoni probusili do kraja, kao brze cu roditi, reko ok...ali sam si pripremila za auto onu nepromocivu veliku podlogu iz ljekarane na kojoj se i bebe premataju, da imam za auto..ali suha je ostala..tako da kaj se tog tice i nemam nekih anegdota 😁🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.