Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    09. Travanj 2020. 07:49

Vucica i Yvette hvala vam na odgovoru. 
    Mislite li da je previše malena veličina 50? Vidim da je ona za 0-1 mjesec. Isto tako vidjela sam u Lindexu da jedna veličina može biti par mjeseci sto mi je odlično. Imaju dodatne gumbići, a pamuk im je stvarno prekrasan! Pa evo ako koga zanima :)

Ely
    09. Travanj 2020. 07:50

Dora zazubice su mi krenule! Ja inače čekam OGT test, e pa zamisli onda koji nivo gladi 😱

• BackInBlack
    09. Travanj 2020. 07:58

Dobro jutro cure!
    Cestitke svima na punim tjednima i dobrim pregledima ovih dana! 
    Nama je danas punih 31tt a na pregled u bolnicu bi trebala ici sljedeci tjedan, ako se naravno sto ne promijeni.
    Sto se tice vasih slikica, sve do jedne prekrasno izgledate Osobno se ne volim fotografirati pa nemam ni jednu fotku tijekom trudnoce, cisto sumnjam da ce se to do kraja trudnoce promijeniti. 
    Stvarcice koje ste narucivale za bebu su stvarno predivne, pogotovo robica  Mi jos uvijek nismo nista kupili, kolica budemo narucili sljedeci tjedan, i onda sve ostalo po malo. Sto se tice robice, sestra ce mi proslijediti svoju od njene kcerkice, ona sad ima godinu dana, a robica je bas ocuvana, neka doslovce nova i nenosena. Mislili smo kupiti samo novo za izlazak iz bolnice. Imate kakvu preporuku gdje kupiti i koju velicinu? Je li 56 preveliko? Gledala sam malo na ovim stranicama od kuda ste narucivale, ali nema bas ni brojeva ni izbora. 
    Za sebe sam iz H&Ma narucila potkosulje za dojenje, grudnjake i tajice. Nisam nikad te stvari kupovala kod njih pa me bas zanima hoce li mi odgovarati velicina. Inace grudnjake kupujem samo u Lisci jer jedino tamo mogu naci broja, i to 80D, nekad i 80E ovisno o modelu. Iz H&Ma bi trebalo navodno danas doci pa cemo bas vidjeti hoce li mi odgovarati, uzela sam najveci grudnjak koji imaju  Spavacice sam narucila sa dekoracije, brzo su dosle, nisu lose,  jedino sto me muci da nisu mozda prekratke. Duzina im je 4 prsta iznad koljena. Sta mislite? Kaze muz da pretjerujem 

38+6

Trancie
    09. Travanj 2020. 08:00

Jutro cure .... od jucer lovim prikljucak 🤣🤣🤣
    Stomacici i robica su divni 😍😍😍
    Cestiktke curama na dobrim nalazim i pregledima ❤️
    I cestitke svima nama na punim tjednima 🤭😍❤️🥳
    Nadam se da ste sve dobro !!! 
    Bebac to sam ja uzela kad se mala cjepila zadnjii put i prepolovila ga , super je stvar!!! Ps i svaki put kad kazem tako nesto ( u mene je obicno da nije dugo piskila u krevet) ona to odmah tu noc obavi 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣

Vucica
    09. Travanj 2020. 08:01

Ely

Vucica i Yvettehvala vam na odgovoru.
    Mislite li da je previše malena veličina 50? Vidim da je ona za 0-1 mjesec. Isto tako vidjela sam u Lindexu da jedna veličina može biti par mjeseci sto mi je odlično. Imaju dodatne gumbići, a pamuk im je stvarno prekrasan! Pa evo ako koga zanima :)

A sve ovisi o bebi, ja sam dobila prekrasan set od 5 bodica br 50 pa nisam vise od toga kupovala tu velicinu, dalje sam uzimala 56 na dalje. I da mu malo slampa mislim da ce biti Ok, a za sami pocetak te 50

Trancie
    09. Travanj 2020. 08:02

Ja sam curi u nexta bila uzela za izlakaz a carters mi ima divnih kombinezona ... samo ga nema kod nas , nego u Bih ... Tintilinic .... pogledajte im na sttanici 😱🥰

Vucica
    09. Travanj 2020. 08:06

Dora4

Jutro krafnice!!☕☀️
    https://ibb.co/DbMfYR8 mozda nije super vrijeme za zivjet, al je super za vadit krv 😅
    Sretno na pregledima i cestitam okrugle tjedne!!!
    Ah a ja za nagradu odoh u Mc Drive po hm hm cool kavu (da, to je ona sa slajicem), tostice i neki slajic sa hm recimo karamelom 🤗🤤🤭

Ahahah super cekaonica. Ja sam prosli tjedan nosila urinokulturu na mikrobioloski, osjecala sam se kao da idem na sastanak s direktorom. 2 zgrade prosla zive duse nisam srela, primio me covjek u kancelariji samo sto kavu nije ponudio 😂

Rose1
    09. Travanj 2020. 08:16

Dora daaaa, bar nema ljudi, sto vadis danas? Vec se gubim😂🤣😂uzivaj u Mekicu🍔🍟🥪🍦
    Black ma nisu prekratke, takva je duzina i najcesca

💙

09. Travanj 2020. 08:28

Jutro curke. 
    Sretno s nalazima OGTT - a

Čestitam svima na punim tjednima 🥳 
    Dora mljac 😋 što si ti danas vadila? Senzinilizaciju🤔🤔

klupko_srece
    09. Travanj 2020. 08:28

Curke... Stiže nam dečko 💙💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.