Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati.
Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila.
Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘
Ja ti nisam baš neki iskusnjak veliki, ali,ti mogu reći da sam išla vaditi betu dva dana mi je kasnila M, beta bila 500.
Pricekaj jos malo pa vidi...
Držim fige da bude sve ok😊
Sad kad smo daleko dogurale ne panicarimo (barem ja ne ) na svakakvr namirnice i hranu ali jela ssm sir sad i skuzila da je malo zelenkast sa strane mrvvica mrvica pljesni ocito. Nebu bilo nis jelda? Hahaha .zalila ssm sa casom kole da ubije bakterije 🤣🙈
Ja sam pisala bas nedavno kako sam grijala tost i nedostajala mi jedna kriska i otvorila novu vrecicu za tu jednu krisku, pojela i onda uocila da je ostatak vrecice plijesniv. Vrecica je bila probusena pri dnu da nisam ni primjetila. Nije mi bilo nista, mislim da nece ni tebi od sira. 🤔
Hahahhaha da komad sam pojela i ni neznam dali je na njemu bas bilo tog zelenog mozda sam na vrijeme i primjetila. Nece biti nista 🙈🤣🤣🤣 panika panika hahah. Da cak sam danas malo pastete pojela nakon skoro 6mj.nisam je htjela taknut ali dosao mi je gust.
Curke dobila sam 8 kg, meni se čini baš dosta, a doktor kaže da je to zbilja ok. Da nije pretjerano. Al zapravo nije ni bitno to, bitno je da mala raste i napreduje 💕
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sad kad smo daleko dogurale ne panicarimo (barem ja ne ) na svakakvr namirnice i hranu ali jela ssm sir sad i skuzila da je malo zelenkast sa strane mrvvica mrvica pljesni ocito. Nebu bilo nis jelda? Hahaha .zalila ssm sa casom kole da ubije bakterije 🤣🙈
Ja sam pisala bas nedavno kako sam grijala tost i nedostajala mi jedna kriska i otvorila novu vrecicu za tu jednu krisku, pojela i onda uocila da je ostatak vrecice plijesniv. Vrecica je bila probusena pri dnu da nisam ni primjetila. Nije mi bilo nista, mislim da nece ni tebi od sira. 🤔
Hahahhaha da komad sam pojela i ni neznam dali je na njemu bas bilo tog zelenog mozda sam na vrijeme i primjetila. Nece biti nista 🙈🤣🤣🤣 panika panika hahah. Da cak sam danas malo pastete pojela nakon skoro 6mj.nisam je htjela taknut ali dosao mi je gust.
Mislim da nece nista dase desi ..Ja recimo znam da nebi trebali pastetu da jedemo al ja sam argetu jela do recimo 4 mjeseca jel sam morala kao i salamu pilecu ..nista mi se nije desilo ..od jednog komada koje pojedemo nece nista da nam se desi ..samo opusteno jos kad potjera kiselina vjeruj te mi na rjec dabi unistila ne znam koju bakteriju
Dobro kazes Indy kiselina kad opere nema bakterije 😅
Ja sam na pocetku sveeeeee gledala, izbacila u potpunosti tunu, neke sireve, suhomesnato, pastete... Sad polako znam ubaciti malo kulena u tost i namazati pastete.
Amneris presladak mi je jastuk taj ko slapica, ja ga isto gledam 😍
Molim vas iskustva iz 20 tjedna. Lagano bockanje dole osjećaj ko pred ciklus i malo oko pupka. 1 trudnoća mi je. Ne znam dal je normalno. Hvala
Slatke brige ja sam imala menstrualne kao bolove ili grčeve i čudno pikanje oko pupka i sve je ok.
Snoopy, ma ja te kuzim nebi ni ja bila na miru da nisam to obavila jer uvijek sve pretrage obavim pa mirno spavam..pitaj je da ti da uputnicu pa si na miru ja sam bila u bolnici vadit i stvarno jako paze,prvo ispunis papir da nisi bolesna u samoizolaciji i to,nikog nije bilo unutra niti ne pustaju nikog osim trudnica (ostali vade u mornarickoj) cim ti izvade posalju te vani i kazu ti kad da se vratis dosla je poslije mene jos jedna trudnica i nije smijela uc dok ja ne izadem...tako da situacija je ok tamo
url=https://lilypie.com]
Što se tiče jastuka za bebu ja imam jastuk u kojem je moj mužić išao iz bolnice kući, a ja sam za našu princezu sašila novu navlaku da bude moderna🥰
https://ibb.co/bWYsm3x
https://ibb.co/pwvbbpT
Rio sjecam se da si pisala da si imala povisen na pocetku kao i ja. 5.4 nije strasno ali ipak je iznad granice. Po ljeti prije nego sam imala missed secer je bio 5.8. Poslat cu joj mail sljedeci tjedan jer mi je sad na zadnjem pregledu dala neke uputnice zbog svrbeza ako se ne smiri, pa ako odem vaditi krv za to mogla bi mi dati i za secer. Pojedem ja slatko ali nije to nista za moje kapacitete 😄 bas to sta kazes, jucer pojela macho popodne i onda razbijala glavu i mjerila secer. Blesaca.
Kako pesica? Nadam se da ide na bolje.. Idem i ja sad s mojima djir na zadnji pis i u krpe mada moja pesica hrce ko vepar, cijeli dan je bila s muzem na poslu pa je koma. Laku noc cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji