Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    08. Travanj 2020. 20:48

Rose finoooo! Sretan ročkas tati!
    Zmya kak je vama tak puno dostava? Mi naručili krevetić, madrac i plahtice, dostava 69 kn.

yvette
    08. Travanj 2020. 20:55

Cestitam svima na dobrim pregledima
    Zuza od svih velicina sto su ostale taj kompletic mi je nasladji, jeli ta kapa bas bitna da bude na glavi prilikom izlaska?
    Vrapcic da, da...pise 2u1 jastuk za nosenje i prekrivac...mislila sam se ima li mi smisla to naruciti samo za izlazak i fotkanje jer ce ljeto, ali za tu cijenu sam uzela...pogotovo sto sam tek sad skuzila da ne mora biti samo jastuk nego i to sto kazes prekrivac/podloga..
    Mislim da konacno imam sve tj imat cu za par dana dok dode jos nekoliko stvari tipa spavacice, grudnjaci i taj kompletic s jastukom
    Danas smo obavili ljekarnu:
    Purelana
    Octanisept
    Tyrosur
    Sterilne komprese
    Fizioloska, sprica, igla
    Djecja mast
    Baby maramice
    Novalac dohrana (da se nade)
    Pelene 3-6 kg (2 paketa po 21 kom) - koliko da nosim u rodiliste?🤔
    Otprije imam:
    Mustela gel za kupanje+ mlijeko
    Mustela krema za tjemenicu
    Jastucici za dojenje
    Vir i chicco ulosci 
    20 jednokratnih gacica

Pepilli
    08. Travanj 2020. 20:56

Daisy100

Zmyakak je vama tak puno dostava? Mi naručili krevetić, madrac i plahtice, dostava 69 kn.

Ukupn kilaža paketa do 30 kg i manji namještaj pretpostavljam. 

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    08. Travanj 2020. 21:04

Mokvica to su samo vitamini. Ne brini se.
    Snoopy ovdje je do 27.tt, ne znam kako je dole kod nas 🤨

zmya
    08. Travanj 2020. 21:07

Pepilli

Daisy100

Zmyakak je vama tak puno dostava? Mi naručili krevetić, madrac i plahtice, dostava 69 kn.

Ukupn kilaža paketa do 30 kg i manji namještaj pretpostavljam.

Da... komoda je 50kila :/

08. Travanj 2020. 21:08

Snoopy2

Mrvicak dana hvala cure. Do 29? Hm.. 28 ce biti na sljedecem pregledu, a na glukometar se ne mogu ocito osloniti jer namjerno 2 puta za redom testiram i stalno razlicita ocitanja. Jutros prvo 3.7 pa 4.6 u roku 5 sek. Nisu mu sve koze na broju a nov je 🤨

Odnesi gukometar na bazdarenje ☺️ 

• Ninuska
    08. Travanj 2020. 21:10

Pozdrav drage mame, ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, ali buduci da te ovdje sve trudne mozda je neka imala slicno ili isto iskustvo, pa vrijedi pitati. 
    Ovako, trudna sam, zadnja mjesecnicama je bila 2.3.,a ovulacija 21.3.,znaci kasnije malo, i dva dana prije mjesecnice mi se pojavilo malo smedeg iscjedka, i stvarno sam mislila da mjesecnicama dolazi, no kako se nista nije pojačalo, napravim test 4.4.i pokaze crticu, odem u utorak 7.3.izvaditi betu, beta je 42.
    Doktorica nije vidjela nista na ultrazvuk, ali po mojoj ovulacija ja sam tek 4t4d,a po njenom 5ti1d.
    Pa sta vi mislite je li moguce da je beta ovoliko malena ako mi je kasna implantacija bila. 
    Hvala Vam svima, i sve najljepse vam zelim 😘

Fluffy
    08. Travanj 2020. 21:13

Yvete, super. Danas sam i ja bas bacila oko na MA Desire, ali svi kompletici koje sam gledala za izlazak nemaju manje velicine. Tek od 3-6 mj😅 jeste to vi pobrale sve hahahahah😂😂 dolaze li im ucestalo brojevi ili u cemu je caka? 
    Vrapcic, cestitke na dobrom pregledu. Velika curkica dugih nogica 🥰

Žuža
    08. Travanj 2020. 21:19

Yvette a sta ja znam... Nekako mislim da taj prvi izlazak van bi trebala biti kapica. Sta ak bude bas tak dan hladno. A dosta tjelesne topline se gubi bas preko glave. Nekako bolje da ju imam pa ne treba nego da ju nemam. 
    Fluffy i ja kad sam prije 10tak dana narucivala nije bilo bas tih malih. Jedva sam nesto uspjela uloviti. Sve su vece brojeve imali.

Amneris
    08. Travanj 2020. 21:22

Fluffy izgleda da smo stvarno sve pobrale, tj. neki dan kad sam ja tražila bilo je svega još nekoliko kompletića u najmanjoj veličini, sve je bilo razgrabljeno. Spavaćicu sam isto uzela jedinu koja je ostala u M veličini.
    S vrećama za spavanje sam odlučila krenuti od jeseni, za početak bih možda uzela ovo. Ima li koja od vas iskustva s tako nečim?
    https://ibb.co/p2sZP4G 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.