Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leonie90
    13. Travanj 2020. 14:45

Lena svaki test ima tu pozitivnu crticu ispod, tvoj test je negativan. Pricekaj menstruaciju, ako ne dodje, ponovi ga.

• Bebac24
    13. Travanj 2020. 14:46

Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na pamet, h&m, c&a nemaju skoro nis. 

Vrapčić123
    13. Travanj 2020. 14:48

Kaktusica spavaćice su prekrasne obje 😍
    Mimoza joj baš si me nasmijala jako 😂😂😂
    Amneris to svjetlo / lampicu ima moja sestra (ili je slično) i jako je slatko i praktično 👍
    Ines ja sam do sada imala 100 vrsta probadanja i pikanja i na žalost ne znam što je normalno, a što nije.. A koliko znam mora baš jako boljeti da je opasno, uz krvarenje. Al nemoj me držati za riječ, prva mi je beba pa nemam pojma... 🙈

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Skakavac
    13. Travanj 2020. 14:48

Hej hej, zab sam pa da pitam.. Koju ste ljekarnu spominjali da je super za online narudžbe (najjeftnija)? Trebam narucit prenatale i magnezij

• lena2
    13. Travanj 2020. 14:49

Ovo sam radila popodne nikad mi se nije desilo da dobijem prije niti slicno

Pepilli
    13. Travanj 2020. 14:53

Bebac24

Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na, h&m, c&a nemaju skoro nis.

Al možda još ima u babycentru , ja sam malom naručila star wars kombinezoniće nerdyness je pobijedio razum 

Sreća mamina

Dobrodošao

zmya
    13. Travanj 2020. 14:53

Kaktusice super su ove spavacice, bas sam ih gledala jutros, skroz sam zaboravila na Oysho bila. Koju si vel uzela? Ti si isto visoka pa si mi dobra referenca :)

• Bebac24
    13. Travanj 2020. 14:57

Pepilli

Bebac24

Zene moje ja nezz di da gledam djecje kombinezone za decke vel 56-62😭😭 nista mi ne pada na, h&m, c&a nemaju skoro nis.

Al možda još ima u babycentru , ja sam malom naručila star wars kombinezoniće nerdyness je pobijedio razum

Ma nema nis pametno. Neda mi se uzet jednu stvar i placat puno postarinu, radi bar 3-4komada uzela... Sve je nesto bas kao pidame bez slika 😕

lena2

Draga Lena2, dojila si, test je negativan, strpi se. Vjerujem da će biti plus. Ciklus ti se malo poremetio, proljeće je, trenutno stresno svima. S tim kućnim testovima sigurno nećeš navući željeni plus 

mrvičak

lena2

Draga Lena2, dojila si, test je negativan, strpi se. Vjerujem da će biti plus. Ciklus ti se malo poremetio, proljeće je, trenutno stresno svima. S tim kućnim testovima sigurno nećeš navući željeni plus

Dobila si*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.