Yvette ja sam uzela bas taj kompletic. Premedeni je 🥰 Al kapica je turbo mala. Ja ne znam kakva beba to moze stavit na glavu 🙈😂
Zmya prekrasno 💙
Meni jucer stigao paket od Bubamare. 3 stvari sam narucila i dobila sam mail da je sve potvrdjeno i imaju na stanju, a jucer u paketu samo vreca za spavanje. Vec sam im 2 maila poslala nema odgovora.
Ekupi narucila prije 7 dana, prije 4 dana dobila mail da im dobavljaci kasne s dostavom i da ce kasniti 3 do 5 dana, jos nista i jos stoji u obradi…
Jedino me C&A bas razveselio, maloprije mi stigle spavacice za bolnicu i preslatka benkica bas smo se raznjezili, i super mi izgledaju sve 3 stvari organski pamuk 😍
Pisi im na fejsbuk tamo su brzi za odgovoriti
Ja sam Bubamari poslala upit vezano za vrecu za spavanje u petak, jos nisam dobila odgovor 👎🏻
Odma sam se odjavila s newslettera i kupila rezervnu vrecu u Ikee.
Amneris predivno. Sad si me namamila s MA Designom pa sam narucila i ja komplet za izlazak
https://ibb.co/pWGzkHq
https://ibb.co/hFsMJGc
Fluffypitala si za jastuk, na kraju sam ga narucila jer je stvarno povoljan 85 kn pa da ga i ne koristimo…
Uhhh nadam se da ce odgovoriti. .. OK nisam nista skupo narucila te druge 2 stvari su skupa niti 100 kn ali svejedno...
Jastuk mislis onaj kao dekica za nositi bebu zamotanu? To i ja razmisljam uzeti vecina tih se poslije moze koristiti i kao deka ili prekrivac ili podloga za igru...
Pozdrav curke!Dana, Mimoza čestitam na urednim pregledima! Drago mi je da je sve ok! Sada ste mirne kada znate da je sve ok s bebama 💕💕💕
Curke ja bila na pregledu, sve je super hvala Bogu! Malena se razvija lijepo, teška je 1492 grama. Opet naprednija za tjedan dana. Definitivno je curica, potvrđeno nam je ponovno. Uglavnom lakše se diše nakon pregleda ❤️❤️❤️
Super,super,bas mi je drago😊😊
Dana mimoza vrapcic cestitam cure na dobrim pregledima! 💗
Cure sta ste radite ogtt i vama cestitam na nalazima, curly vjerovatno ce ti malo prilagoditi prehranu tom seceru.
Do kojeg tjedna se taj ogtt uopce moze raditi? Mene ocito moja iz straha ne misli slati uopce, nisam bas happy s tim.
Indy tako i ja mislim da sam gotova s robicom, a uvijek nesto gledam i trpam u online korpu 😂 sve mi se svidja 🤗 Zelim i tebi u porodilistu ovako dobre doktore 😊 cak su mi danas rekli da misle da ce uskoro ukinuti zabranu pratnje ocevima i bas sam sretna ❤️
Rose stvarno ne znam zasto takvu ogtt proceduru ne uvedu i kod nas.
Vucica koje si spavacice kupila iz c&a?
Pa ovde su vec u nekim bolnicama dozvolili,za moju cu da se raspitam iduce nedelje al dok mi budemo spremni mislim dace svima da dozvole stim da imamo naravno posebnu bolnicu sa trudnicama koje su pozitivne tako da ..iskreno necu vise dase nerviram oko toga samo da ja izdrzim sto duze i da se sve dobro zavrsi..Robica 😏 svaki dan peegledam sve stranice ima li sta novo sto je bas za moje momke 😆al svakako imam u planu jos dekice da uzmem imam samo po 2 za svakog 😆 dekica nikad dosta pa sam htjela jos jedne ovako strikane lijepe kakve ima Zmiya mnogo mi se svidja .
Dekica je fakat prekrasna, evo necu je vise hvaliti da je ne ureknem, a sad mislim da Elodie stvarcice se mogu i u Chononillas shopu uzeti, ovo je sa hajdi.hr, sigurno i jos negdje.
Meni isto zaostali H&M stize sutra - al potkosulje za dojenje, grudnjaci za dojenje i top, ove stvari za sisanje sise - cisto zbog velicine da vidim kako mi pase, uzela sam kosaricu E
E??? ajme majko mila.. ja sam zatrudnila sa A i jos uvijek sam na A i izgleda da se mogu nadati eventualno B kosarici ako budem dojila.. bas sam nesretnik, ni u trudnoci nemam sisa 😂😂 to se rijetko dogada
mimoza gledala sam te u C&A, al pricekat cu sigurno se mora ovih dana obnovit malo kolekcija. U H&M-u mi nema takvih, alternativa mi je MA desire takodjer. Iako su malo skuplje od C&A.
fenjer evo sto sam gledala sad grudnjake, prije trudnoce sam imala 75D(u VS kupujem i tamo mi je 34DD), a sad sam uzela 80E u H&M-u jer su mi poprilicno nabujale. Muz mi se utopi u njima ne moze ih polovat s rukama :D
Daisy, evo kako su ti cure rekle, bila mi je narudzba in process nekoliko dana, i samo danas dosla poruka da mi je dpd pripremio paket i da stize sutra. Nadam se da ce velicine odgovarati, to mi je evo najteze s ovom onlajn kupovinom, stanem li ili ne stanem :)
Vucice tebi sam trebala odgovoriti ovo za velicine sisa, sorkac. 181 sam visoka, vidim i ti skoro, ima nas nekoliko sto mozemo zakucavat trice sa centra :)
Vucice tebi sam trebala odgovoriti ovo za velicine sisa, sorkac. 181 sam visoka, vidim i ti skoro, ima nas nekoliko sto mozemo zakucavat trice sa centra :)
😂😂😂 Malo sam antitalenat za sve s loptom ali bar bi se dobro nasmijale 😅😅 uvijek mozemo neki tim napravit 🍻 ne znam otkud mi ovo pivo se pojavilo ali neka ga
A za cice potpuno te kuzim recimo da su neki jako zadovoljni tim razvojem dogadjaja 😂
Dana mimoza vrapcic cestitam cure na dobrim pregledima! 💗
Cure sta ste radite ogtt i vama cestitam na nalazima, curly vjerovatno ce ti malo prilagoditi prehranu tom seceru.
Do kojeg tjedna se taj ogtt uopce moze raditi? Mene ocito moja iz straha ne misli slati uopce, nisam bas happy s tim.
Mislim do 29.🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji