Leonie ma da, u pravu si. Nekako se to rasporedi, no puno sam dobila u trbuhu. Ma sve je to ok. Samo da su naše bebe zdrave ❤️❤️❤️
Laku noć curke! 🥰
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke, evo me nakon dva dana, citam vas.. Ali sam stalno u nekom poslu ova dva dana. 🤭
Cestitke svima na punim tjednima i dobrim pregledima jucer i danas. 💪💪🥰
Meni je sutra pregled ujutro.. Muz je tuzan jer prvi put ne ide s nama. 😥 Nije ni meni bas svejedno, navikla sam da je tu uvijek. Ali nema veze.. 🤭
Cijeli dan se sređivam za pregled.. Em sam spora, em mi je nezgodno sama sebi čupat noge i ruke voskom. Pa sam zaposlila muzica. 😄😄 Al zato 🍑.. Isuse, pa to je bio izazov samo takav. Strasno nesto.. Sva sam se izlomatala dok sam trazila pozu da je sredim.
Ka-ta-stro-fa
Iii slike stomacica od jucer su stvarno preslatke. Sve ste divne 😍
Robica također, ne znam jel postoji nesto slađe od te robice za bebe. To je sve tako predivno.. 😍😍
Drago mi je zbog dobrih nalaza cure :)
Ja sutra ponavljam OGT jer su mi vadili iz prsta i bio je prenizak (1,5) i nakon glukoze se još vise snizio. Zato sam pitala kako su vama vadili. Nemam pojma zašto meni iz prsta i znaci li to uopće ista.
Zanima me koje veličine bodica ste uzimale i jeste li za prvi mjesec uzele dugi rukav?
Tek sam krenula sa robicom 🙈
Ja sam uzela:
Dugo:
2 bodi benkice dugi rukav (56) i 4 dugi rukav benkice (62).
3 duge hlace (56) i 3 duge (62), zao mi je sto nisam sve hlace 62 jer je razlika zaista minimalna kad usporedim
3 pidame dugi rukav (62)
Kratko:
8 kratkih bodija (62), 4 kratke hlace (62)
U planu mi je za pocetak mu oblaciti obje velicine kako sto budem imala cisto. Perilicu palim svaki dan, a i ljeto je pa ce to za cas biti suho.
Ukoliko primjetim da mi je malo dugih benkica, to cu dodatno naruciti. Namjerno forsiram velicinu 62 tako da ne gomilamo robicu i sto vise iskoristimo.
Duge hlace i duge benkice racunam da ce i u ljeto mozda nositi jer noci znaju biti prohladne pogotovo uz more ako smo negdje u setnji...Ako i ne bude bilo potrebe opet mi nece biti zao jer ce nositi prvih dana. Vidjet cemo u hodu, ovo je za prvu ruku.
Lina tako nisam ni ja bila sigurna jeli ta kriska bila plijesniva sa straznje strane 🤔 odma sam se bacila na guglanje da vidim hocu li umrijeti 🤣
Vucica tako i ja u pocetku strogo nisam jela nista, a sad pojedem pastetu jednom tjednu.
Ne mogu vise. Ne smijem popit nista alkoholno, bacila sam cigarete, ne smijem jest svasta, nema seksa, a od nedavno ni izlazaka. Pa mislim stvarno
Ja si popijem 1 dcl vina svakih tako 10-15 dana.
I sve je ok.
Cigarete isto odmah bacila.
Slatke brige ja sam imala menstrualne kao bolove ili grčeve i čudno pikanje oko pupka i sve je ok.
Hvala ti draga 🤗
Daisy, Dana,Trudy hvalaaa❤Trudy ja sam ti to privatno isla kod gineka jer je dogovorio s kbc-om pa su se malo potrudili da nam olaksaju tako da mi je bilo skroz ok...bile ja i jedna trudnica...moja socijalna ginek otvorila i privatnu s muzem, ali ona jos tamo ne radi
Mokvica to su vitamini, ne brini stvarno
Maggy svaka cast, lijepo si ti to sasila
Vrapcic ma stvarno nije puno kilica
Curly ipak dijeta, a tako malo odstupanje☹a dao ti je neki plan prehrane ili ces ga tek dobiti?
Slatkebrige sve je to normalno dok nije prejako, ako popusta, a ne pojacava se bol, sve ok...to se sve rasteze
💙
Jutro 😊 jesam se pohvalila jucer kako spavamo duzr 😎e pa jezik pregrizla drugi put 😂😂 mali se u 5.20 probudio i kaze mamaa popiskio sam see.
Ja brzo dizi se, uzimaj drugu posteljinu, popipam ga on samo znojan izmedu nogu 😂😂i nema vise spavanja, mjesec nam taman bio na prozoru.
E zene vec duuugo vam zelim rec da si kupite frescopad.
To je super kad se djecica budu cijepila pa staviti na ubode. I opcenito je za temp, za ubode insekata 😊
Jutro krafnice!!☕☀️
https://ibb.co/DbMfYR8 mozda nije super vrijeme za zivjet, al je super za vadit krv 😅
Sretno na pregledima i cestitam okrugle tjedne!!!
Ah a ja za nagradu odoh u Mc Drive po hm hm cool kavu (da, to je ona sa slajicem), tostice i neki slajic sa hm recimo karamelom 🤗🤤🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji