Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Travanj 2020. 22:34

MissyR

Snoopy, ma ja te kuzim nebi ni ja bila na miru da nisam to obavila jer uvijek sve pretrage obavim pa mirno spavam..pitaj je da ti da uputnicu pa si na miru ja sam bila u bolnici vadit i stvarno jako paze,prvo ispunis papir da nisi bolesna u samoizolaciji i to,nikog nije bilo unutra niti ne pustaju nikog osim trudnica (ostali vade u mornarickoj) cim ti izvade posalju te vani i kazu ti kad da se vratis dosla je poslije mene jos jedna trudnica i nije smijela uc dok ja ne izadem…tako da situacija je ok tamo

Hvala draga, poslat cu joj mail sljedeci tjedan. Vjerujem da paze, vec mi je par njih reklo da su isli na vadjenje i da je situacija ok. 

yvette
    08. Travanj 2020. 22:35

Lina tako nisam ni ja bila sigurna jeli ta kriska bila plijesniva sa straznje strane 🤔 odma sam se bacila na guglanje da vidim hocu li umrijeti 🤣
    Vucica tako i ja u pocetku strogo nisam jela nista, a sad pojedem pastetu jednom tjednu. 
    Ne mogu vise. Ne smijem popit nista alkoholno, bacila sam cigarete, ne smijem jest svasta, nema seksa, a od nedavno ni izlazaka. Pa mislim stvarno

• lina27
    08. Travanj 2020. 22:44

Da nista nesmijemo i nicega nema. Danas bas lud dan i psu mi je dosta vidim danas igra se sa necim u dvoristu kad ono stakor.. mrtvi.. odmah mi je slabo bilo bakterije itd itd itd..odmah je isao pod tus i zube sam mu prala.. i onda se brini jos oko toga 🙈🤣

Leonie90
    08. Travanj 2020. 22:45

Vrapcic- ma to nije puno. Pa ti si visoka ako se ne varam ko i ja, ja sam dobila 11, i ne zamaram se vise jer se nekako to rasporedilo.
    Maggy ovo je prekrasno. Takvog nema za kupiti 🥰
    Slatke brige normalno je, osim ako bol ne postane prejaka.

Trudy
    08. Travanj 2020. 22:47

Amneris meni su ovi jastucici zakon, ja imam 2-3 komada i to mi je odlicno, pogotovo na pocetku za nosit kad su bebice jos minijaturne, bar imas sta ulovit 😁
    Rose drago mi je da je ogtt dobro prosao, i vidim da su neke promjene uvedene. si ga radila u bolnici ili? Jer meni je bilo koma pred dvije godine.
    Zmya i ostale curke robica je divna 😍 a pogotovo ova nijansa plave kod zmye mi je predivna 😍

dana130
    08. Travanj 2020. 23:12

Maggy odlican je jasruk. Svaka cast. 
    Curke laku noc i lijepe snove zelim 😴😴😘😘

Baby girl 💜

Ely
    08. Travanj 2020. 23:18

Drago mi je zbog dobrih nalaza cure :)
    Ja sutra ponavljam OGT jer su mi vadili iz prsta i bio je prenizak (1,5) i nakon glukoze se još vise snizio. Zato sam pitala kako su vama vadili. Nemam pojma zašto meni iz prsta i znaci li to uopće ista.

Zanima me koje veličine bodica ste uzimale i jeste li za prvi mjesec uzele dugi rukav?
    Tek sam krenula sa robicom 🙈

Vucica
    08. Travanj 2020. 23:21

yvette

Lina tako nisam ni ja bila sigurna jeli ta kriska bila plijesniva sa straznje strane 🤔 odma sam se bacila na guglanje da vidim hocu li umrijeti 🤣
    Vucica tako i ja u pocetku strogo nisam jela nista, a sad pojedem pastetu jednom tjednu.
    Ne mogu vise. Ne smijem popit nista alkoholno, bacila sam cigarete, ne smijem jest svasta, nema seksa, a od nedavno ni izlazaka. Pa mislim stvarno

Tako i ja... Prije testa za trudnocu popusila sam zadnju cigaretu, par puta sam se pocastila recimo dec vina za novu godinu i mozda 2-3 puta po pola case piva ili radlera i to je to... Sex mi najgore pada sad otkad sam na mirovanju 😅ali i to cemo izdrzat... Ako sam se tune odrekla, a to mi je bila osnova prehrana prije, mogu sve 😅

Vucica
    08. Travanj 2020. 23:26

Ely

Drago mi je zbog dobrih nalaza cure :)
    Ja sutra ponavljam OGT jer su mi vadili iz prsta i bio je prenizak (1,5) i nakon glukoze se još vise snizio. Zato sam pitala kako su vama vadili. Nemam pojma zašto meni iz prsta i znaci li to uopće ista.

Zanima me koje veličine bodica ste uzimale i jeste li za prvi mjesec uzele dugi rukav?
    Tek sam krenula sa robicom 🙈

Meni je termin 9.6. za pocetak imam nekoliko bodya br 50 s kratkim rukavima i na to po potrebi benkicu majicu i hlace br 56 s dugim rukavima i stopalima.

Fluffy
    08. Travanj 2020. 23:27

Maggy, predivno si navlaku sasila, svaka cast. Definitivno unikat! ☺️
    Laku noc cure 🥰❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.